Back to Question Center
0

Juwelier zakelijke leningen

1 answers:

Diamanten worden beschouwd als de meest duurzame edelstenen, dezelfde kwaliteit die veel kleine juweliers in de hedendaagse markt hebben getoond.

.

Het is de laatste jaren zwaar geweest met de opkomst van gigantische concurrenten en een toename van consumenten die online kopen. Maar zelfs met deze verschuivingen blijven kleine bedrijven de meerderheid van de sieraden verkopen in de industrie. Bovendien zijn kleine retailers nog steeds de plek waar consumenten hun sieraden, horloges en andere soortgelijke accessoires vaak laten repareren.

- Apps Development in Lebanon.

Amerikaanse juweliers in detailhandelaren verkochten $ 31. 43 miljard aan goederen in 2016, een stijging van 3,8% ten opzichte van het voorgaande jaar, volgens US Census-gegevens.

.

Er zijn twee hoofdsoorten sieraden verkocht door detailhandelaren:

.
  • Retailers van mode-sieraden, die populaire trends volgen. Deze retailers zijn gespecialiseerd in goedkope materialen zoals kralen en producten beginnen tegen een lagere prijs.
  • .
  • Detailhandelaren in fijne sieraden, die edelmetalen en stenen gebruiken. Deze stukken beginnen bij een hogere prijs.
  • .

Met dit competitieve landschap hebt u een partner nodig die u gemakkelijk toegang biedt tot financiering wanneer u deze nodig hebt. BFS Capital biedt financiering voor kleine bedrijven sinds 2002. Of u nu meer voorraad wilt kopen, uw winkel wilt uitbreiden, marketing wilt stimuleren of hulp nodig hebt met cashflow, wij staan ​​voor u klaar. We bieden een eenvoudig aanmeldingsproces en toegang tot fondsen binnen twee werkdagen voor gekwalificeerde kandidaten. *

.

.

Inventory

.

De inventaris van uw juwelier is waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van het succes. Met alle opties voor het kopen van sieraden, moet je inventaris iets bijzonders zijn, of het nu gaat om fijne sieraden of mode-sieraden die meer trendbewust zijn.

.

Volgens branche-experts is te veel inventaris een van de meest voorkomende redenen voor het falen van juwelierszaken, maar het gebrek aan keuzemogelijkheden voor consumenten zal de verkoop belemmeren. Veel juweliers hebben een besturingssysteem dat helpt bij het beheren van hun inventaris, waaronder stukken in de showroom en stukken die zijn opgeslagen. Sommige eigenaars van juwelenwinkels zijn in staat om dit te bereiken met hun eigen handmatige systemen;. anderen gebruiken inventarissoftware met beeld- en barcodering.

.

Het kan nuttig zijn om een ​​gespecificeerde lijst van alle fysieke inventaris ten minste eenmaal per jaar op te stellen. Met juweleninventarisbeheer kunt u uw topverkopers en items identificeren die te lang in de winkel zijn geweest. Het kan ook nuttig zijn als u ooit een verzekeringsclaim moet indienen door u de vereiste documentatie te verstrekken.

.

Een van de belangrijkste aspecten van het hebben van de juiste balans is het kunnen kopen van speciale stukken wanneer de gelegenheid zich voordoet, zoals verkoop op edele metalen, grote landgoedverkopen, een industriebeurs of het kopen van de hete trend in sieraden, gewoon. voor de feestdagen. Daarom is het van vitaal belang om een ​​financieringspartner te hebben die gemakkelijke toegang tot fondsen biedt. BFS Capital begrijpt hoe belangrijk voorraadfinanciering is voor juweliers om te slagen. We werken sinds 2002 met kleine bedrijven om u de benodigde financiering te bieden met een eenvoudig en snel aanvraagproces. BFS Capital kan binnen twee werkdagen geld beschikbaar stellen aan gekwalificeerde aanvragers, zodat u niet hoeft te missen bij het kopen van de juiste inventaris voor uw bedrijf.

.

.

Winkelbenodigdheden voor sieraden

.

Uw klanten zien misschien alleen de schoonheid van uw producten wanneer ze uw winkel binnenkomen, maar u weet het harde werk dat bij het maken van die ervaring hoort.

.

Het maakt niet uit of u de sieraden die u verkoopt koopt, zelf maakt of dat reparaties een groot deel van uw bedrijf uitmaken, uw bedrijf zal apparatuur nodig hebben die kostbaar kan zijn.

.

Hoewel de apparatuur vaak vele jaren meegaat, zeggen branchespecialisten dat het erg belangrijk is dat u bepaalde producten regelmatig bijwerkt, omdat oudere apparatuur kwetsbare sieradenstukken kan beschadigen.

.

U moet ook rekening houden met de beveiliging van uw winkel, zoals alarmen, camera's, kluizen en kluissystemen. Veel eigenaren van juweliers huren beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in deze sector. Hoewel het huren van een bedrijf duur kan zijn, vinden deze juweliers het de moeite waard om te weten dat hun winkel veilig is. Sommige verzekeraars bieden ook begeleiding voor hun klanten op dit gebied.

.

De kosten van apparatuur kunnen hoog zijn en u wilt misschien uw kredietlimiet niet koppelen om deze te financieren. Dit is waar BFS Capital de partner kan zijn die u nodig hebt om eenvoudig toegang te hebben tot de financiering van de apparatuur die u nodig hebt om uw sieradenverhaal tot een succes te maken.

.

BFS Capital kan binnen twee werkdagen geld beschikbaar stellen aan gekwalificeerde kandidaten, zodat u de mogelijkheden om apparatuur te kopen niet hoeft te missen. *

.

Juwelierontwerp

.

Het interieurontwerp van kleine winkels is belangrijker dan ooit gegeven alle andere mogelijkheden om een ​​aankoop te doen. Dat betekent dat winkelen voor sieraden een gedenkwaardige ervaring moet zijn voor klanten die begint op het moment dat ze de winkel binnenkomen, volgens experts uit de branche.

.

Alle eigenaren van kleine bedrijven moeten overwegen hoe millennials een steeds groter deel van de markt uitmaken. Uit een onderzoek van die trendonderzoeksgroep Cassandra bleek dat 70 procent van de ondervraagde millennials niet van luide en drukke winkels hield. Ze geven de voorkeur aan winkels waar ze de producten kunnen aanraken, volgens de enquête.

.

Hoewel u misschien wilt overwegen of het tijd is om uw winkel te moderniseren, zijn er nog steeds enkele regels die moeten worden gevolgd op het gebied van winkelontwerp, zeggen branche-consultants. Een daarvan is dat fijne sieradeninventarisatie in ingesloten vitrinekasten moet zijn voor zowel esthetische als veiligheidsredenen. Er zijn verschillende manieren waarop ambachtelijke sieraden kunnen worden weergegeven, afhankelijk van of u wilt dat de klant de koopwaar behandelt of alleen maar om deze te bekijken.

.

Verlichting is erg voor alle retailers, maar vooral voor een juwelierszaak om de aandacht te vestigen op de kleine waren. Case-verlichting kan worden gebruikt om aandacht te vestigen op de details van de sieraden die u verkoopt.

.

De kosten van renovatie kunnen hoog zijn, maar noodzakelijk voor uw toekomstige succes. U heeft misschien niet altijd het geld direct beschikbaar of u wilt uw kredietlimiet niet binden om het te financieren. Dit is waar BFS Capital de partner kan zijn die u nodig hebt voor gemakkelijke toegang tot financiering om uw bedrijf te laten floreren.

.

BFS Capital kan binnen twee werkdagen geld beschikbaar stellen aan gekwalificeerde aanvragers, zodat u de kansen om het ontwerp van uw winkel te verbeteren niet hoeft te missen. *

.

Marketing

.

Uw marketingplan moet alle aspecten van uw juwelier omvatten voor prijzen, een analyse van uw lokale markt en de beste manieren om meer omzet te genereren. Als u duurdere juwelen verkoopt, wilt u misschien aangeven waarom uw producten de prijs waard zijn en hoe u klanten kunt targeten die het zich kunnen veroorloven.

.

Het belangrijkste onderdeel van uw marketingplannen is het definiëren van uw merk. Een goede manier om te beginnen is om uw merk in drie woorden te definiëren, volgens de Social Media-week in een recente blogpost over marketing voor juwelierszaken.

.

De beste manieren om uw juwelier op de markt te brengen is waarschijnlijk een mix van nieuwe media zoals een zakelijke website, advertenties op Yelp, Facebook, Twitter, een aanwezigheid op Instagram en andere populaire sites, samen met oude methoden zoals directe. mailings, brochures en krantenadvertenties. Coupons kunnen worden gebruikt voor producten zoals gratis horlogebatterijen of sieradenreinigers om mensen naar je winkel te trekken, zeggen experts uit de branche. U kunt dergelijke inspanningen ook opnemen, zoals sponsoring van lokale sportteams of community-evenementen.

.

Als u eenvoudigweg geen tijd hebt om een ​​effectief marketingplan te maken terwijl u zich concentreert op uw sieradenbedrijf, is het inhuren van een marketingconsulent misschien wel de beste manier om te gaan. BFS Capital begrijpt het belang van marketing voor juweliers en we zijn er om u te helpen bij het financieren.

.

BFS Capital kan in twee werkdagen fondsen verstrekken aan gekwalificeerde kandidaten, zodat u de kans om uw bedrijf te laten groeien door marketing niet hoeft te missen. *

.

.

Conclusie

.

BFS Capital begrijpt de uitdagingen waarmee eigenaren van kleine bedrijven te maken hebben. We kunnen de financieringsoplossingen bieden die u nodig hebt om te slagen en uw bedrijf te laten groeien.

.

We begrijpen het harde werk dat nodig is om een ​​juwelier te bezitten. Concurrentie in de juwelenindustrie betekent dat je alle mogelijke voordelen op de markt nodig hebt. We zijn er om u te helpen bij het bouwen van uw juwelierszaak, of u nu geld nodig heeft om uw voorraad te kopen, uw winkel te renoveren, nieuwe apparatuur te kopen, marketing of andere doeleinden.

.

In tegenstelling tot veel andere financiële instellingen biedt BFS persoonlijke service aan onze klanten en een toegewijde relatiebeheerder staat voor u klaar om u te helpen de juiste beslissingen voor uw bedrijf te nemen. We weten dat u veel opties hebt voor het financieren van sieraden, maar onze focus op klantenservice maakt BFS Capital de beste keuze.

.

Of u onlangs een juwelier hebt geopend of over een jarenlange ervaring beschikt, we hebben verschillende financieringsoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, met bedrijfsfinanciering van $ 5000 tot $ 500.000, en een zeer eenvoudig aanvraagproces waarmee het geld kan worden opgehaald. gekwalificeerde kandidaten binnen twee werkdagen. *

.

Laat ons u helpen om de juwelierszaak van uw dromen te realiseren. Bel voor meer informatie naar 1-888-905-4334

.

6 days ago