Back to Question Center
0

Checklist voor restauranteigenaren die een lening voor kleine bedrijven aanvragen

1 answers:
.
.
. Restaurant Owners Small Business Loan Checklist

Het runnen van een restaurant is een kapitaalintensief proces. Van medewerkers tot voedsel en apparatuur, de gemiddelde restauranteigenaar moet zich zorgen maken over veel verschillende dagelijkse en langetermijnuitgaven - hosting y dominio precios. De zaken ingewikkelder maken is de wetenschap dat zelfs een restaurant met een bekwame chef-kok en een geweldige locatie mogelijk niet genoeg klanten zou aantrekken om al die uitgaven te betalen. Daarom kijken zoveel restauranteigenaren naar leningen voor kleine bedrijven om hun financieringskloof te dekken.

.

BFS Capital werkt samen met restaurateurs in het hele land om hen op verantwoorde wijze te helpen hun bedrijf te onderhouden of te laten groeien met leningen voor kleine bedrijven of contante voorschotten voor handelaars tot. $ 2 miljoen. We werken nauw samen met deze eigenaren van kleine bedrijven om een ​​leningbedrag en een terugbetalingsplan te bepalen dat voor beide partijen zinvol is. Met bijna twintig jaar ervaring in het verstrekken van leningen aan eigenaren van kleine bedrijven, willen we graag een lijst met vragen voor restauranteigenaren delen om het aanvraagproces te helpen stroomlijnen.

.
  • Wat is het geld voor?
  • .

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar veel restauranthouders hebben misschien geen exact plan voor hoe en wanneer zij van plan zijn het geld te besteden. Elk bedrijf zou graag meer contanten in hun boeken accepteren, maar een lening voor kleine bedrijven moet ook worden terugbetaald. Voordat u begint met het aanvraagproces, moet u goed nadenken of het toegevoegde contant geld u echt helpt uw ​​bedrijf te laten groeien of onderhouden. Een geheel nieuwe oven of koelkast is misschien leuk, maar als uw bedrijf soepel functioneert met de oude, hoeft u niet te haasten.

.
  • Hoeveel heb je echt nodig?
  • .

Er is absoluut zoiets als te veel geld. Veel eigenaren van kleine bedrijven, vooral die die nieuw zijn in de bedrijfswereld, hebben de neiging om hun geldstapel te doorbreken door hun bedrijf te snel te schalen of te betalen voor een groot hoofdkantoor dat jaren kan duren om te vullen met personeel. Het is belangrijk om te overwegen hoe groot een lening is die u echt nodig hebt voor de volgende fase van uw bedrijf.

.

Als je gewoon een paar meer lijnkoks of serveersters wilt huren, zou een kleine lening onder de $ 100.000 voldoende moeten zijn. Als u een franchise exploiteert en een tweede locatie wilt openen, heeft u wellicht meer dan $ 1 miljoen nodig. Vraag alleen om het bedrag dat u daadwerkelijk wilt uitgeven. Als alles volgens plan verloopt, hebt u zo veel gemakkelijker een tweede lening te krijgen, omdat kredietverstrekkers zullen zien dat u betrouwbaar bent.

.
  • Wat zijn uw andere activa en passiva?
  • .

Elk bedrijf, en persoon, heeft een aantal verschillende activa en passiva. Een actief is eenvoudig alles wat cashflow kan genereren - een financiële investering, onroerend goed, kookgerei, enz. Een verplichting is iets dat u verschuldigd bent, zoals een lening, een hypotheek of creditcardschuld. De verhouding tussen de activa en verplichtingen van een bedrijf is een sterke indicator voor de gezondheid van een bedrijf. Aangezien restaurants werkzaam zijn in een sector waar toekomstige inkomstenstromen hoogst onvoorspelbaar zijn, zullen veel MKB-kredietverstrekkers vaak naar de activa en passiva van een bedrijf kijken om de waarschijnlijkheid te meten dat een lening wordt terugbetaald.

.

Leners met minder activa of meer verplichtingen zullen doorgaans een hogere rentevoet moeten betalen voor elke potentiële lening. Het kan dus verstandig zijn als een restauranteigenaar eerst andere grote schulden afbetaalt voordat een extra lening wordt nagestreefd, of om ervoor te zorgen dat u genoeg vermogen heeft om schulden te betalen als het restaurant niet zoveel inkomsten oplevert als u had verwacht. Als u in het verleden te laat bent met uw schuldbetalingen of in gebreke blijft bij leningen, dan wordt de kans dat u een lening voor kleine bedrijven krijgt, veel onwaarschijnlijker.

.

Gelukkig zijn er manieren om uw credit score te verhogen. Er zijn veel online bronnen die zich richten op het verbeteren van de credit scores van consumenten, zoals deze van Bankrate. com , maar de twee basisprincipes zijn

accumuleer niet te veel schulden en
betaal je schuld op tijd af. Als u erachter komt dat uw credit score inderdaad laag is, neem dan de tijd om het op te bouwen om beter te profiteren van de lagere rentetarieven op uw leningen.

.
  • Hoeveel ervaring heeft u?
  • .

Het is één ding om naar een balans te wijzen en te verklaren dat u een succesvolle bedrijfseigenaar bent. Maar geldschieters willen horen dat je een strategisch plan hebt om het bedrijf te laten groeien, of op zijn minst een plan om de lening terug te betalen. Wees voorbereid om uw bedrijfsplan en uw ervaringen uit het verleden te bespreken om een ​​geldschieter te laten zien dat u een betrouwbare en kredietwaardige klant bent.

.

Als dit je eerste poging is om zaken te doen, dan heb je het misschien moeilijk om een ​​geldschieter ervan te overtuigen om je een kans te geven. Probeer in plaats daarvan geld van familie en vrienden te werven en het bedrijf vanaf de grond af op te bouwen. Als u wat meer vaart hebt of klaar bent om uit te breiden, bent u mogelijk klaar voor een grotere zakelijke lening.

.
.
. Alison Leon
.
.

Alison Leon is Vice President of Marketing bij BFS Capital. Met meer dan 13 jaar ervaring bij grote financiële instellingen, waaronder JP Morgan Chase, Capital One en Bank One, begrijpt Alison de dagelijkse behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en de belangrijke rol die financiering speelt bij het laten groeien van een bedrijf. Haar inhoud is gericht op marketingstrategieën en -middelen voor kleine bedrijven, evenals tips voor het veiligstellen van financiering voor zakelijke uitgaven. Maak contact met Alison op LinkedIn en Google+ .

.
6 days ago