Back to Question Center
0

Hoe u uw retailbedrijf kunt helpen bij een luxe shopper

1 answers:
.
.
. Retail Business Appeal Luxury Shoppers

De rijken worden steeds rijker. En je moet geld verzilveren - κορρες ενυδατικη με χρωμα.

.

Het is geen geheim dat luxemerken de hoogwaardige brandstof zijn die de detailhandel drijft, en de impact van luxemerken blijft groeien als welgestelde consumenten blijven uitgeven. Volgens een studie van Business Insider , is de top tien procent van de huishoudens in de VS (die meer dan $ 120.000 per jaar maken) verantwoordelijk voor de helft van alle consumentenbestedingen. En dat zal naar verwachting 6. 6% stijgen tot $ 406 miljard in 2016. Ondertussen zal de top 1% (die meer dan $ 250.000 verdienen) naar verwachting hun uitgaven met 10% verhogen dit jaar, terwijl de gemiddelde consumentenbestedingen in 2014-2015 zelfs met 1% zijn gedaald.

.

Als u in de detailhandel bent, wilt u een groot deel van die luxe taart. Maar het aantrekken van consumenten die geïnteresseerd zijn in luxe producten is niet zo eenvoudig als het opzetten van een showroom met mahoniehouten panelen en de hele middag champagne serveren. Het is nu een veel complexere onderneming. Met alles van uw in-store-ervaring tot klantenloyaliteit tot sociale media, is het belangrijk om uw retailbedrijf aantrekkelijk te maken voor luxe shoppers. Hier zijn enkele manieren waarop je het kunt doen.

.

Vestig een online aanwezigheid

.

Luxe consumenten trekken niet naar het internet, vooral omdat mensen die zulke dure aankopen doen, de kwaliteit meestal persoonlijk willen beoordelen. Maar dat betekent niet dat u ook de online detailhandel kunt negeren. Omdat de omnichannel retailing-trend blijft groeien, is het vermogen om op meerdere platforms te werken net zo belangrijk als wanneer je $ 2000 handtassen verkoopt, net als wanneer je $ 10 T-shirts verkoopt.

.

Na de grote recessie zijn luxe consumenten veel meer op waarde gericht. Dus hoewel ze misschien nog steeds bereid zijn top-dollar uit te geven voor topkwaliteit, worden ze ook beïnvloed door dingen die gratis worden aangeboden. Het is bijvoorbeeld aangetoond dat het aanbieden van gratis bezorging en gratis retourneren een belangrijke factor is die luxe uitgaven online beïnvloedt. In een interview met Entrepreneur. com, Laura Morroll, een Managing Consultant van LCP Consulting, zei dat het aanbieden van gratis retourzendingen een aura van vertrouwen in iemands producten uitstraalde. En wanneer gratis levering en retouren werden aangeboden, werden artikelen LESS vaak geretourneerd dan wanneer bedrijven hiervoor betaalden.

.

Ontwikkel uw socialemedia-kanalen

.

Het plaatsen van foto's van de nieuwe lijn van Louboutin-pompen op uw Instagram is niet voldoende. Omdat luxe consumenten hunkeren naar een meer gepersonaliseerde ervaring, is het belangrijker om hen in contact te brengen met sociale media. Het volgen van de klanten van uw retailbedrijf op sociale media is de voor de hand liggende eerste stap, zodat u kunt onderzoeken wat zij leuk vinden en tegelijkertijd een relatie opbouwen. Dit zijn mensen die geld uitgeven aan mensen die ze vertrouwen en als je een online relatie hebt, zullen ze eerder naar je toe komen.

.

De platforms waarop u wilt promoveren zijn ook belangrijk. Facebook neigt nu naar een ouder en doorgaans meer welvarend publiek en is misschien meer moeite waard dan Instagram of Twitter. De koning van de invloed van online winkelen is echter Pinterest, waar 33% van de online shoppers zei dat ze iets hadden gekocht nadat ze het op de site hadden gezien. En omdat online verkopen blijven doorgaan in de verkoop in de winkel, is aanwezigheid op Pinterest en andere sociale mediakanalen essentieel.

.

Verbeter je winkelervaring

.

Natuurlijk is de ruggengraat van luxueuze winkels nog steeds de winkelervaring. En het ontwerpen van een winkel die zowel ontspanning als verfijning vertoont, is een moeilijk evenwicht. De milieuvriendelijke beweging is de heersende trend in het winkelontwerp en het gebruik van functies zoals veel natuurlijk licht en heldere, natuurlijke kleuren hebben de donkere, zachte decors uit het verleden vervangen.

.

Maar uw winkel is niet alleen uw inrichting en uw koopwaar;. het zijn jouw mensen en de service die ze bieden. Nogmaals, luxe shoppers willen het gevoel hebben dat ze een persoonlijk tintje krijgen, en je winkel kan technologie gebruiken om dat te bereiken. Voorzie uw personeel van iPads die klantinformatie kunnen bewaren. Zoals we hierboven hebben gesuggereerd, vraag je je klanten naar hun sociale-mediaaccounts en zorg dat ze meteen beschikbaar zijn op de iPads. Dan kunnen uw medewerkers met klanten praten over foto's die ze hebben geplaatst of interesses die ze hebben, waardoor ze in de winkel een relatie krijgen die ze niet online krijgen. Of, erger nog, bij uw concurrentie.

.

Millennials inbrengen

.

Millennials zijn voor het grootste deel geen luxeconsumenten. Nog. Geef het een decennium en je zult merken dat ze je nieuwe kernklant zijn, dus je moet nu beginnen met het opbouwen van relaties met hen. Zelfs als het grootste deel van je inventaris te hoog geprijsd is voor jongere consumenten, neem dan een paar kleinere items mee die dat niet zijn. Luxe merkartikelen zoals sokken, stropdassen of sportkleding zullen jongere consumenten toch in staat stellen om iets te dragen met het prestige van de naam, zonder honderden dollars te laten vallen.

.

En zodra ze zich een Armani-pak kunnen veroorloven om met hun Armani-das te gaan, heb je al een relatie opgebouwd. De sleutel is om ze te behandelen net zoals je oudere, oudere klanten, en beschouw het als een investering in je toekomst.

.

Wees zeker om loyaliteit op te bouwen

.

Naast het opbouwen van een online relatie met luxe consumenten, moet je ze ook iets teruggeven. Het model werd geïllustreerd door Hermes, die hun beste en oudste klanten alleen toegang gaf tot hun super-exclusieve lijn handtassen. Maar laten we eerlijk zijn: jij bent niet Hermes. En tenzij u een product hebt dat letterlijk onmogelijk elders te vinden is, zal het kiezen voor een dergelijk loyaliteitsprogramma niet werken.

.

Consumenten zijn nu gefokt op loyaliteitsprogramma's , of het nu een elite frequent is voor vluchten en hotelstatus, of gewoon een gratis bier krijgen nadat je $ 100 hebt uitgegeven aan de lokale sportbar. Nogmaals, luxe consumenten zijn nog steeds waardebewust, wat betekent dat u zaken verliest als u geen loyaliteitsbeloning aanbiedt. Het kan iets zo klein zijn als een speciale, alleen-leden-verkoop of een cocktailparty .. of zoiets groots als een gratis paar schoenen.

.

Het luxesegment is een moeilijke plaats om te navigeren, en met zoveel geld voor het oprapen is de concurrentie hevig. Maar door u te richten op het opbouwen van relaties en het benutten van technologie, kunt u uzelf een betrouwbare naam maken in luxe winkels.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago