Back to Question Center
0

Hoe u uw kleine onderneming uniek kunt promoten in februari

1 answers:
.
.
. мягкая мебель трансформер.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732540000000" alt="Marketing Small Business February">

februari is waarschijnlijk de meest efficiënte maand van het jaar.

.

Na het doffrum na de vakantie in januari, biedt de kortste maand van het jaar drie afzonderlijke vakanties die u kunt promoten. Omdat, ja, de Super Bowl officieel een vakantie is (bijna). En met 114 miljoen mensen die naar dat spel kijken, een markt van 13 miljard dollar voor Valentijnsdag en een dagje (hopelijk) voor presidentendag, heb je serieuze kansen om de naam van je bedrijf daar te krijgen.

.

Maar u bent niet de enige eigenaar van een klein bedrijf die zich realiseert dat februari geweldige marketingmogelijkheden biedt. Iedereen biedt Super Bowl-drankspecials, Valentijnsdiners en verkoop van presidentendag aan. Dus wat kun je doen om jezelf te onderscheiden?. Hier volgen enkele marketingtips voor elke vakantie in februari om uw bedrijf voor te blijven op zijn concurrenten.

.

Super Bowl Marketing Tips voor uw kleine onderneming

.
 • Promoten voor mensen die het spel niet kijken
 • .

Hoewel de Super Bowl 114 miljoen kijkers trekt in de Verenigde Staten, blijven er nog steeds 200 miljoen mensen die het spel niet bekijken. Als je een spa- of schoonheidssalonbedrijf hebt, voer dan een promotie uit voor "Super Bowl Widows" en geef korting op de speldag. Creëer voor een bar of restaurant een 'voetbalvrije zone' en toon iets anders leuks op je schermen, zoals klassieke films, om mensen te verleiden die iets sociaal willen doen, zonder voetbal.

.
 • Feestartikelen van het merk
 • .

Zo bindt u zich in de Super Bowl als uw bedrijf absoluut niets te maken heeft met voetbal kijken. Geef in de weken voorafgaand aan de game items van je beste klanten om te gebruiken tijdens hun Super Bowl-feestjes, zoals Ernie's Lawn Service plastic bekers of AAA Auto Care-servetten.

.
 • Inhoud Markt .. met Voetbal!
 • .

Niemand zegt dat uw bedrijfslog moet zijn alle over uw branche. En statistisch gezien gaan de stukken die de grootste betrokkenheid bij grote websites krijgen vaak over entertainment en sport. Dus voel je vrij om te vertellen waarom je denkt dat Tom Brady een absolute fraudeur is, of waarom de Packers vorig jaar beroofd zijn. Mensen houden van een sterke mening over sport en het is een goede manier om mensen over je bedrijf te laten praten zonder te controversieel te zijn.

.
 • Markt met de puppy-kom
 • .

Ondertussen heb je waarschijnlijk al gehoord van dit alternatieve programma voor Animal Planet dat in wezen een stel puppy's is die 16 uur in een kamer spelen. En mensen houden ervan. Als uw bedrijf een promotie aanbiedt rond de Puppy Bowl - of het nu gaat om gazonfixaten voor puppy's die uw gazon verwoesten of een waakfeest in een bar met creatieve drank specials - het zal op zijn minst mensen ertoe brengen om te stoppen en te zien wat het is.

.
 • Do Something Crazy
 • .

Denk buiten de doos om uw kleine onderneming op Super Bowl Sunday te promoten. In 2013 bood Gardiners Furniture in Baltimore volledige terugbetaling aan iedereen die meubels kocht in de paar dagen vóór de grote game als de Ravens een tweepunts conversie scoorden. En, nou, dat deden ze. Gardiners had een verzekeringspolis afgesloten voor het geval dat, en zorgde voor een hoop verkopen in de aanloop naar het spel. Drie jaar later praten we er nog steeds over.

.

Tips voor de marketing van president's day voor uw kleine onderneming

.
 • Maak het 4 juli .. in februari!
 • .

Patriottische feestdagen lijken allemaal te bestaan ​​uit het grillen van vlees en buitenpret - met uitzondering van de slechte presidentendag. Dat komt waarschijnlijk omdat het tijdens een maand met koud weer valt, maar daarom is uw presidenten-dag-barbecue zo uniek!. Zet buiten uw bedrijf een grill op en zelfs op een koude dag zorgt dit ervoor dat mensen langskomen omdat ze sinds oktober geen gegrilde hamburger buiten hebben gegeten. Dus als je een restaurant of bar bent, bied dan een gratis stuk kersentaart aan op President's Day EN de daadwerkelijke verjaardag van Washington op de 25e. Als je een ander soort bedrijf bent, bied het dan toch aan. Niemand let op een heerlijk dessert terwijl ze wachten op een olieverversing, toch?

.
 • Aanbied een toevluchtsoord van de dag van de president Waanzin
 • .

Deze vakantie wordt vaak geassocieerd met gekke verkopen bij warenhuizen en een bijna Black Friday-achtige chaos eromheen. Niet iedereen is daarin geïnteresseerd. Voor elke vorm van servicebedrijf zoals een spa, salon of sportschool, promoot u uw bedrijf als een toevluchtsoord voor de waanzin. Als u een bar of restaurant bent, biedt u misschien een gratis drankje of aperitief aan met een aankoopbon.

.
 • Gooi een verjaardagsfeestje
 • .

Omdat het immers een gezamenlijk verjaardagsfeest is voor twee van je grootste presidenten, eer je ze zoals je elke 7-jarige zou doen met cake, ballonnen, misschien een ponyritje en zeker een spetterende vertolking. van Happy Birthday. Promoot het via sociale media als "George and Abe's Big Birthday Bash" en krijg wat enthousiasme bij uw klanten.

.

Valentijnsdagmarketingtips voor uw kleine onderneming

.
 • Leer de houding van uw klanten tegenover Valentijnsdag
 • .

Net als de eerder genoemde Super Bowl, niet is iedereen Valentijnsdag. En er is een solide kans dat uw klantenbestand bij die mensen hoort. Er is ook een kans dat ze ervan houden. Voordat je heel varken in een "Thank Gosh I'm Single" -feest of een romantisch parenpakket gaat, gebruik je sociale media om de houding van je klanten te peilen, en plan je promoties vanaf daar.

.
 • Stuur een e-mail voor iets gratis .. Nu
 • .

Het lijkt misschien alsof veel jongens beginnen met plannen voor Valentijnsdag op 13 februari. Maar sommige doen zelfs gekke dingen, zoals vooruit plannen voor Valentijnsdag, en kunnen al scènes voor het diner zijn. Nou, je kleine bedrijf kan zich ook voorbereiden op Valentijnsdag . Stuur een e-mail voor een gratis dessert of een drankje op Valentijnsdag een paar weken eerder naar je e-maillijst. Die kleine verliesleider zal ervoor zorgen dat je vroeg vol zit en mogelijk zelfs tot grotere controles leidt.

.
 • Welkomstkinderen
 • .

Wordt Valentijnsdag verondersteld een vakantie te zijn waar mama en papa een romantisch diner buiten de kinderen kunnen houden?. Ja. Gebeurt dat altijd?. Natuurlijk niet. En met een eindige hoeveelheid babysitters die er zijn, zullen veel paren een volledige familie Valentijnsdag hebben. Als u uw restaurant promoot als dé plek voor uw kleintjes, wint u twee manieren: inspelen op de behoefte aan een belangrijke niche en die kinderen uit restaurants houden waar kinderloze koppels misschien niet zo enthousiast zijn om ze te zien.

.
 • Geschenkartikelen voor Valentijnsdag weggeven
 • .

Wees creatief en geef kleine Valentijnsgeschenken cadeau om te laten zien hoeveel uw waardering voor uw klanten is . Zelfs als je niet per se een Valentijnsdagbestemming bent, kun je luie V-Day-kopers een geweldig excuus bieden om binnen te komen en hun radiator te laten blozen: bied een gratis doos met snoep van See aan met de service!. Maakt het uw klant tot de meest bedachtzame jongen ter wereld door te zeggen "Ik heb deze gratis van onze automonteur?" Nee. Maar dat is niet uw probleem en het zal zeker merkentrouw opbouwen.

.
 • Help uw klanten cadeaus te kopen
 • .

Sommige jongens zijn geweldig in het kopen van cadeautjes. Natuurlijk zijn sommige jongens ook geweldig in het kiezen van behangkleuren, maar dat betekent niet dat de meerderheid van hen geen serieuze hulp nodig heeft. Als u een detailhandelbedrijf hebt , bevorder dan een persoonlijke winkeldienst, waarbij uw verkoopmedewerkers mensen helpen bij het kiezen van het juiste geschenk voor de belangrijke ander van uw klanten. Zelfs als het niet iets is wat de winkel gewoonlijk doet, is deze tijd van het jaar extra nuttig.

.

Als je niet verliefd bent geworden op een van deze ideeën, volgen hier een paar andere ideeën voor Valentijnsacties voor je kleine onderneming . Ontwikkel nu uw plan en begin het in de praktijk te brengen, zodat uw bedrijf klaar is om de vruchten te plukken wanneer februari rondrent.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago