Back to Question Center
0

Merkgebouw - een voordeel voor het kleinbedrijf

1 answers:
.
.
. Brand Building Small Business

Het kost veel moeite om een ​​merk te creëren en nog meer werk om er een te behouden. Een merk komt niet zomaar uit de lucht - high pr dofollow backlinks. Het moet waarde bewijzen en zijn plaats in de gemeenschap en economie bepalen. Het lijkt misschien moeilijk voor de kleinere bedrijven die concurreren met grotere bedrijven om dit te doen, maar het is niet onmogelijk. Merkopbouw kan eigenlijk meer een voordeel zijn voor kleinere bedrijven vanwege de kansen die ze hebben.

Veel deskundigen zouden kunnen zeggen dat een merk is gevestigd wanneer een product consumenten geluk, plezier, veiligheid of zelfs schoonheid geeft. Wanneer een merk consequent gewenste gevoelens biedt en verbetert, nemen de waarde en het vermogen toe. Eigenaren van kleine bedrijven denken misschien dat het bijna onmogelijk is om te concurreren met grotere bedrijven omdat hun merk niet zo "mooi" of "krachtig" is. Veel grote bedrijven hebben echter mogelijk niet de tijd om berichten aan al hun consumenten te individualiseren en personaliseren. Het gaat er niet alleen om hoe uw merk eruit ziet;. het gaat erom hoe uw merk klanten aanvoelt over zichzelf. Social media kunnen een merk maken of breken. Als het correct wordt gebruikt, kan sociale media wonderen doen voor elk bedrijf of organisatie. Sociale media bieden consumenten de mogelijkheid om met merken in contact te komen, en omgekeerd op manieren die nooit eerder hebben bestaan.

Mensen willen een gevoel van originaliteit en persoonlijkheid, terwijl ze ook het gevoel hebben persoonlijk met iemand te zijn. Wanneer een bedrijf dit via sociale media kan aanbieden, neemt de waarde van het merk aanzienlijk toe. Klanten laten weten dat iemand luistert - meer specifiek, jij - is wat ze willen. Mensen willen gehoord worden;. of het een klacht is die ze hebben, een suggestie voor verandering of goede algehele feedback. Laat ze weten dat je luistert en dat wat ze te zeggen hebben ertoe doet.

Teruggeven via dienstverlening aan de gemeenschap is belangrijk voor kleine bedrijven. Het doneren van geld namens het bedrijf of als bedrijfseigenaar kan op lange termijn nuttig zijn. Natuurlijk zijn er niet altijd honderden of duizenden extra contanten die rondslingeren om weg te geven. Teruggeven aan de lokale gemeenschappen hoeft niet te betekenen dat je veel geld moet uitgeven. Bekijk sites zoals VolunteerMatch. com of Habitat for Humanity om lokale vrijwilligerskansen te vinden waar jij en je werknemers aan kunnen deelnemen. Je kunt een dag of twee van de productiviteit verliezen, maar groepsprojecten en activiteiten als deze kunnen het moreel en de kameraadschap van het bedrijf vaak vergroten. Het organiseren van voedselritten of het bieden van een plek voor mensen om gebruikt speelgoed, schoenen en kleding in te leveren zijn ook andere manieren om iets terug te geven. Als u laat zien dat u en uw bedrijf om anderen geven, zullen klanten zich voelen alsof ze ook belangrijk voor u zijn.

Kleine bedrijven moeten elkaar als partners beschouwen, en niet als concurrenten. Het lijkt erop dat de grote bedrijven steeds groter worden terwijl de kleine bedrijven achterblijven. Meer dan ooit moeten kleine bedrijven samenwerken om te kunnen concurreren met de grotere bedrijven. Bedrijven kunnen de kracht van de collectieve gemeenschap benutten om vooruit en hoger in de concurrentie te komen. Controleer sites zoals Meetup. com om groepen gelijkgestemde bedrijfseigenaars en ondernemers in uw regio te vinden. Netwerken en onderhouden van relaties is tweerichtingsverkeer. Wees niet bang om een ​​helpende hand uit te lenen waar en wanneer je kunt. Je weet nooit wanneer je misschien hulp van buitenaf nodig hebt voor je eigen bedrijf. Door kansen te bieden aan andere lokale bedrijven, voegt u waarde toe aan uw merk en trekt u anderen aan voor uw bedrijf. In eenvoudiger bewoordingen krijg je wat je geeft. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Maak contact met Cecillia op Twitter .

.
6 days ago