Back to Question Center
0

Kan uitbesteding kleine bedrijfsgroei mogelijk maken?

1 answers:
.
.
. power health hair skin nails.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728550000000" alt="Outsourcing and Small Business Growth">

Groei en succes leiden onvermijdelijk tot steeds complexere beslissingen voor ondernemers. Eén grote: de kwestie van outsourcing. Omdat ze hun bedrijf vrijwel volledig hebben opgebouwd, zijn velen terughoudend om het los te laten. Kosten kunnen een factor zijn, omdat sommige eigenaren geloven dat alles "binnen" houden minder kostbaar is.

Zorgen over uitbesteding zijn legitiem, maar sommige opvattingen over de praktijk zijn niet noodzakelijkerwijs waar. Wat wel zeker is, is dat bijna alle bedrijven bepaalde functies moeten uitbesteden;. en het is waarschijnlijk een niet-onderhandelbare manier om te groeien en vooruit te komen. Het is belangrijk om de redenen achter outsourcing te begrijpen, samen met de beslissingen die u daarheen zullen brengen.

Alles uitzoeken is niet eenvoudig. Dat is waarom ondernemer. com's Hoe een beter bedrijf te bouwen met Outsourcing door medewerker Nancy Mann Jackson is een must-read. De site beschrijft de informatie als een "uitgebreide gids over het wat, wanneer en hoe uit te besteden voor uw kleine onderneming. " Perfect!

Als multi-tasking-dragers van veel-hoeden, denken ondernemers graag dat ze alles kunnen. Of ze zien outsourcing misschien als iets dat alleen grote bedrijven doen. Maar dit kan de groei van het bedrijf vertragen. Wanneer u uw tijd en inspanningen te dun spreidt, concentreert u zich niet op diegene die vruchten zal afwerpen door het genereren van inkomsten. Het is ook belangrijk om technologie te herkennen als de game changer voor kleinere bedrijven. Dientengevolge kan outsourcing een verbazingwekkende impact hebben op groei, productiviteit en het bedrijfsresultaat. Technologie betekent toegang - toegang tot alle soorten vaardigheden en expertise op elke locatie, van paralegals en webontwerpers tot IT-specialisten en boekhouders.

Hoe bepaalt u wanneer en wat u uitbesteedt?. Wanneer voor elk bedrijf anders is. Je hebt misschien nieuwe projecten maar bent niet klaar om een ​​andere fulltime medewerker aan te nemen. Of u en uw personeel zijn overrompeld met het dagelijkse werk en moeten worden overladen. Of misschien ben je klaar voor groei, maar je kunt niet beginnen de tijd te vinden om het te koesteren. Voor kleine en jonge bedrijven bevelen veel mensen outsourcing meteen aan, te beginnen met de basis zoals een virtuele assistent en een boekhouder. Vanaf daar is het eenvoudig om een ​​uitbesteed team op te bouwen door het toevoegen van vaardigheden zoals webontwerp, projectbeheer of marketing.

Voor meer gevestigde bedrijven, vooral, dit leidt tot de vraag van wat uit te besteden. Begin met een kritische blik op uw operatie, evenals uw eigen sterke punten en waarden. Delocaliseer geen activiteiten die direct verband houden met uw kernactiviteiten of dingen die u als ondernemer zou moeten doen, zelfs als u er niet al te dol op bent!. Experts zeggen dat de soorten taken die het best worden uitbesteed, in drie algemene categorieën vallen:

.
  • Hoogopgeleide of uitvoerende deskundigheid. Een goed voorbeeld: u zou geen persoon op CFO-niveau inhuren, maar zou periodiek kunnen profiteren van één voor financiële analyse of jaarplanning.
  • .

.
  • Sterk repeterende taken. Bijvoorbeeld verzending, crediteuren, gegevensinvoer, enz.
  • .

.
  • Gespecialiseerde kennis. IT- of marketingondersteuning zijn slechts twee voorbeelden.
  • .Van daaruit verandert uw focus naar het vinden van de juiste outsourcingpartners en het opbouwen van werkrelaties, van een eerste contract tot het stellen van verwachtingen tot het beschrijven van de services die u nodig hebt om potentiële risico's te beheersen. In het begin kan outsourcing op zijn minst tijdrovend zijn en geduld vergen;. er is aan beide kanten een leercurve.

De tijd zal uitwijzen of outsourcing het bedrijf ten goede komt zoals u had gehoopt. Lees hier meer .

Een groeiende trend bij kleine bedrijven in de VS is outsourcing naar mensen in andere landen, die niet zo lang geleden alleen door grote bedrijven werden gedaan. Nooit meer, meldt de New York Times . Nu voornamelijk via online markten, zoeken kleine bedrijven steeds vaker naar deze bronnen van goedkope arbeid. Maar terwijl buitenlandse outsourcing voordelen biedt, is het ook beladen met een hele reeks waarschuwingen en valkuilen. Koper pas op!
Figuur met dank aan Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. net

.

Ben je outsourcing aan het doen?. En zo ja, hoe heeft u besloten welke functies u uitbesteedt?

.
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met bedrijfseigenaren te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago