Back to Question Center
0

7 voedseltrends om te overwegen voor uw restaurantbedrijf

1 answers:
.
.
- lost superannuation search ato. 7 Food Trends Restaurant Foodservice Industry

Er zijn bepaalde trends in de foodservice-industrie die moesten worden aangepakt. Zoals artisanale toast. En ontwerperwater.

Maar als je je in het restaurantbedrijf bevindt - of eraan denkt om erbij te komen - veranderen de dingen veel van waar ze waren zelfs een paar korte jaren geleden. Zowel technologie als de specifieke smaak van millennials hebben de hele restaurantindustrie aangepast.

Twee van de leidende adviesbureaus - Baum & amp;. Whiteman en Technomic - hebben hun rapporten vrijgegeven over de trends van de topvoedingsservice-industrie die ze in 2015 zien. En dus hoef je niet door die hele rapporten te ziften, we hebben het in het restaurant neergezet. en voedseltrends die voor jou het meest relevant zijn.

OK, dus Chipotlization is geen woord. Waar het naar verwijst is het model dat Chipotle heeft gebruikt om de burrito-wereld effectief over te nemen: veel opties, maatwerk en hoogwaardige ingrediënten.

Dit zijn allemaal belangrijke tendensen die zich aandienen, met name in de snel-casual arena. Five Guys biedt bijvoorbeeld een vermeende 250.000 manieren om een ​​burger te bestellen. Plekken zoals Blaze Pizza bieden een vergelijkbaar aantal combinaties voor pizza's.

En mensen willen die combinatie zelf maken. Natuurlijk kun je een aantal bizarre creaties bedenken om de collectieve honger te stillen, maar uiteindelijk waarderen klanten het aanpassingsvermogen. Burger King, hoewel ze zijn uitgegleden, is hun tijd misschien ver vooruit in het promoten van "doe het op jouw manier. "

Je hebt ook een verhaal nodig voor je ingrediënten. Misschien bestelt u wel alles van Cisco en hebt u diepvriezers ter plaatse, maar u moet een paar dingen bespreken om te zien hoe consumenten steeds vaker kijken of producten hormoonvrij, vrije uitloop en andere duurzame manieren zijn. Overweeg dus het menu van uw restaurant bij te werken als u gelijke tred wilt houden met de groeiende concurrentie.

Zeggen dat je tegenwoordig fastfood eet, krijg je bijna net zo veel veroordelende blikken als zeggen dat je rookt. McDonald's heeft sinds 2013 geen enkele maandelijkse winst voor hetzelfde restaurant behaald en als zodanig is zelfs de QSR-gigant op zoek naar meer snel-casual met kleinere menu's en een geüpgraded decor. Zelfs Taco Bell huurde een beroemde chef-kok in om hun menu een paar jaar terug op te knappen.

Op dezelfde manier, omdat we vierkant in het tijdperk van de hamburger met $ 17 restaurant zitten, kijken consumenten meer naar plaatsen met goed eten en een ongedwongen sfeer. Dus terwijl je levensdroom misschien is geweest om je oma's recepten te serveren aan enthousiast zittende klanten, kun je meer succes boeken door ze op te laten lijken in plaats van te verslaan.

"Lokaal geproduceerd" is een ander modewoord dat in 2015 stijgt. Nu Wal-Mart biologische producten aanbiedt, kijken milieubewuste consumenten meer naar de mondiale voetafdruk van hun voedsel dan naar de manier waarop het wordt geproduceerd.

Nu, als je in Nebraska bent, probeer dan niet om lokaal geproduceerde zalm te verkopen, maar als er boerderijen in de buurt zijn voor je bedrijf, noem ze dan bij naam op het menu. Heeft 98% van uw klanten enig idee wat die bedrijven zijn?. Waarschijnlijk niet. Maar de meesten zullen doen alsof, en dat is alles wat je nodig hebt.

Tenzij je een dronken duikbar bent, zijn de dagen van het inhuren van aardige mensen om alcohol aan mixers toe te voegen en binnenlandse concepten in te zamelen voorbij. Zelfs de dagen van het aanbieden van eenvoudige frisdranken lopen ten einde. Nu, zelfs in een snel-ongedwongen omgeving, zijn klanten op zoek naar ambachtelijke bieren, inventieve cocktails en een wijnselectie die op zijn minst beter is dan wat je zou vinden op 7-11.

Niet dat u "mixologen" met lange baarden en bretels moet inhuren om het drankmenu voor uw burrito-winkel te maken. Maar op zijn minst zou je thuis moeten spelen met drankjes met kruidenlikeuren en verse ingrediënten om iets unieks te bedenken voor je restaurant.

Als je de mogelijkheid hebt, maak dan zelfgemaakte soda's met echte suiker in plaats van fructose-glucosestroop. Of op zijn minst een voorraad van uw drankverkopers. En wijn van de tap is ook trending, als je geen grote hoeveelheid flessen wilt meenemen.

Hoewel we niet iemand zijn die suggereert om de traditionele obers te laten weglopen, bieden veel restaurants nu touchscreens aan voor mensen om hun eten te bestellen, compleet met foto's. Ook worden mobiele apps die online bestellingen mogelijk maken, essentieel in de snel-casual arena, en meer klanten zullen de mogelijkheid verwachten om met hun telefoons te betalen.

Zoveel als we weten, HOU VAN mensen die een half uur vragen over de bereidingsmethoden van je ketchup, mensen met glutenvrije, veganistische, vegetarische, paleo en andere trendy diëten worden een substantieel deel van je klantenbestand. Dus hoewel het misschien niet jouw eerste keus is om ze te verzorgen, is de realiteit dat je dat moet doen. Want als een persoon in een groep niet in je restaurant kan eten, maar ergens anders, raad eens waar die groep naartoe gaat?. Piepend wiel en zo .

De millenniumgeneratie voelt zich veel gemakkelijker bij het delen dan de voorgaande. Zoek niet verder dan Car2Go of AirBnB om dat te zien. Dit geldt ook voor voedsel: millennials geven de voorkeur aan kleinere borden met meer variatie.

Een leider onder die "kleinere schotels" zijn vlekken die knoedels, sushi en andere Aziatische delicatessen serveren. Maar aangezien de Japanse en Chinese keukens de markt al jaren domineren, is dit jaar klaar voor de Koreaanse en Vietnamese keukens om een ​​grote impact te maken.

Dus zelfs als uw restaurant is gevestigd, zijn er altijd manieren om uzelf opnieuw uit te vinden. Als je een restauranteigenaar bent en je houdt niet aan de voedingstrends , loop je het risico achter te blijven. En als u de markt betreedt, zijn dit allemaal dingen waar u rekening mee moet houden. Het past misschien niet bij het model dat je in je hoofd hebt, maar het is, of je het nu leuk vindt of niet, de manier waarop nieuwe restaurants succesvol zullen zijn.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago