Back to Question Center
0

Media Kamer

1 answers:

Persberichten, nieuwsvermeldingen en meer

Bij BFS Capital hebben we kleine bedrijven geholpen groeien en bloeien sinds 2002. We zijn geprezen voor het helpen van kleine en middelgrote bedrijven in alle sectoren die. zijn ondergewaardeerd door banken en andere traditionele kredietinstellingen.

.


Onze mediaruimte laat u op de hoogte blijven van onze nieuwste gebeurtenissen, inclusief onze persberichten, bedrijfsnieuws en vermeldingen in lokale en nationale media.BFS Capital kondigt nieuwe $ 175 miljoen kredietlijn aan

februari 2018

( - arçelik kombi servisi. 2) BFS Capital heeft een nieuwe revolving kredietlijn ter waarde van $ 175 miljoen ontvangen door fondsen beheerd door Ares Management, LP BFS Capital zal de nieuwe faciliteit gebruiken om de groei van haar uitleenactiviteiten te versnellen, na een recordjaar waarin het bedrijf meer dan $ 300 miljoen genereerde. in originaties, een nieuwe jaarlijkse high.


BFS Capital overtreft $ 300 miljoen aan originelen voor 2017

januari 2018

. We zijn verheugd te kunnen melden dat BFS Capital in 2017 meer dan $ 300 miljoen aan originaties financierde nadat eerder de mijlpaal in december was voorspeld. Onze aanhoudende focus op de financieringsbehoeften van kleine bedrijven en onze voortdurende expansie in belangrijke geografische gebieden (VS, Canada en het VK) hebben ons geholpen deze nieuwe jaarlijkse high te bereiken.


Met het markeren van 15 jaar Small Business Lending is BFS Capital langer dan $ 1 gestegen. 7 miljard aan financiering voor bedrijven in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada

december 2017

Markering van het 15-jarig jubileumjaar, BFS Capital, een toonaangevende. financieringsplatform voor kleine bedrijven, heeft aangekondigd dat het nu meer dan $ 1 heeft uitgebreid. 7 miljard aan financiering sinds de financiering van de eerste deal in 2002. Het bedrijf meldde ook dat meer dan 75 procent van zijn originations zich in de afgelopen vijf jaar heeft voorgedaan en dat meer dan 25 procent in de laatste 18 maanden plaatsvond. Voor het volledige jaar 2017 verwacht BFS Capital meer dan $ 300 miljoen aan originaties te genereren, een nieuw hoog jaar.


BFS Capital zal sponsoren en spreken bij NACLB en geld 20/20

oktober 2017 (3. )

kaderleden om financieringsprogramma's en trends voor kleine bedrijven te bespreken;. samenwerken met onafhankelijke verkooporganisaties en strategische partners


BFS Capital benoemt Michael Marrache als CEO

augustus 2017 .

BFS Capital Inc., een toonaangevend financieringsbedrijf voor kleine bedrijven, heeft aangekondigd dat zij Michael Marrache heeft benoemd tot Chief Executive Officer om de vertrekkende CEO en mede-oprichter Marc Glazer te worden. Hij zal ook toetreden tot de Raad van Bestuur van het bedrijf. Marc Glazer zal blijven dienen als voorzitter van de BFS Capital Board.Marrache van BFS Capital in het Canadese landschap voor kleine bedrijven

januari 2018

(. 2) Het is ongeveer vijf maanden geleden dat Michael Marrache de leiding nam als CEO van BFS Capital. Hij sprak toen met ons over algoritmische oplossingen van het bedrijf, ISO-relaties en productpijplijn. Onlangs nam hij de tijd om met deBanked te praten over de belangrijkste thema's op de Canadese markt in 2018 - van minimumloon, de impact van Amerikaanse belastinghervorming op de Canadese economie, tot ISO-kansen - en de rol van BFS Capital daar.


Waarom de Glazer van BFS Capital de fakkel passeert (deBanked)

Augustus 2017

(. 2) Marc Glazer was medeoprichter van BFS Capital in het begin van de jaren 2000 en is al die tijd aan het roer gebleven - tot nu toe. Glazer heeft de fakkel doorgegeven aan Michael Marrache, vorige week effectief. Hij gaat niet te ver, want de voormalige chief executive blijft samen met Marrache voorzitter van de raad van bestuur bij het volgende hoofdstuk voor de MCA en de onderneming voor kleine zakelijke leningen. Ondertussen wijst het uitvoerend paar op een toekomst, niet alleen waar er sprake is van duurzaamheid, maar waar sprake is van groei.


De kracht van klein: kleine bedrijven hebben nieuwe kredietbronnen (Stores Magazine)

januari 2016 (17. )

Volgens het US Census Bureau, 99. wordt 7% van de Amerikaanse bedrijven geclassificeerd als klein - bestaande uit 500 of minder werknemers. Als het wordt verkleind naar mensen met 20 of minder werknemers, staat het cijfer nog steeds op een nog steeds overweldigende 89,9%.


Bouwnijverheidsprongen in het kleinbedrijf (commerciële bouw en renovatie)

december 2015 (3. )

Goed nieuws voor 2016: de bouwsector is in opkomst. Gegevens van BFS Capital, een kleine geldschieter, laten zien dat de vraag naar leningen voor kleine bedrijven bij bouwbedrijven op een recordhoogte ligt. BFS leende $ 48. 8 miljoen voor bouwbedrijven tot en met 30 november 2015.


Tips voor eigenaren van kleine ondernemingen over hoe ze het hoofd kunnen bieden aan schuldbetalingen (financiering door andere instellingen) (. 3)

november 2015

Schulduitbetaling is een onvermijdelijk onderdeel van het dagelijks leven van bijna elke ondernemer. Maar als ze verantwoord worden afgehandeld, hoeven die betalingen geen last te zijn. Bij BFS Capital moedigen we onze kleine zakelijke klanten altijd aan om met hun uitlener te praten om een ​​betalingsschema te vinden dat voor hen zinvol is

April 16, 2018