Back to Question Center
0

Hoe beslist u tussen leasing of koopruimte voor uw bedrijf?

1 answers:
.
.
. Lease vs Buy Small Business Space

Als uw bedrijf groeit en u een tijdje kantoorruimte hebt gehuurd, bent u misschien geneigd om te kopen - hosting en peru. Maar neem niet aan dat het kopen van onroerend goed de hele tijd zinvol is voor alle bedrijven. Overweeg voordat u springt of leasing of het kopen van aanbiedingen de betere businesscase voor uw bedrijf is. Hier is hoe te beslissen

Op www. microsoft. com / business, belastingprofessional Joseph Anthony schrijft dat het waarschijnlijk is dat de meeste bedrijven uiteindelijk te maken zullen krijgen met het huren of bezitten van ruimte. Het goede nieuws is dat, of je nu een yoghurtwinkel bent of een marketingbedrijf, de meeste kleine bedrijven sommige vergelijkbare factoren kunnen evalueren om een ​​goede zakelijke beslissing te nemen.

.
  • Hoeveel geld is er nodig? Als u nu leaset, weet u al dat u van tevoren niet veel geld hoeft uit te betalen - zeker niets vergeleken met de aanbetaling. je zou moeten komen voor een aankoop. En dat geldt niet eens voor andere out-of-pocket uitgaven die deel zouden uitmaken van de transactie, zoals taxaties, inspecties en diverse vergoedingen. Elk klein bedrijf weet maar al te goed dat contant geld koning is: als u op zoek bent naar onroerend goed, kunt u het u dan veroorloven om een ​​deel van uw geld af te staan?.
  • .
  • Zijn de kosten vast of variabel?. Anthony zegt dat het kopen van een gebouw je de zekerheid en gemoedsrust kan geven om maand na maand te weten wat je kosten zullen zijn (dit veronderstelt een vaste rente op je hypothecaire lening.) Wanneer je leaset, hoewel. , u moet opnieuw onderhandelen over de voorwaarden wanneer uw overeenkomst verloopt en in de tussentijd kan er veel zijn gebeurd om uw onderhandelingspositie te wijzigen.
  • .
  • Ziet u groei in het verschiet? Als u ruimte koopt die past bij uw huidige omvang, wat gebeurt er dan als u in de komende jaren aanzienlijk groeit?. Dit betekent niet dat je niet moet kopen, zegt Anthony, omdat er waarschijnlijk andere opties voor je openstaan ​​om je grotere bedrijf te huisvesten. Aan de andere kant kan dit meer ontreddering betekenen dan je wilt. Zorg er wel voor dat je rekening houdt met de mogelijkheid dat je de ruimte zou kunnen ontgroeien en dat je een aantal noodplannen hebt.
  • .
  • Zal het waarderen?. Het bezit van commercieel onroerend goed kan in de loop van de tijd winstgevend zijn. Of niet: kijk maar naar de laatste vijf jaar dat de bodem uit de economie viel. In sommige gebieden blijft ook de commerciële ruimte overbouwd, waardoor de waarde ervan daalt.
  • .
  • Hoeveel hoeden wilt u echt dragen? Anthony wijst erop dat eigenaren van kleine bedrijven die commercieel vastgoed kopen, commercieel onroerend goed worden. En als u meer ruimte koopt dan u nodig heeft en het uiteindelijk aan anderen verhuurt, wordt u een eigenaar van commercieel onroerend goed. Misschien praten we meer risico, meer werk en meer hoofdpijn dan waarvoor je je hebt aangemeld!. Of je zou veel meer winst kunnen maken;. het hangt allemaal af van hoeveel je wilt aanpakken.
  • .
  • Fiscale overwegingen. Waar zouden we zijn zonder belastingkwesties te overwegen?. Het kan voor de hand liggen om te zeggen dat zaken als belastingafschrijvingen en afschrijvingen aanzienlijk verschillen als uw bedrijf huur betaalt versus als u de eigenaar bent. Het is gecompliceerd. Het beste advies?. Anthony raadt u aan altijd een advocaat en belastingadviseur te raadplegen om ervoor te zorgen dat u de juridische en financiële gevolgen van een transactie begrijpt.
  • .


Figuur met dank aan Jeroen van Oostrom / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago