Back to Question Center
0

Is uw retailbedrijf klaar voor mobiele en technologische trends?

1 answers:
.
.
. top telehealth companies.png?center=0.47651006711409394,0.44444444444444442&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575730810000000" alt="Retail Business Ready for Mobile Technology Trends">

Naarmate technologie de manier verandert waarop we winkelen, wordt het steeds belangrijker voor retailbedrijven om online te gaan en mobiel te worden.

Wist u dat 80% van de internetgebruikers hun mobiele telefoons gebruikt om online te zoeken ?. Deze verschuiving in consumentengedrag is een game-wisselaar en als je er niet klaar voor bent, zal je winkel ver achterblijven. Je winkel naar de online en mobiele markt brengen betekent niet dat je van al het andere af raakt. In plaats daarvan kunt u uw huidige bedrijfsinitiatieven aanvullen en wordt het voor uw retailbedrijf eenvoudiger om effectief te concurreren in dit competitieve digitale tijdperk. Hier zijn een paar mobiele en technologische trends die de detailhandel veranderen.

Het leek erop dat mobiele marketing en retailing van de ene op de andere dag plaatsvonden en dat iedereen probeerde in te grijpen in de actie. Maar daar is het probleem. Bedrijven begonnen het belang in te zien van mobiel gaan en doken gelijk mee met de trend zonder genoeg onderzoek en voorbereiding te doen. De groei van online verkopen blijft de verkoopcijfers overtreffen in fysieke winkels, maar wanneer websites enorme haperingen hebben, zoals Best Buy tijdens Black Friday van vorig jaar, kan dit een grote tegenvaller zijn.

Een geweldige mobiele site voor uw winkel was ooit slechts een concurrentievoordeel. Nu, met de recente aankondiging van Google dat mobiel-ready websites vanaf de 21e april een voordeel in de zoekresultaten zullen hebben, is het hebben van een volledig geoptimaliseerde mobiele site een absolute noodzaak. Als uw e-commercesite niet mobiel is, is dit het moment om deze te optimaliseren.

Het is duidelijk dat mobiele apparaten zeker niet snel zullen verdwijnen, zodat detailhandelaren een stapje terug moeten doen, hun mobiele inspanningen moeten evalueren en mobiele sites moeten ontwerpen met hun consumenten in gedachten. Hier volgen enkele tips voor optimalisatie van mobiele apparaten om uw website voor te bereiden op de aankomende algoritme van Google.

Is Your Retail Business Ready for Mobile and Technology Trends? .

Voor online retailers was het altijd gemakkelijk om gegevens over hun klanten te verzamelen. U kunt bijna alles online volgen: waar uw klanten zich bevinden, wat ze hebben doorzocht of waar ze doorklikken om naar uw site te komen, naar welke andere producten ze misschien geïnteresseerd zijn en soms zelfs wat hen belet een aankoop te voltooien.

Voor fysieke winkels is het niet zo eenvoudig om dat soort gegevens te verzamelen. Maar nu zie je dat bedrijven, zoals Apple, technologieën introduceren die de datakloof kunnen overbruggen. Samen met een paar andere startups hebben ze sensoren geïntroduceerd die kunnen worden geplaatst in fysieke winkels die verschillende acties op smartphones volgen en activeren wanneer ze zich op een bepaalde afstand van elke sensor bevinden. Dit soort technologie kan fysieke detailhandelaren helpen hun winkellay-outs, prijzen en advertentiecampagnes te optimaliseren.

Consumenten willen vrij door kanalen kunnen reizen. Ze creëren hun eigen manier van winkelen en de evolutie van deze praktijken gebeurt alleen op onvoorspelbare manieren. Consumenten zijn tegenwoordig meer verbonden dan ooit tevoren en profiteren er volledig van. Voor klanten is multikanaal winkelen een tijd- en geldbesparing. Ze kunnen door de inventaris van een winkel bladeren, een product onderzoeken waarin ze geïnteresseerd zijn en een aankoop doen vanuit de vingers. Als het zinvol is voor uw bedrijfsmodel, moet u overwegen of uw winkel een mobiele app nodig heeft .

Een vloeiende en moeiteloze ervaring bieden aan consumenten zal de loyaliteit versterken en hen aanmoedigen om in de toekomst weer met u te winkelen.

In-store pickups zijn een van de handigste toevoegingen aan de detailhandel. Een studie uitgevoerd door A. T. Kearney ontdekte dat consumenten over het algemeen de voorkeur geven aan ophalen in de winkel boven levering aan huis.

Deze functie, die is overgenomen door grote detailhandelaren zoals Macy's en Best Buy, is meer gericht op consumenten die tijd en geld willen besparen.

Nog voordat er in de nabije toekomst meer geavanceerde technologie beschikbaar komt, zijn er enkele technologietrends die nu al terrein winnen.

Sinds 2012 zijn er bijvoorbeeld virtuele kruidenierswinkels in Korea. Consumenten kunnen winkelen in deze virtuele winkels door hun smartphones te gebruiken om QR-codes te scannen op boodschappen en hun aankopen te laten afleveren bij. hun huizen. En ze kunnen dit allemaal doen in afwachting van de metro om ze naar het werk te brengen!

Closer to home, Amazon Dash is een nieuwe technologie waarmee consumenten producten van hun huis kunnen bestellen met de. druk op een knop. Mensen kunnen nu bijvoorbeeld een Amazon Dash-knop voor wasmiddel in de buurt van hun wasmachine plaatsen. Wanneer hun wasmiddel opraakt, drukt u eenvoudig op de knop en Amazon zal het product naar hun deur verzenden.

De meerderheid van de consumenten gebruikt zowel fysieke als digitale winkels om een ​​aankoop te doen. De bottom line is dus: het gaat er niet om te kiezen om digitaal te gaan werken of fysiek te blijven;. het gaat over de twee die naast elkaar bestaan ​​voor meer succes. De winkelervaring voor klanten is een reis langs meerdere platforms en kanalen. Het lijdt geen twijfel dat elke detailhandelaar deze trends zou moeten overnemen, maar het is van het grootste belang ervoor te zorgen dat uw bedrijf voorbereid en toegerust is voor deze veranderingen.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr heeft een bachelors of science in bedrijfskunde in marketing aan de University of Central Florida. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Maak contact met Cecillia op Twitter .

.

6 days ago