Back to Question Center
0

Eigenaren van veteranen: u heeft uw land gediend, laat BFS u nu dienen

1 answers:

Heb je je land onbaatzuchtig gediend, maar nu je weer thuis bent en je weer in het burgerleven vestigt, wil je graag de wereld van zakelijk eigenaarschap betreden en je aansluiten bij de andere . 27 miljoen nieuwe eigenaars en exploitanten van kleine bedrijven in de VS vandaag?.

.

Misschien hebt u een product of dienst waarvan u gewoon weet dat de wereld van gaat houden, maar u hebt een beetje kapitaal nodig om uw bedrijfsidee van de grond te krijgen - apps für ios programmieren. Of misschien worstelt u met het proberen een baan te vinden, dus u wilt er alleen voor gaan. Hoe dan ook, je bent niet de enige.

.

Statistieken over door veteranen beheerde bedrijven

.

De U. S. Small Business Administration (SBA) Office of Advocacy meldt dat bijna 2. 5 miljoen bedrijven veteranen als meerderheidsaandeelhouders hebben. Alles bij elkaar verdienen ze meer dan $ 1. 2 biljoen in de verkoop. Ja, biljoen . Verder is 9 procent van alle bedrijven volledig veteranen in eigendom, evenals 12 procent van alle kleine bedrijven, goed voor nog eens $ 1. Jaarlijks 1 triljoen aan jaarlijkse inkomsten toegevoegd aan de Amerikaanse economie.

.

Voor zover industrieën het aantrekkelijkst lijken voor dierenartsen als het gaat om bedrijfseigendom, vindt 16 procent een bedrijf dat een soort technische dienst aanbiedt. Nog eens 15,5 procent opent een bedrijf in de bouw van een of andere vorm. Volgens de SBA zijn andere sectoren die worden geprefereerd door degenen die in het leger hebben gediend, onder meer onroerend goed en detailhandel, met respectievelijk 8. 9 en 8. 1 procent veteranenbezit.

.

Ongeacht welk type bedrijf u graag als veteraan wilt starten, zijn er een aantal verschillende financieringsopties beschikbaar die u kunnen helpen uw idee in te passen. een echt bedrijf.

.

Financieringsvormen die specifiek beschikbaar zijn voor veteranen-ondernemers

.

overwegende dat sommige zakelijke leningen specifiek zijn bedoeld voor bedrijven die eigendom zijn van vrouwen of bedrijven die in handen zijn van minderheden, andere zijn uitsluitend gecreëerd voor bedrijven die door veteranen zijn gevormd. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende typen zakelijke leningen van SBA en Veterans Affairs (VA) die financiering bieden. Sommige daarvan zijn bedoeld om veteranen te helpen met het starten of runnen van een bedrijf, en anderen zijn gemaakt om veteranen en reservisten te helpen die hun reeds gevestigde bedrijf negatief hebben beïnvloed toen ze naar actieve dienst werden geroepen.

.

Hoewel niet noodzakelijk op financiering gebaseerd, zijn er ook enkele franchises die extra financiële voordelen voor veteranen met zich meebrengen , wat de hoeveelheid kapitaal die militaire leden nodig hebben om een ​​nieuw bedrijf te starten, kan verminderen. Enkele van de beste zijn Anytime Fitness, Subway, Supercuts en 7-Eleven, die allemaal een verminderde (zo niet volledig vergeven) franchisevergoeding bieden aan degenen die hebben gediend.

.

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een bedrijfsgerelateerde beurs als dierenarts, via agentschappen zoals VetFran . En als u op zoek bent naar een engel-investeerder die pro-militair is, Hivers & amp;. Strivers kan u mogelijk in contact brengen met mensen die uw veteranenbedrijf financieel willen ondersteunen.

.

Andere vormen van financiering omvatten vooruitbetalingen voor handelaars in contanten en andere alternatieve leenopties. Deze worden meestal aangeboden door online geldverstrekkers in tegenstelling tot traditionele banken, wat vaak betekent dat u met minder moeite en in minder tijd het benodigde geld kunt krijgen.

.

Nogmaals, er zijn veel verschillende soorten zakelijke leningen voor veteranen, evenals andere financieringsopties. Het is gewoon een kwestie van de juiste keuze voor jou kiezen.

.

Gemeenschappelijke financiering van obstakels voor veteranen-ondernemers

.

Helaas ondervinden ervaren ondernemers vaak dezelfde financieringsproblemen als andere eigenaren van kleine bedrijven. Traditionele leningen zijn niet alleen moeilijker te beveiligen, ze omvatten meestal ook een langdurig en vaak ingewikkeld leningproces dat veel papierwerk vereist.

.

Bij het afsluiten van een zakelijke lening als een veteraan, kan het gebruik van alternatieve geldverstrekkers zoals BFS Capital u helpen het geld te verkrijgen dat u nodig hebt om uw bedrijf te starten, te exploiteren of bij te werken zonder dat u veel documentatie hoeft te hebben of hoeft te wachten op verlenging. tijds perioden. De meeste financieringsopties die via BFS worden verkregen, kunnen binnen enkele dagen worden goedgekeurd, zelfs als u op zoek bent naar een militaire lening met slecht krediet.

.

Manieren om financiering te gebruiken van uw veteranen bedrijfsleningen

.

Veteranenleningen kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als andere leningen voor kleine bedrijven. Als u bijvoorbeeld kapitaal nodig hebt om onroerend goed te kopen, fysiek uw bedrijf te bouwen of nieuwe apparatuur te kopen, kunt u uw zakelijke lening vaak gebruiken om het te doen.

.

Sommige andere leningen zijn bedoeld om u te helpen de minder dure, typische kosten van het runnen van uw bedrijf te dekken. Om deze reden kunnen bepaalde kleine zakelijke leningen voor veteranen worden gebruikt om uw apparatuur bij te werken, toe te voegen aan uw bestaande bedrijf om tegemoet te komen aan een groeiend klantenbestand, te renoveren of te renoveren, voor verhoogde marketinginspanningen of andere behoeften die onderweg optreden.

.

Andere veteranenleningen kunnen worden gebruikt om u door uw langzame seizoenen te loodsen, om u te helpen het hoofd boven water te houden als uw klanten hun rekeningen niet betalen, of als u plotseling geconfronteerd wordt met onvoorziene uitgaven (. zoals een storm je dak beschadigt of je hele branche een financiële klap krijgt). In dit geval kan een voorschot voor contant geld of een ander type van handelsfinanciering precies datgene zijn dat u nodig heeft om de situatie met uw bedrijf nog intact te doorlopen, zodat u over de nodige middelen beschikt om voorraden te kopen, benodigdheden te kopen of. betaal je personeel.

.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat als u een VA-lening voor kleine bedrijven gebruikt om uw bedrijf te bouwen of te laten groeien, er bepaalde beperkingen kunnen zijn met betrekking tot wie een aanvraag kan indienen en waarvoor u het geld kunt gebruiken. Daarom wilt u de kwalificaties van de VA-bedrijfslening nauwgezet controleren. Niet alle kleine bedrijfsleningen van VA hebben uw exacte doel, dus u wilt ervoor zorgen dat u de juiste aanvraag indient en ontvangt.

.

BFS steunt ons leger door veel opties voor veterinaire bedrijfslening te bieden

.

BFS Capital ondersteunt ten volle ons leger door een aantal door de veteraan beheerde bedrijfsleningopties aan te bieden. We hebben zelfs leningen voor veteranen met slecht krediet, wat betekent dat je je eigen bedrijf kunt opbouwen of laten groeien, zelfs als je geen beroemd financieel verleden hebt.

.

Bel ons vandaag nog of solliciteer online om te zien wat we voor u kunnen doen op het gebied van financiering van uw veteranenbedrijf.

6 days ago