Back to Question Center
0

BFS Cares2

1 answers:

BFS zorgt. Een kampioen van het kleinbedrijf zijn, betekent ook zorgen hebben over de behoeften van de lokale gemeenschap, omdat kleine bedrijven gedijen als de gemeenschap sterk is. BFS Capital zet zich in voor het verbeteren van de kracht en gezondheid van de lokale gemeenschap - gemelos originales para novios. Door donaties en sponsoring ondersteunen we de inspanningen van lokale liefdadigheidsinstellingen om een ​​stabielere, bruisende gemeenschap te creëren.

.

.

March of Dimes

.

(augustus 2017)

.

Elk jaar worden ongeveer een half miljoen baby's te vroeg geboren of met geboorteafwijkingen in de VS. De March of Dimes werkt om vroegtijdige geboorte en andere problemen die onze baby's bedreigen te beëindigen. Om dit geweldige initiatief te ondersteunen, haalde het BFS Capital-team meer dan $ 7.300 bijeen en woonde in mei de jaarlijkse March for Babies-wandeling van de organisatie bij. Voor onze steun en bijdrage werd BFS Capital op de maartceremonie van Dimes Awards als het op één na hoogste winstgevende team in de financiële sector geëerd. BFS Capital-medewerkers en hun gezinsleden hebben samen meer baby's een vechtkans gegeven.

.

.

Angel Tree (gesponsord door The Salvation Army)

.

(december 2016)

.

Het Broward County-hoofdstuk van het Leger des Heils sponsort het Angel Tree-programma, dat is bedoeld om kinderen tijdens de kerstperiode geschenken te geven. BFS Capital nam deel en medewerkers en hun families droegen meer dan 170 geschenken bij aan de kinderen in Zuid-Florida die misschien geen cadeautje hadden bij Kerstmis.

.

.

Feeding South Florida

.

(augustus 2016)

.

Feeding South Florida

.

Feeding South Florida is de enige voedselbank van Feeding America ten dienste van Palm Beach, Broward, Miami-Dad en Monroe Counties. Feeding South Florida sponsort een Backpack-programma , met voedsel voor kinderen die niet genoeg te eten hebben tussen de schoollunch van vrijdag en het ontbijt op maandag. Via dit programma ontvangen ongeveer 1800 kinderen aan het eind van elke schoolweek 2 ontbijten, 2 lunches en 2 diners. Deze kinderen zouden anders tijdens het weekend honger lijden. Tussen de werknemersbijdragen en de monetaire match door het bedrijf heeft BFS Capital 1.717 items geschonken, waarmee ons totaalbedrag een waarde van $ 2.482 heeft.

.

.

SOS-kinderdorpen

.

(december 2015)

.

SOS Kinderdorpen is een internationale organisatie die zich richt op het bieden van onderdak aan pleegkinderen, terwijl ernaar wordt gestreefd om broers en zussen bij elkaar te houden. Het Florida-hoofdstuk onderhoudt een gemeenschap met twaalf huizen, de thuisbasis van 75 pleegjongens en -meisjes. BFS Capital-medewerkers doneerden speelgoed en huishoudelijke benodigdheden om deze pleegkinderen te voorzien van het meest basale comfort van thuis.

6 days ago