Back to Question Center
0

Small Business Loans voor dierenartsen

1 answers:

BFS Capital weet dat het een opwindende tijd is om een ​​dierenartspraktijk te hebben. De industrie blijft groeien, voornamelijk dankzij de liefde van eigenaren van gezelschapsdieren, die bereid zijn meer te betalen voor de gezondheidszorg van hun viervoetige familielid en die bij veehouders die preventieve gezondheidszorg zien als een meer integraal onderdeel van hun bedrijf.

.

Met millennials die vandaag de meerderheid van de eigenaren van gezelschapsdieren vormen, zijn de vooruitzichten voor dierenartsen gezond voor de toekomst. Bovendien, de betere zorg die veel huisdieren hebben ontvangen, betekent dat de populatie van senioren aanzienlijk groeit, wat ook de bezoeken en inkomsten van dierenartsen stimuleert - best ssd vps. Dierenartsen die vee behandelen, zijn ook op zoek naar manieren om de behandelingen te verbeteren om de inkomsten te verhogen.

.

De kosten van veterinaire zorg zijn zelfs sneller gestegen dan de kosten van de menselijke gezondheidszorg, meer dan verdubbeld sinds 2000, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Volgens de American Pet Products Association (APPA) hebben Amerikaanse eigenaren van huisdieren in 2016 bijna $ 16 miljard besteed aan veterinaire zorg.

.

Maar als dierenarts weet u dat uw bedrijf moet blijven evolueren en nieuwe diensten moet aanbieden om te blijven groeien. De verwachtingen van de eigenaar van gezelschapsdieren worden steeds hoger en als een klein bedrijf wordt u geconfronteerd met toenemende concurrentie van bedrijven, die nu tot 20 procent van de 26.000 huisdierziekenhuizen in de Verenigde Staten bezitten

.

BFS Capital heeft 15 jaar ervaring met het verstrekken van veterinaire financiering. Of u nu nieuwe apparatuur wilt kopen, uw kantoor wilt bouwen of verbouwen of hulp nodig hebt met cashflow. We bieden een eenvoudig aanmeldingsproces en toegang tot fondsen binnen twee werkdagen voor gekwalificeerde kandidaten.

.

apparatuur

.

Veterinaire diensten zijn het afgelopen decennium getransformeerd, met diensten zoals laserbehandeling, loopbanden onder water en stamceltherapie die steeds gewoner worden. Dierenartsen moeten serieus overwegen om meer premium-diensten aan te bieden om hun praktijken te laten groeien, aangezien eigenaren van gezelschapsdieren meer te weten komen over deze nieuwe opties.

.

Dankzij innovaties op het gebied van diagnostische tests zijn dierenartsen die zowel kleine dieren als vee behandelen, in staat om meer ziekten eerder te identificeren dan dagen te wachten op laboratoriumresultaten. Er zijn ook belangrijke ontwikkelingen geweest in het vermogen om patiënten te controleren door gebruik te maken van cloud computing of elektrodiagnostische monitoring waarbij patiënten niet hoeven te worden verbonden met machines, wat een groot voordeel is bij het omgaan met dieren.

.

Een andere trend in de markt is de groei van mobiele applicaties om veterinaire diensten zoals een ECG uit te voeren en de resultaten naar een cardioloog te sturen voor onmiddellijke beoordeling.

.

Maar de nieuwe apparatuur en technologie hebben hoge kosten. Een standaard echografie gebruikt in de privépraktijk kost over het algemeen meer dan $ 50.000 en een koude lasertherapiemachine heeft ongeveer $ 40.000. Zelfs als u besluit om bij standaarduitrusting te blijven, zoals het onderzoeken van tafels, kooien en kennels en standaard chirurgische en behandelhulpmiddelen, kost het nog steeds ongeveer $ 75.000 om een ​​nieuw bedrijf uit te rusten.

.

BFS Capital begrijpt hoe belangrijk het is voor dierenartsen om de middelen te hebben om kritieke apparatuur aan te schaffen. Sinds 2002 werken we met kleine bedrijven om de financiering te bieden die u nodig hebt voor apparatuur met een eenvoudig en snel aanvraagproces. BFS Capital kan in twee werkdagen geld beschikbaar stellen aan gekwalificeerde kandidaten, zodat u niet hoeft te missen bij het kopen van geavanceerde apparatuur.

.

Uitbreiding van uw praktijk

.

De veterinaire industrie is in het afgelopen decennium aanzienlijk veranderd nu meer bedrijven bestaande praktijken kopen of nieuwe klinieken in het hele land oprichten. Voor dierenartsen die hun eigen praktijk bezitten, is deze wedstrijd de katalysator geweest voor vele veranderingen.

.

Een van die veranderingen is een toename van het aantal werknemers in een dierenartspraktijk. Het gemiddelde veterinaire kantoor heeft voor elke dierenarts ongeveer vier werknemers in dienst.

.

U kunt overwegen om uw huidige ruimte uit te breiden of opnieuw vorm te geven. Hoewel huisdieren zich niet druk maken om de inrichting van een kantoor, eisen hun eigenaren steeds vaker dat ruimtes comfortabeler en vriendelijker zijn voor huisdieren. Het is misschien verstandig om te remodelleren om meer patiëntenkamers te maken, omdat u meer dieren tegelijkertijd kunt zien als uw dierenartstechnologie veel van de eerste taken kan uitvoeren.

.

Een andere trend die meer grip krijgt, is de groeiende vraag naar mobiele diensten voor dierenartsen. Als mobiele dierenarts kunt u hogere kosten in rekening brengen voor het gemak, vergeleken met de concurrentie tussen bakstenen en mortelen, maar het uitrusten van die truck kost ongeveer $ 250.000.

.

Hoewel deze trends zich kunnen vertalen in aanzienlijk meer winst, vraagt ​​het inhuren van meer personeel, het uitbreiden van uw kantoor of het kopen van een nieuwe mobiele veterinaire truck aanzienlijke vooraf gemaakte kosten. Dat is waar BFS Capital binnenkomt. We hebben veel ervaring met financiering voor veterinaire praktijken.

.

BFS Capital kan in twee werkdagen geld beschikbaar stellen aan gekwalificeerde aanvragers, zodat u kansen om uit te breiden niet hoeft te missen.

.

.

Beginnen met een dierenartspraktijk

.

Of u nu pas afgestudeerd bent aan de diergeneeskundige school of al meerdere jaren als medewerker op een kantoor werkt, er kan een moment komen waarop u uw eigen kliniek wilt openen.

.

Het is een aanzienlijke investering - u moet mogelijk ergens tussen $ 250.000 en $ 1 miljoen investeren, zelfs voordat u uw deur opent voor nieuwe patiënten, afhankelijk van uw specialisatie, kantoor- en personeelsomvang en andere factoren.

.

Als u een eigen dierenartspraktijk heeft, heeft u op de lange termijn een aanzienlijk betere kans om meer geld te verdienen, de eerste paar jaar kunnen moeilijk zijn bij het opbouwen van uw klant. Een van de grotere uitdagingen voor veel dierenartsen is het hebben van de juiste inventaris van medicijnen en speciaal voedsel, wat een aanhoudende kostenpost zal zijn. Daarnaast moet u ook een deel van uw maandbudget besteden aan een marketingstrategie.

.

Die kosten, samen met salarissen van werknemers, huur en andere kosten, maken gemakkelijk toegang tot financiering die cruciaal is voor uw succes op lange termijn. Dat is waar BFS Capital kan helpen. We zijn 15 jaar lang dierenartsen geweest met uitgebreide ervaring in financiering van veterinaire praktijken.

.

Grote financiële instellingen hebben vaak uitgebreide bedrijfsdocumentatie nodig en dat de aanvrager ten minste drie jaar actief is. Het aanvraagproces van BFS Capital is veel eenvoudiger en onze vereisten zijn flexibeler. We nemen beslissingen over leningen op basis van de cashflow.

.

.

Marketing

.

Het is waarschijnlijk niet waarom u dierenarts bent geworden, maar om zowel uw dierenartspraktijk te laten groeien als uw huidige klanten te behouden, moet u tijd en geld besteden aan marketing.

.

Deskundigen bevelen aan dat veterinaire praktijken ten minste 3% van de nettoverkoop op de markt brengen, maar in de start van veterinaire praktijken zal de kans minimaal 5% of meer bedragen.

.

U moet beslissen wat de beste manier is om uw marketingdollars te targeten. Het is waarschijnlijk een mix van nieuwe media zoals een zakelijke website, advertenties op Yelp, Facebook, Twitter, een aanwezigheid op Instagram en andere populaire sites, samen met oude methoden zoals kortingsbonnen voor eerste bezoeken, direct mailings, brochures en krantenadvertenties. Het kan ook dergelijke inspanningen omvatten, zoals sponsoring van lokale sportteams of community-evenementen.

.

Als u simpelweg niet de tijd heeft om een ​​effectief marketingplan te maken terwijl u zich concentreert op uw dierenartspraktijk, is het inhuren van een marketingconsulent misschien wel de beste manier om te gaan. Adviseurs voor diergeneeskundige praktijken zijn met name deskundig in het adviseren van veterinaire kantoren over de beste manieren om nieuwe mensen te bereiken en te helpen de huidige patiënten terug te laten komen.

.

Het is vaak logisch om financiering te krijgen voor deze marketinginspanningen. BFS Capital begrijpt het belang van marketing voor veterinaire praktijken en we zijn er om u te helpen bij de financiering van veterinaire praktijken.

.

BFS Capital begrijpt financiering van veterinaire praktijken. Met 15 jaar ervaring in het aanbieden van veterinaire praktijken, kunnen we de financieringsoplossingen bieden die u nodig hebt om te slagen en te groeien.

.

We begrijpen het harde werk dat nodig is om vandaag dierenarts te zijn. De toenemende concurrentie in de veterinaire industrie betekent dat u elk mogelijk voordeel op de markt nodig heeft. Wij zijn er om u te helpen bij het opbouwen van de dierenartspraktijk die u wilt, of u nu geld nodig hebt om de cashflow te verbeteren, apparatuur aan te schaffen, uw kantoor uit te breiden of te renoveren, medicijnen, voedsel en andere producten koopt, nieuw personeel inhuurt, marketing doet of andere doeleinden.

.

In tegenstelling tot veel andere financiële instellingen biedt BFS persoonlijke service aan onze klanten en een toegewijde relatiebeheerder staat voor u klaar om u te helpen de juiste beslissingen voor uw bedrijf te nemen. We weten dat u veel opties hebt voor veterinaire financiering, maar onze focus op klantenservice maakt BFS Capital de beste keuze.

.

Of u nu net een dierenartspraktijk begint of over een jarenlange ervaring beschikt, wij hebben een verscheidenheid aan financieringsoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen met bedrijfsfinanciering van $ 5000 tot $ 500.000, met een zeer eenvoudig aanvraagproces waarmee het geld kan worden opgehaald. gekwalificeerde kandidaten binnen twee werkdagen.

.

Laat ons u helpen om de dierenartspraktijk van uw dromen te realiseren. Bel voor meer informatie naar 1-888-609-6459 of vul het formulier op deze pagina in.

April 16, 2018