Back to Question Center
0

Een Cyber ​​Security-adviseur inhuren?

1 answers:
.
.
. Hiring Cyber Security Consultant

Hoe effectief zijn kleine bedrijven geweest om de beveiliging van hun eigen gegevens en accounts te beschermen, om nog maar te zwijgen van de veiligheid en privacy van de informatie en accounts van hun klanten?. En welke stappen moeten bedrijfseigenaren nemen om hun gegevensbeveiliging te versterken?

Een gastpost op de forbes - commercial appraisal companies. com blog van Newtek, de Small Business Authority , vraagt ​​hoe bezorgd kleine bedrijven moeten zijn met betrekking tot cyberveiligheid?. De auteurs zeggen dat aanvallen die grote computernetwerken kunnen vernietigen, juist dit jaar met 700 procent zijn toegenomen!

En hacking, ook bekend als cyberbinnendringing, is ook meer wijdverbreid en brutaal geworden. Als zelfs grote technologiemerken zoals Apple kwetsbaar zijn, hebben kleine bedrijven dan zelfs een kans?

Er is een interessante analogie tussen auto-ongevallen en criminele cyberactiviteit - de kosten van, voorbereiding op en de kans om betrokken te zijn bij. de kans op beide is redelijk hoog en je zou jezelf op vergelijkbare manieren moeten voorbereiden en beschermen: training, bewustzijn, het handhaven van veiligheidsnormen en zelfs het houden van een verzekeringsdekking. Maar voor kleine bedrijven is de kans op een cyberaanval nog groter. Sommige studies zeggen dat meer dan de helft van alle kleine bedrijven in de VS al betrokken is geweest bij ten minste één inbreuk, met een grotere waarschijnlijkheid in de toekomst.

De beste volgende stap is dus mogelijk een cyberbeveiligingsconsulent in dienst nemen, als u dat nog niet hebt gedaan. Cyberbeveiliging is zo serieus met zoveel vertakkingen. U kunt niet alleen vertrouwen op uw bank, uw eigen kennis of uw eigen interne (of gecontracteerde) algemene IT-middelen.

Aangezien "cyberbeveiliging" de hot-button van iedereen is, kunt u er zeker van zijn dat er verschillende expertiseniveaus zijn onder degenen die zichzelf "consultants" noemen. "Dus het selecteren van de adviseur die u vertrouwt met de bescherming van uw bedrijf en van uw klanten is waarschijnlijk de belangrijkste beslissing die u zult nemen. Beveiligingsgoeroes De systeemexperts suggereren dat voordat u zich bij een beveiligingsconsulent voor hun diensten aanmeldt, er vijf essentiële vragen zijn die elke ondernemer zou moeten stellen. Wat u hier zoekt, is naar hun mening, is of een potentiële consultant al expert is in cybersecurity voor kleine bedrijven of dat zij hun relatie met u en uw bedrijf gebruiken als PBT of on-the-job training. Je wilt absoluut de eerste.

Hier zijn de vijf vragen die zijn opgesteld om u te helpen een degelijke en duurzame beslissing te nemen over het aannemen van personeel:

.
  • Wat zijn de wettelijke en / of regelgevingsvereisten waarmee mijn bedrijf te maken heeft en wat weet u daarvan?
  • .

.
  • Hebt u vergelijkbare diensten verleend aan andere bedrijven in mijn sector en wat waren de behoeften en diensten?. Kunnen we als referentie contact met hen opnemen?
  • .

.
  • Dit is onze situatie - hoe zou u het benaderen?
  • .

.
  • Wat vindt u van wat er nu gebeurt met betrekking tot specifieke cyberveiligheidskwesties?
  • .

.
  • Als alles op dit punt goed lijkt, ga dan verder met vragen over de consultant, zijn achtergrond, bedrijf, enz.
  • .Over het algemeen ben je op zoek naar kennis en het vermogen om snel na te denken en helder en samenhangend te formuleren. Laat je niet verleiden door techno-geek speak (aka, BS!), Zeggen de auteurs. U hebt iemand nodig die gecompliceerde problemen in duidelijke en eenvoudige bewoordingen kan vertalen. Let ook op hoe je je voelt tijdens het praten met deze persoon. Hopelijk is het een prettige ervaring, want wanneer je echt met een consultant werkt, zal het heel veel gesprekken met zich meebrengen, waarschijnlijk over een periode van maanden.
Afbeelding met dank aan chanpipat / FreeDigitalPhotos. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met bedrijfseigenaren te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago