Back to Question Center
0

Moet uw kleine bedrijf een uitzendbureau gebruiken om werknemers in te huren?

1 answers:
.
.
. melhor site hospedagem.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575731150000000" alt="Advantage Disadvantages Small Business Using Staffing Agency">

Het aannemen van werknemers is slechts nadat u belasting heeft betaald op de lijst met dingen die u graag doet als eigenaar van een klein bedrijf.

Daarom huurden bedrijven vorig jaar volgens de American Staffing Association meer dan 14 miljoen tijdelijke en contractmedewerkers in via een uitzendbureau. En wanneer de kosten van het vervangen van een werknemer door het ministerie van arbeid en industrie worden geschat op ongeveer 1/3 van hun salaris, kan het zinvol zijn om iemand anders te betalen om het te doen.

Maar niet altijd. Zoals alles in het leven, heeft het inhuren van een klein bedrijf via een uitzendbureau voordelen en nadelen.

uitzendbureaus weten meer dan jij. Hoewel je eenmaal een klein bedrijf hebt, kun je weigeren toe te geven dat iemand meer weet dan jij ... Nou ja, een uitzendbureau misschien wel. Ze kennen meer mensen en door hun jarenlange ervaring kunnen ze eigenlijk meer weten over welke kwaliteiten een succesvolle werknemer maken.

Uitzendbureaus nemen enkele kosten op zich. Tenzij u over het algemeen geniet van het inhuren van mensen met meerdere misdrijven en drugsgewoonten, moet u achtergrondcontroles en drugvertoningen uitvoeren. Agentschappen doen dat meestal voor u en bouwen het op in de kosten.

Ze kunnen mensen vinden die je niet kunt vinden. Naast een breder bereik in actieve werkzoekenden, zijn uitzendbureaus vooral nuttig bij het vinden van passieve werkzoekenden. Dat wil zeggen, werkende mensen die hun info aan bureaus geven voor het geval 'er iets groots uit komt. "Als uw bedrijf" iets groots "is, dan is dat bureau uw beste vriend.

Het aannemen zal sneller worden gedaan. Omdat je in wezen de (HR) kleine HR-afdeling bent , is de kans groot dat je geen tijd hebt om nieuwe werknemers aan te nemen tussen de overige 28 uur aan spullen die je elke dag hebt. Dat betekent dat je langer shorthanded bent. Uitzendbureaus nemen deze last van uw bedrijf af en versnellen het proces aanzienlijk.

Uw bedrijf voorkomt werkloosheidskosten bij tijdelijke werknemers. Technisch gezien werken die uitzendkrachten voor het bureau. Wat betekent dat wanneer u hun diensten niet langer nodig hebt, hun werkloosheidsaanspraak in feite in strijd is met het agentschap. Niet jouw zaken.

U kunt gebruikmaken van gespecialiseerde uitzendbureaus. Dus in plaats van een groot bureau te bereiken dat zich bezighoudt met alles van zware productie tot hete sausbedrijven, kun je een bureau vinden dat zich richt op jouw branche. U kunt ook een uitzendbureau selecteren dat gespecialiseerd is in het vinden van kandidaten met een bepaalde vaardigheden, zoals informatietechnologie, boekhouding of grafisch ontwerp.

Je kunt mensen uitproberen. Temp-to-hire-functies worden veel efficiënter ingevuld via een uitzendbureau. En zelfs als ze niet veel weten over uw bedrijfscultuur , kunt u een medewerker uitproberen zonder het risico te lopen op onrechtmatige vergelding.

Het bureau kent uw stad misschien niet. Laten we eerlijk zijn: als u op zoek bent naar een IT-professional, dan zou de talentenpool in een stad als San Francisco, Californië een beetje rijker kunnen zijn dan bijvoorbeeld overal in Florida . Het kwalificatieniveau dat u zoekt, kan dus verschillen van vergelijkbare bedrijven in andere regio's, en een nationaal uitzendbureau weet dat misschien niet.

Er zijn hogere kosten verbonden aan het gebruik van een uitzendbureau. Niets in deze wereld komt gratis. Dus al die voordelen die we net zojuist noemden?. Die kosten u, meestal 20% van het volledige salaris van een werknemer in de vorm van een eenmalige vergoeding, of een stijve opmaak van een uurloon.

Het is een gokje van je tijd en je geld. Het uitzendbureau zal nooit weten hoe goed een werknemer past, net zo goed als u wilt, dus u kunt zowel de tijd verspillen die het kostte om hem te vinden als het geld dat u het uitzendbureau voor niets hebt betaald.

U verliest de totale controle over het wervingsproces. En zelfs als je voor een sollicitatiegesprek op een sollicitatiegesprek staat, heb je nog steeds niet zoveel informatie als je zou hebben als je het zelf had aangenomen. En als u een eigenaar van een klein bedrijf bent en toevallig ook een controle-freak bent, dan is dit misschien een probleem.

De motivatie van het bureau is anders. Ja, ze zijn er om uw bedrijf te helpen. Maar ze zijn er ook om geld te verdienen. En als ze je positie niet invullen, verdienen ze geen geld. Sommige bureaus bieden u mogelijk minder gekwalificeerde personen, zodat u hen ervan beschuldigt dat ze u niet hebben geholpen. Ze willen je nog steeds de beste kandidaat vinden, maar niet zoveel als jij.

Voor sommige bedrijven is het gewoon niet praktisch. Voor bedrijven zoals boekhouding, consulting en andere kantoorachtige taken waarvoor controles nodig zijn die verder gaan dan eenvoudige kwalificaties, kan dit zinvol zijn. Maar voor een bar, restaurant , autohandel of schoonheidssalon, vindt u het misschien praktischer om potentiële werknemers persoonlijk te ontmoeten. U kunt niet alleen begrijpen hoe goed zij het vak kennen, maar u kunt ook meteen zien hoe goed ze met klanten omgaan.

Als u overweegt een uitzendbureau te gebruiken om werknemers aan te nemen voor uw kleine onderneming, overweeg dan alle voor- en nadelen voordat u een beslissing neemt. Het gebruik van een uitzendbureau kan de juiste beslissing voor uw bedrijf zijn als de hierboven geschetste voordelen zwaarder wegen dan de minpunten.

Figuur met dank aan SOMMAI / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago