Back to Question Center
0

Klaar om te groeien?

1 answers:
.
.
. design museum nyc.jpg?center=0.43773584905660379,0.4475&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725930000000" alt="New Markets Small Business Growth">

Of het nu een natuurlijke reactie is op de lente, een lichte golf van voorzichtig optimisme, of als u uw plannen om uw kleine bedrijf al maanden op te zetten uit te rekenen, groei en uitbreiding zijn. op de radar voor veel kleine bedrijven.

Volgens inc. com , een van de beste manieren om uw bedrijf te laten groeien is een van de meest over het hoofd gezien, door uw bereik uit te breiden naar nieuwe markten.

Precies zoals u zou verwachten, moet u beginnen met wat marktonderzoek, en dat kan beginnen bij uw bestaande klanten. Tools zoals sociale media kunnen u helpen producten en diensten te leveren aan nieuwe markten. Het is belangrijk dat u mond-tot-mondreclame in uw bedrijfsuitbreidingsstrategie opneemt. Om te beginnen met het benutten van de echte kracht van mond-tot-mondreclame, moet u ervoor zorgen dat u regelmatig met uw klanten praat. Veel, zo niet de meeste, zullen u graag prospects aanbevelen. Van deze verwijzingen moeten er op zijn minst enkele buiten uw normale marketingkanalen en -grenzen vallen. U zult nog steeds grondig onderzoek en / of due diligence moeten uitvoeren voor deze nieuwe mogelijkheden. Vergeet niet dat praten met klanten iets is wat u regelmatig doet, ongeacht uw intenties om uw bedrijf te laten groeien.

Andere manieren om uw markten uit te breiden, zijn bijvoorbeeld het bundelen van producten en diensten en het aangaan van joint ventures met andere bedrijven.

Ian Lurie, oprichter en van Portent Inc., een internetmarketingbureau dat diensten levert op het gebied van digitale marketing , schrijft over marketingprofs. com over hoe een intrigerende techniek in Uw markt en publiek uitbreiden: gebruik de 'Ideeëngrafiek'. ' Hij begint met een klassiek' universum'-probleem te beschrijven dat de soorten en grootten van bedrijven overstijgt: je hebt misschien een receptieve doelgroep met veel conversies gebouwd, maar het lukt je niet om de omvang ervan te vergroten. Gezond verstand zegt dat als je je universum niet kunt uitbreiden buiten de huidige populatie van iedereen waarvan je al weet dat je het kunt verkopen, je bedrijf zal stagneren.

Lurie zegt dat sociale media een van de beste kansen biedt om uw slapende doelgroep (en) te identificeren en op te graven door een idee-grafiek te maken. De sleutel tot Lurie's Idea Graph-concept is om eerst de 'random affinities' of relaties te vinden tussen entiteiten die niet verwant lijken te zijn.

Nevada Small Business ( nevadasmallbusiness.com ) biedt een verscheidenheid aan redenen die bedrijven wellicht willen uitbreiden naar nieuwe markten: het huidige succes benutten, profiteren van de. schaal, groeiende inkomsten en producten, vermindering van het algemene risico en het creëren van een stabieler bedrijfsmodel.

Maar als u eenmaal heeft vastgesteld waarom u naar nieuwe markten wilt verhuizen, is de volgende vraag Zou u dat moeten doen?. Zelfs als uw antwoord een niet-gekwalificeerd "ja" is, neem een ​​stap terug en denk na voordat u het onbekende bent binnengeroofd. Wees heel specifiek over infrastructuur of processen die je al hebt en die kan worden uitgebreid en welke nieuwe dingen je misschien moet bouwen of opzetten. Laat uw bedrijf groeien: New Markets biedt enkele uitstekende tips over twee heel verschillende paden om uw bedrijf naar nieuwe markten te brengen: geografische expansie en uitbreiding van klanten. Klik hier om het volledige artikel te lezen.


Figuur met dank aan Marco Torresin / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met bedrijfseigenaren te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating

6 days ago