Back to Question Center
0

Wanneer moet een tandartspraktijk een mondhygiëniste inhuren?

1 answers:
.
.
- armbanduhr kaufen. When Should Hire Dental Hygienist Dental Practice

.

Help. Wie heeft het nodig?

.

Wel, waarschijnlijk u, als u iets heeft dat lijkt op een gezond tandartspraktijk . Als je eenmaal je diploma hebt opgehangen en er mensen door de deur zijn gekomen, ben je misschien een beetje overweldigd. Zoals in de back-up kunnen zoveel mensen geen afspraken maken wanneer ze willen. En wanneer ze ergens anders heen gaan, laat je geld op tafel liggen.

.

Hoe repareer je dit?. Door een mondhygiënist in te huren voor uw tandartspraktijk. Mondhygiënisten zijn mondhygiënisten met wie u zeker bekend bent maar die de stap naar verhuur niet hebben gezet. En het is logisch: als je net begint, kan hun gemiddelde salaris van ongeveer $ 70.000 een grote kostenpost zijn. Maar huur er geen in en u beperkt misschien de groei van uw praktijk. Dus hoe weet je wanneer het tijd is om een ​​mondhygiëniste in dienst te nemen?. Hier zijn enkele tips om te overwegen.

.

Als uw tandartspraktijk een bepaald aantal patiënten heeft

.

Volgens een studie uit 2007 van het Journal of the American Dental Association heeft ongeveer 76% van de onafhankelijke tandartsen in het algemeen en 26% van de onafhankelijke specialisten mondhygiënisten in dienst. Ongeveer de helft van degenen die niet hebben aangehaald dat ze niet druk genoeg zijn om iemand te huren als een hoofdfactor, en meer dan 40% noemt de kosten. Maar die kosten kunnen een investering zijn.

.

In een artikel van Dentistryiq. com , Kristine A. Hodsdon RDH, MSEC, suggereert dat als je jezelf met zeven of acht doorlopende zorgpatiënten per week in het schema bevindt, je één dag per week een mondhygiënist moet binnenbrengen. Extrapoleer die formule dan uit voor hoeveel je ook ziet, tot aan de volledige tijd. Als je vijf keer per dag schoonmaakt, heb je daar elke dag een mondhygiënist nodig.

.

Nu kun je de cijfers aanraken en denken: "Er is geen manier mijn tandartskliniek zal genoeg schoonmaakkosten doen per jaar om een ​​salaris van $ 70.000 plus te rechtvaardigen. voordelen. "En in zekere zin heb je gelijk: het aantal reinigingen dat een mondhygiënist doet, zal waarschijnlijk niet genoeg geld opleveren om het salaris te dekken. Maar dat versimpelt het onderwerp enorm, en onderschat het voordeel dat een tandprotheticus inhuurt, zoals het bieden van enige broodnodige verlichting zodat u andere (en mogelijk winstgevendere) tandheelkundige procedures kunt uitvoeren . .

.

Wanneer het inhuren van een mondhygiënist u meer tijd geeft voor duurdere tandheelkundige procedures

.

Met een mondhygiënist die reinigingen en voortdurende zorg verricht, bevrijdt het u om meer restauratieve en cosmetische tandheelkunde te doen. Het doen van deze duurdere procedures is een waardevoller gebruik van je tijd en zal je beoefening uitbreiden naar lucratievere gebieden. Op dezelfde manier kan een ervaren hygiënist die met uw patiënten werkt, diagnoses stellen en procedures aanbevelen die verder gaan dan wat ze uitvoeren.

.

Patiënten ontwikkelen vaak relaties met reguliere hygiënisten en zien ze als een "second opinion" op uw aanbeveling. Dus het vragen aan de mondhygiënist wat ze hebben gevonden wanneer je binnenkomt om een ​​patiënt te ontmoeten, is een geweldige manier om die extra proceduretrein te laten rollen.

.

Kort gezegd, als u merkt dat u veel reinigt en restauratieve of cosmetische tandheelkundige procedures opgeeft omdat u het niet in uw schema kunt passen,. zou willen kijken naar het inhuren van een hygiënist.

.

Wanneer contant geld in contanten kan worden gebruikt voor het inhuren van een hygiënist

.

Een andere overweging bij het nadenken over de vraag: "Moet ik een mondhygiëniste inhuren?" Is hoe deze uw praktijk financieel zal beïnvloeden. Met andere woorden, u wilt naar uw cash-in versus cash-out kijken.

.

Idealiter wilt u dat uw totale werknemersloon tussen 19 en 22% van uw bruto inkomen bedraagt. com meldt dat het gemiddelde mediane jaarlijkse loon van een mondhygiëniste $ 69.892 is vanaf 30 mei 2017 . En dat is een grote financiële hit.

.

In het ideale geval zal het niet permanent zijn en binnen twee maanden moet uw hygiënist voldoende extra inkomsten binnenhalen om die aantallen weer normaal te krijgen. Maar totdat ze zover zijn, kunt u verwachten dat het budget voor uw tandartsbureau ongeveer 5% lager is dan uw brutoloon. En als dat niet financieel haalbaar is, moet u mogelijk wachten totdat het zover is.

.

Wanneer een hygiënist uw inkomsten kan verhogen

.

Hoeveel kan een goede mondhygiënist uw omzet verhogen om de kosten te compenseren?. Uiteindelijk moet een bekwame hygiënist $ 1500 per dag binnenbrengen, of ongeveer $ 300.000 per jaar op basis van een 4. 5-daagse werkweek van meer dan 45 weken. Het gemiddelde, zoals we zeiden, is ongeveer $ 600 - $ 900 per week, maar dat betekent niet dat je niet voor meer kunt pushen.

.

Op uw balans moet uw mondhygiënist één kwart tot een derde van uw totale productie voor zijn rekening nemen en moet deze minimaal drie keer de bruto productie ervan binnenbrengen. Dit omvat natuurlijk niet de extra inkomsten die u krijgt als u meer geavanceerde procedures uitvoert omdat de mondhygiënist die u hebt ingehuurd meer tijd heeft vrijgemaakt .

.

Dingen om te overwegen bij het inhuren van een hygiënist

.

Als u klaar bent om de sprong te wagen en een hygiënist in dienst neemt om u te helpen uw tandartspraktijk beter te onderhouden of te laten groeien, zijn er eerst een paar dingen om over na te denken.

.

Het is duidelijk dat een minder ervaren hygiënist goedkoper zal zijn, maar waarschijnlijk ook minder inkomsten zal genereren. Dus kijk naar ervaring als een investering: je zult geld moeten uitgeven om geld te verdienen. Belangrijker dan dat, kijk voor mensen die sociaal zijn, en doe dingen zoals oogcontact maken en uitvoerige antwoorden geven in interviews. De mondhygiënist zal contact hebben met meer dan 98% van uw patiënten, en velen zullen oneindig veel meer tijd met hem of haar doorbrengen dan met u.

.

Je patiënten moeten je mondhygiënist leuker vinden dan dat ze je leuk vinden, want daar brengen ze het grootste deel van hun tijd mee door. Die relatie is de sleutel tot je succes, en terwijl je iemand wilt inhuren die weet wat ze doen, heb je meer iemand nodig die goed is met mensen en biedt geweldige klantenservice . . Bij het screenen van kandidaten voor uw tandartspraktijk is het belangrijker om vragen te stellen over hoe zij omgaan met mensen dan hun technische kennis. Vaardigheden kunnen altijd worden aangeleerd. Persoonlijkheid kan dat niet.

.

DentReps , een site voor tandartspraktijken, deelt andere eigenschappen die een mondhygiëniste ertoe kan nopen om bij het inhuren door te gaan. Deze omvatten:

.
 • Patiënt en begrip zijn
 • .
 • Een positieve houding hebben
 • .
 • Tandheelkundige procedures doeltreffend kunnen communiceren op een manier die hen gemakkelijk te begrijpen maakt
 • .
 • Mensen kunnen motiveren en inspireren om een ​​goede thuistandheelkundige zorg te verrichten zonder hen zorgen, zorgen of zorgen te bezorgen
 • .
 • Fysiek uithoudingsvermogen hebben om "de hele dag" onderweg te zijn
 • .
 • Aandacht voor detail, vooral omdat de mond zo klein is en er niet veel ruimte is om te werken
 • .
 • Een passie hebben voor de mondgezondheid, een eigenschap die patiënten kan wrijven en ook gepassioneerd kan raken
 • .

"Dus, moet ik een mondhygiëniste inhuren?"

.

Het inhuren van een hygiënist is een grote stap in de groei van uw tandartspraktijk. Maar als u wilt uitbreiden en de vaardigheden die u hebt geleerd wilt benutten, hebt u hulp nodig . Dat is precies wat het inhuren van een mondhygiëniste zal bieden . Het is een aanzienlijke financiële verplichting, en misschien niet een die je in een financiële positie hebt om het nog te maken. Maar het inhuren van een hygiënist is een gezond bedrijfsdoel en een investering die op de lange termijn een groot voordeel zal zijn voor uw praktijk en uw patiënten. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago