Back to Question Center
0

Rampenherstelplan voor kleine bedrijven is een absolute must

1 answers:
.
.
. seccional sofa.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575726390000000" alt="Small Business Disaster Recovery Plan">

Met beelden van de nasleep van Superstorm Sandy en dodelijke Oklahoma-tornado's die nog vers in ons geheugen zitten, zou je denken dat het plannen van noodherstel tot de top van ieders actielijsten zou zijn gestegen. Maar ondanks de wijdverbreide en langdurige verwoesting die natuurrampen veroorzaken voor consumenten en bedrijven, zegt een recente enquête dat de meeste eigenaren van kleine bedrijven nog steeds niet zijn voorbereid.

FedEx en het Amerikaanse Rode Kruis werkten samen voor de enquête die zegt dat 70 procent van de kleine bedrijven zichzelf niet in gevaar acht voor een soortgelijke ramp in de toekomst, en minder dan 10 procent meldt dat ze een ramp hebben gepleegd. paraatheidsacties na Sandy. Zelfs diegenen die direct zijn getroffen door Sandy of andere rampen, geloven blijkbaar niet dat er waarschijnlijk nog iets soortgelijks zal gebeuren, tenminste in de komende paar jaar.

Zelfs met een vooruitblik waarvan sommigen zeggen dat die niet realistisch zijn, is het goede nieuws dat meer dan de helft van de ondervraagde kleine bedrijven meldden dat ze een soort plan hebben opgesteld dat hen in staat stelt om na een ramp actief te blijven. Bijna alle plannen draaien om technologie en het bewaren van gegevens door middel van gegevensback-up en serverherstel. Maar het is de andere helft - zonder plannen - die het meest in gevaar zijn.

Zelfs met de juiste voorbereiding kunnen natuurrampen kostbaar zijn. In het afgelopen decennium was er meer dan $ 2. 4 biljoen aan economische en verzekeringsverliezen veroorzaakt door een natuurramp. Dus, hoe duur kunnen deze evenementen zijn?.

.


FedEx en het Rode Kruis bieden tips over rampenparaatheid - een van de belangrijkste strategische beslissingen die een eigenaar van een klein bedrijf kan nemen. Zorg ervoor dat je ze bekijkt. De tips omvatten alles van het hebben van de nodige veiligheidsuitrusting tot het hebben van een geschreven noodplan met gedetailleerde stappen voor de continuïteit van de operaties.

Het Rode Kruis biedt ook een gratis Ready Rating TM -programma om allerlei organisaties, bedrijven te helpen, zich voor te bereiden op rampen en noodsituaties met hulpmiddelen, middelen en informatie. Organisaties die gebruik maken van het programma kunnen hun vermogen verbeteren om een ​​ramp te weerstaan, om operaties te onderhouden en om levens en eigendommen te beschermen. Klik hier voor meer informatie en om deel te nemen aan het programma.

We zijn allemaal schuldig aan de Het kan hier niet gebeuren syndroom. Deskundigen zeggen echter dat kleine bedrijven naar drie brede vragen moeten kijken:

Wat gaan we doen als het noodlot toeslaat?.
Wanneer een ramp of noodgeval heeft plaatsgevonden, hoe zullen we de schade beoordelen en de nodige stappen ondernemen om weer operationeel te worden?. Small Business Disaster Recovery Plan Hoe plannen we voor de volgende ramp?

Uit de FedEx-Rode Kruis-enquête bleek dat de meeste bedrijven zich richten op gegevensbeveiliging en -herstel. Maar kijkend naar Wat als scenario's meer moeten omvatten, zoals een evacuatieplan, noodstroom en fysieke beveiliging. Wat kun je nu doen om je te helpen bij het berijden van een natuurramp?. Kun je samenwerken met een aantal andere eigenaren van kleine bedrijven om een ​​collectief of wijkplan te plannen of zelfs in te voeren?. Hoe zit het met werknemers - heeft u een beleid voor vrije tijd en / of betaald krijgen tijdens een herstelperiode?. En vergeet uw klanten niet. Ze kunnen meer dan ooit afhankelijk van je zijn tijdens en na een ramp. U moet hen laten weten niet alleen dat u voorbereid bent, maar ook hoe en waar u toegang kunt krijgen in geval van een ramp.

Wees niet overweldigd door de noodzaak om een ​​plan te maken. Er is veel waardevolle informatie beschikbaar, specifiek gericht op kleine bedrijven. Help Het datacenterjournaal om u op weg te helpen. Het biedt strategieën voor het formuleren van een verstandig rampenherstelplan. Wacht niet nog een dag. Experts zeggen dat de volgende ramp een kwestie is van wanneer niet als .

.

.

Figuur met dank aan George Stojkovic / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met bedrijfseigenaren te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago