Back to Question Center
0

Hoe u uw werknemers gemotiveerd kunt houden

1 answers:
.
.
. Employee Motivation Tips Small Business

Als een werknemer slecht werk begint te produceren of plotseling van houding verandert, kan het wegwerken van hen misschien het gemakkelijkste lijken om te doen. Maar iemand laten gaan of een medewerker ontslaan roept meestal vragen en zorgen op bij andere werknemers - time tracking system. Dus het is misschien niet altijd de beste beslissing. Op de proppen komen met het probleem en een oplossing bedenken is waarschijnlijk een betere optie, vooral voor de lange termijn.

Voordat u een probleem oplost, moet u begrijpen wat het probleem in de eerste plaats veroorzaakt. Over het algemeen is de eerste en eenvoudigste veronderstelling dat luiheid of verveling de motivatie van werknemers vermindert. De redenering zou echter veel dieper kunnen liggen.

Na een tijdje kunnen sommige mensen het gevoel hebben dat ze niet langer een doel op hun werkplek dienen. Soms worden repetitieve taken meer een saaie klus dan iets met meer betekenis. In bepaalde situaties kan het trainen van een werknemer over nieuwe taken of het aanbieden van een opfriscursus over de huidige processen een lange weg naar verbetering van productiviteit en moraal. Als werknemers niet elke dag een doel kunnen vinden in wat ze dagelijks doen en dit kunnen koppelen aan de missie van het bedrijf, kunnen ze stoppen met de zorg over de kwaliteit van hun werk.

Een andere motiverende factor die een averechts effect kan hebben als het wordt weggenomen, is eigenaarschap. Wanneer werknemers enige vrijheid en controle hebben over het werk dat ze indienen, presteren ze meestal beter. De mogelijkheid hebben om nieuwe strategieën of mogelijke verbeteringen aan te geven aan de bedrijfscultuur of kantooromgeving kan ook een motivatie zijn voor een werknemer om grotere stappen te maken op de werkplek. Als werknemers worden ontdaan van deze motiverende factoren, kunnen ze een arme of lackadaisical houding op het werk ontwikkelen.

Soms zijn problemen op het werk een directe impact van problemen thuis. Hoewel persoonlijke levens en professionele levens niet gemengd mogen zijn, kan dat moeilijk te vermijden zijn. Als werknemers geen enkele uitlaatklep vinden, of het nu gaat om een ​​intern counselingsysteem of om het vertrouwen in collega's of management, zullen ze niet beter worden totdat de situatie thuis beter is.

Er is een verschil tussen een manager die een werknemer-doelen geeft en een manager die samen met een medewerker aan het co-creëren van doelen werkt. Wanneer een manager persoonlijke doelen voor een werknemer stelt, zijn deze helemaal niet persoonlijk. Ze lijken meer op taken dan op doelen. Eenmaal bereikt, zullen ze minder een prestatie zijn en meer van een ander item van de takenlijst worden afgekruist.

Door gezamenlijk doelen te stellen, kunnen zowel het management als de werknemers samenwerken aan dezelfde eindstreep. Schets specifieke tijdlijnen samen uit. Bepaal realistische vervaldatums op basis van de werkstijl en snelheid van de werknemers. Concrete doelen met sterke deadlines bevorderen een solide gevoel van urgentie.

Door eigenaarschap en betrokkenheid te delen, zal de verantwoording onder zowel werknemers als managers hoog zijn. Maar een gevoel van prestatie is misschien niet genoeg voor sommige werknemers. Het geven van prikkels om doelen te bereiken kan een extra motiverende zet zijn. Omdat werknemers verschillende doelen op verschillende niveaus kunnen hebben, moet een systeem worden gemaakt dat met alle werknemers werkt, of de prikkels elke maand of kwartaal wijzigen om het eerlijk te maken.

Iedereen wil weten hoe zijn prestaties overeenkomen met de verwachtingen van de mensen voor wie ze werken en of hun werk een verschil maakt binnen het bedrijf. De verwachtingen van werknemers beheren en belangrijke prestaties erkennen. Laat uw werknemers weten dat u aandacht besteedt aan het werk dat zij doen. Ze zullen ongetwijfeld blijven presteren op hun best. Feedback geven aan werknemers is belangrijk omdat het een beloning kan bieden voor prestaties en hen kan aanmoedigen om te verbeteren. Een open communicatie tussen het hogere management en de werknemers kan het succes van een bedrijf ten goede komen. Eigenaars en managers moeten weten hoe hun acties mensen om hen heen beïnvloeden evenals het bedrijf als geheel net zo goed als werknemers.

Als u merkt dat een medewerker of twee de motivatie verliezen, spring dan niet onmiddellijk naar conclusies, denkend dat ze gewoon dood zijn. Neem even de tijd om het probleem te identificeren en vervolgens een manier te vinden om dit op te lossen. Maak samen doelen en incentive-programma's die een eerlijke kans bieden dat iedereen op de een of andere manier wordt herkend. En nog belangrijker, onthoud om feedback te geven en open te staan ​​voor het ontvangen van feedback. Als iedereen samenwerkt en een gevoel van belangrijkheid heeft binnen het bedrijf, zou productiviteit geen probleem moeten zijn.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr heeft een bachelors of science in bedrijfskunde in marketing van de University of Central Florida. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Maak contact met Cecillia op Twitter .

.
6 days ago