Back to Question Center
0

Tips voor kleine bedrijven: do's en don'ts voor het inhuren van werknemers

1 answers:
.
.
. Dos and Donts for Hiring Employees Business Tips

Het succes van een klein bedrijf wordt bepaald door een groot aantal factoren, waaronder het bedrijfsplan, het management en de werknemers - om er maar een paar te noemen - sillones de puff. Het is geen goed idee dat een georganiseerd bedrijf soepeler loopt dan een bedrijf dat in de war is en dat een bedrijf met sterk leiderschap en management voorbij bedrijven gaat zonder de juiste richting uit te gaan. Maar bij het zoeken naar potentiële werknemers is het niet altijd zo droog en droog. In onze voortdurende inspanningen om bruikbare zakelijke tips te geven, volgen hier een aantal do's en don'ts voor het inhuren van werknemers voor uw kleine bedrijf.

DO slimme mensen inhuren. Als manager moet u uw werknemers correct trainen en persoonlijke ontwikkeling aanmoedigen. U wilt dat uw werknemers slim genoeg zijn om andere vaardigheden en zakelijke interesses op te pikken, zodat zij de kans krijgen om niet alleen te groeien als professionals, maar ook te groeien binnen uw bedrijf.
NIET mensen aannemen die niets te leren hebben of onderwijzen. Deze soorten mensen brengen niets naar de tafel. Medewerkers die niet naar begeleiding luisteren of die anderen niet kunnen helpen, kunnen verspilling van tijd en geld blijken te zijn.

DO mensen aannemen die goed met anderen samenwerken. Werken aan een bedrijfsrun maakt teamwork. Er zijn altijd meerdere afdelingen en groepen die samen moeten werken om de zaken soepel te laten verlopen.
NIET mensen inhuren die alleen alleen kunnen werken. Hoewel het goed is voor iemand om zelfstandig te kunnen werken, is het niet goed als ze altijd op die manier moeten werken. Succesvol zaken doen komt voort uit goede samenwerking en communicatie, en een "eenzame wolf-werknemer" zal waarschijnlijk niet aan die mix toevoegen.

DO mensen inhuren die waarde toevoegen aan uw bedrijfscultuur . U wilt werknemers met een open geest en nieuwe perspectieven op de manier waarop collega's moeten samenwerken. Mensen die gemakkelijk kunnen praten en een gevoel van energie kunnen opwekken, zijn goede werknemers om aan te nemen.
NIET mensen aannemen die zich niet op hun gemak voelen bij verandering. De cultuur van een bedrijf stagneert nooit. Veranderingen gebeuren altijd, groot of klein, en uw werknemers moeten zich op hun gemak voelen als er wijzigingen worden aangebracht.

DO mensen inhuren die probleemoplossers zijn. U wilt mensen vinden die snel op hun benen denken en soms buiten de kaders. In de bedrijfswereld ontstaan ​​er altijd problemen en soms heb je alle hens aan dek nodig.
NIET mensen inhuren die probleemstarters zijn. Blijf weg van mensen die slechte relaties hebben gehad met vorige managers of collega's. Zelfs als ze zeggen dat het probleem niet door hen is veroorzaakt, als het meer dan eens is gebeurd, kunnen ze ook deel uitmaken van het probleem.

DO mensen inhuren die in zichzelf en het bedrijf zullen groeien. Goede medewerkers komen aan de slag met vaardigheden die nodig zijn om de verantwoordelijkheden van het werk te voltooien. Fantastische medewerkers komen aan het werk met een enthousiasme om nieuwe vaardigheden te leren en hun werkervaring te ontwikkelen.
NIET mensen inhuren die niet bereid zijn om nieuwe dingen te proberen. Mensen die zelfgenoegzaam zijn met waar ze zijn en wat ze doen, gaan meestal aan het werk voor zijn salaris, niet omdat ze geven om wat ze doen.

DO mensen inhuren met een verscheidenheid aan unieke interesses en vaardigheden. U wilt dat uw werknemers vrienden zijn. Ze werken tenslotte 40 uur per week samen. Mensen met uiteenlopende interesses kunnen manieren vinden om contact te leggen met andere werknemers en kunnen meestal manieren vinden om werk en privéleven te verstrengelen, waardoor het kantoor draaglijk wordt.
NIET mensen inhuren die op het werk wonen. Mensen die alleen op hun werk focussen of werk te serieus nemen, voegen geen waarde toe aan uw bedrijf. Ze zijn er om negen uur en om vijf uur, zonder iemand iets te zeggen. Dit soort mensen zullen hun dagelijkse taken en doelen zonder vragen uitvoeren. Mensen die werk kunnen vinden wanneer er geen werk te doen is, zijn de mensen die u voor u wilt laten werken.
NIET mensen inhuren die een oppas nodig hebben. Als u als manager voortdurend moet waken over uw medewerker, doet u uw bedrijf pijn. U wilt iemand die uw bedrijf laat groeien, niet vertragen door u te behoeden voor belangrijkere verantwoordelijkheden.

Voordat u begint met het wervingsproces, moet u ervoor zorgen dat u de bedrijfsdoelen, de vereisten voor de rol en hoe ze bij elkaar passen opnieuw evalueert. Het is belangrijk om de tijd te nemen om u goed voor te bereiden op de interviews om ervoor te zorgen dat u de juiste pasvorm voor uw bedrijf vindt.

Het inhuren van een werknemer is een investering in het succes van uw bedrijf. Net als bij elke andere investering is er echter een kans dat deze mogelijk niet de resultaten oplevert die u had gehoopt. Hier zijn een paar tips over het afvuren van een medewerker als het niet helemaal lukt zoals gepland. Hopelijk vindt u, als u deze tips voor het inhuren van kleine bedrijven volgt, de juiste fit voor uw bedrijf.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr heeft een bachelors of science in bedrijfskunde in marketing aan de University of Central Florida. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Verbinden met Cecillia op Twitter .

.
6 days ago