Back to Question Center
0

BFS Capital zal sponsoren en spreken bij NACLB en geld 20/20

1 answers:

. Coral Springs, . Florida, - luxusuhren online kaufen. 16 oktober 2017 .

BFS Capital, een toonaangevend bedrijf voor de financiering van kleine ondernemingen, zal de komende twee weken sponsoren en spreken tijdens belangrijke evenementen in de kredietverleningsector, waaronder de jaarlijkse conferentie van de nationale alliantie van commerciële leningmakelaars en geld 20/20.

.

BFS Capital wil relaties verdiepen en nieuwe verbindingen leggen met onafhankelijke verkooporganisaties en strategische partners om hun evoluerende behoeften beter te begrijpen en te ondersteunen. Bedrijfsleiders die de conferenties en beurzen bijwonen, zullen deelnemen aan persinterviews en netwerkevenementen om het kredietverstrekkend landschap te bespreken en hoe de oplossingen van BFS Capital kunnen helpen om de financieringskloof voor kleine bedrijven te verkleinen.

.

"Bij het verstrekken van kleine zakelijke kredieten is het opbouwen van een sterk merk van cruciaal belang. We breiden onze aanwezigheid op deze evenementen uit, zodat we met al onze partners alles kunnen delen wat we bieden via onze financieringsoplossingen en -programma's ", zegt Michael Marrache, CEO van BFS Capital. “

.

"Klantenservice is de hoeksteen van ons bedrijf, wat blijkt uit onze essentiële contactpunten voor onderhoud - een eenvoudige toepassing, een beslissing op dezelfde dag en snelle financiering - tot onze toewijding om de behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en het vinden van de juiste oplossingen te begrijpen. om hen te helpen bloeien, "voegt Marrache toe.

.

Marrache, die in augustus CEO werd, leidt BFS Capital via een reeks klantgerichte initiatieven die het bedrijf zullen positioneren voor groei op de lange termijn, waaronder meer transparantie, een diepere afhankelijkheid van algoritmen en gegevenswetenschap, betere acceptatie en een. versneld financieringsproces.

.

Van 17 tot 19 oktober in Orlando zal BFS Capital de officiële conferentie WiFi-sponsor zijn bij de Nationale Alliantie van commerciële leningmakelaars 'derde jaarlijkse conferentie, die is bedoeld om. de bedrijven en verbindingen van ISO's en commerciële leningmakelaars.

.

"Met onze reputatie voor verantwoorde kredietverlening en uitmuntende service zijn we zeer geïnteresseerd in het ontwikkelen van partnerschappen met ISO's die ons kunnen helpen meer kleine bedrijven te helpen met hun financieringsbehoeften", zegt Marrache.

.

BFS Capital leidinggevenden zullen spreken in een NACLB algemene sessie panel over de staat van lenen en zullen deelnemen aan een breakout sessie om alternatieve leningen en het merchant cash advance product te bespreken. Ze staan ​​ook klaar om met ISO's te praten op stand # 25.

.

Van 22 tot 25 oktober in Las Vegas zal BFS Capital deelnemen aan en sponsoren Money20 / 20 , 's werelds grootste marktplaats voor ideeën, connecties en deals in betalingen en financiële diensten. BFS Capital-managers delen hun filosofie over intelligente financiering en hoe het bedrijf kleine bedrijfsgemeenschappen bedient. Het BFS Capital-team is beschikbaar op stand # 456.

.

"Via conferenties en andere evenementen kijken we uit naar meer informatie over de verschillende sectoren die we bedienen en hoe we onze ISO's en strategische partners beter kunnen ondersteunen. Voor ons bedrijf zullen de voordelen van onze aanwezigheid voelbaar zijn, van het verkrijgen van bekendheid bij nieuwe mensen en partners, tot het ontdekken van manieren om ons merk, producten en technologieplatform te verbeteren, "voegt Marrache toe.

.

.

Vennootschap

.

Over BFS Capital

.

BFS Capital is de voorvechter van de groei en de welvaart op de lange termijn van kleine bedrijven door tijdig flexibele financieringsoplossingen te bieden. BFS Capital's leidende financieringsplatform voor kleine bedrijven maakt gebruik van op maat gemaakte underwriting en eigen algoritmen om bedrijven te financieren in alle 50 staten en Canada, en via haar gelieerde onderneming Boost Capital in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2002 heeft BFS Capital meer dan $ 1 beschikbaar gesteld. BFS Capital met hoofdzetel in Zuid-Florida met kantoren in New York, Californië en het Verenigd Koninkrijk is een geaccrediteerd BBB-bedrijf met een A + -rating.

6 days ago