Back to Question Center
0

BFS Capital Inc. maakt kennis van de vertrouwelijke indiening van een conceptregistratieoverzicht voor het voorgestelde eerste openbare aanbod

1 answers:

. Coral Springs, . Florida, . 24 september 2015 .

BFS Capital Inc - make up για την ακμη., voorheen bekend als Business Financial Services, Inc., heeft vandaag aangekondigd dat het een concept-registratieverklaring op formulier S-1 vertrouwelijk heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC") met betrekking tot de voorgestelde. eerste openbaar aanbod van zijn gewone aandelen. Het aantal te verkopen aandelen en de prijsklasse voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet vastgesteld.

.

De initiële openbare aanbieding zal naar verwachting van start gaan nadat de SEC het beoordelingsproces heeft voltooid, onder voorbehoud van markt- en andere voorwaarden.

.

Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mogen aanbiedingen om te kopen worden aanvaard voordat het registratieverklaring van kracht wordt.

.

Dit persbericht wordt gedaan overeenkomstig en in overeenstemming met Rule 135 onder de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en vormt geen aanbod om te verkopen of het verzoek om een ​​aanbod om te kopen, noch zal er enige verkoop zijn. van deze effecten in een staat of rechtsgebied waarin een dergelijke aanbieding, uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijke staat of rechtsgebied.

April 16, 2018