Back to Question Center
0

Back-to-school marketing tips voor bedrijfseigenaren

1 answers:
.
.
- website design services. Back to School Marketing Tips Business Owners

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Voor sommige ouders is het een opluchting omdat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken om hun kinderen naar de kinderopvang te sturen of thuis uit het werk moeten blijven om ze te kunnen bekijken. Voor veel andere ouders zijn ze bang voor de gevreesde winkelstront van begin tot eind en voor alle tijd, geld en moeite die erin steekt.

De waanzin van winkelen naar school weerhoudt de ouders er echter niet van om voor hun slimme wetenschappers aan schoolbenodigdheden en elektronica te spenderen. Volgens de Back-to-School uitgaven enquête van de National Retail Foundation van Prosper Insights & amp;. Analytics, het gemiddelde gezin met kinderen in klas K-12 is van plan $ 630 te besteden. 36 dit jaar op elektronica, kleding en andere schoolbenodigdheden. De totale uitgaven voor K-12 en college back-to-school winkelen zullen naar verwachting $ 68 miljard bedragen.

Wist u dat 44. 5% van de kopers die van school naar school gaan begint met winkelen drie weken tot een maand voordat de school begint?. En 25. 4% van de consumenten raakte de winkels een tot twee weken voor de eerste schooldag. Het is duidelijk dat deze tijd van het jaar voor veel retailbedrijven het hoogseizoen is . Zelfs pediatrische medische en tandheelkundige praktijken zien een piek in het bedrijfsleven, omdat ouders de controles van hun kinderen voor de start van de school uit de weg ruimen. Hier volgen enkele marketingtips voor uw bedrijf van begin tot eind, zodat ook u kunt instappen voor back-to-schoolacties.

Een van de eerste dingen die u als eigenaar van een winkelbedrijf moet doen, is leren wie de belangrijkste klanten zijn. Het zou voor alle vaders daar geen verrassing moeten zijn dat moeders de nummer één zijn als het gaat om winkelen van achteraf naar school. Moeders leiden meestal de beweging van school naar school en maken een meerderheid van de beslissingen over producten en benodigdheden. Als u dit begrijpt, kunt u beter weten hoe u uw producten of services daadwerkelijk kunt verkopen en promoten.

Over het algemeen kunnen sommige vaders zich meer richten op de bottom line-prijs in plaats van op de manier waarop dingen eruit zien of functioneren. Moeders daarentegen kopen dingen die aantrekkelijker zijn en het hele jaar door blijven omdat ze weten dat ze deze reis niet meer willen maken.

Voor het winkelseizoen van-tot-school kunt u zich richten op de aantrekkelijkheid van uw producten of diensten en hun algehele kwaliteit om de aandacht van de shoppers te trekken. Houd moeder blij en je bedrijf loopt al voor op het spel.

Vooral voor gezinnen met meerdere kinderen kan het kopen van school naar school duur zijn. Kinderen willen nieuwe kleren omdat, "Duh, mama en papa!. Iedereen weet dat het dragen van hetzelfde als vorig jaar een grote mode-nee is! "En naarmate ze ouder worden, nemen ze meer geavanceerde lessen, waarvoor meer geavanceerde technologie en elektronica nodig is. Dus, welke ouder is niet op zoek naar enige vorm van korting of stimulans?

Of u nu een kledingretailer bent, een schoolwinkel of kantoorleverancier, of zelfs een schoonheidssalon , die klanten deals aanbiedt. en promoties zijn een zekere manier om zaken te doen.

Ontwerp flyers of posters van het begin tot het schooljaar en verander het thema op uw website om het seizoen weer te geven. U wilt dat kopers weten dat u iets relevant en voordeligs aanbiedt. Verzin een speciale promotie voor leerkrachten of zelfs moeders en vaders van een student. Promoot een familiedag met gratis weggevertjes voor schoolartikelen. Wees creatief met je incentives en mensen zullen meer geneigd zijn om te zien wat je te bieden hebt.

Een van de grootste nadelen van het winkelen van achter naar school is de oneindige lijn bij elke kassa. Dit is de reden waarom veel klanten nu teruggaan naar het online kopen van hun schoolbenodigdheden. Consumenten kunnen winkelen vanuit het comfort van hun eigen huis of terwijl ze op de vlucht zijn en kunnen de jungle gekte in brick-and-mortar winkels vermijden.

Houd in gedachten dat ongeveer 33% van de kopers van de basisschool online wat benodigdheden kopen en naar verwachting ongeveer $ 330 aan deze aankopen zullen uitgeven. Nu steeds meer consumenten het gemak van digitaal winkelen zoeken, is het in het belang van uw bedrijf om ervoor te zorgen dat uw retailwebsite is geoptimaliseerd voor mobiel en dat uw digitale marketingcampagnes . klik op alle cilinders.

Als consumenten de mogelijkheid hebben om de drukte op de weg en in winkels te ontlopen, maken ze eerder kans om online te winkelen. Dit zou vooral nuttig zijn voor gezinnen met kinderen die in een andere staat naar de universiteit gaan. De mogelijkheid om online te winkelen en alles afgeleverd te krijgen in de nieuwe slaapzaal of het nieuwe appartement van hun kind kan veel minder duur en tijdrovend zijn dan het huren en besturen van een rijdende vrachtwagen. Het bespaart de ouders ook het gedoe van het omgaan met duizenden anderen die klauteren om te vinden wat ze nodig hebben voordat de school begint.

De winkelstransporten zijn in de afgelopen tien jaar toegenomen en lijken niet te vertragen. Wat verandert, is de manier waarop mensen winkelen voor het seizoen. Begrijp wie het back-to-school winkelen doet en bied vervolgens deals en promoties aan om ze naar uw winkel en website te trekken. Neem het initiatief om creatieve back-to-school campagnes voor uw bedrijf uit te voeren om het meeste uit dit piekseizoen te halen.

Figuur met dank aan samarttiw bij FreeDigitalPhotos. net .

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr heeft een bachelors of science in bedrijfskunde in marketing aan de University of Central Florida. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Maak contact met Cecillia op Twitter .

.
6 days ago