Back to Question Center
0

Voorbereiding op een IRS-audit: wees netjes, georganiseerd en grondig

1 answers:
.
.
. Preparing for an IRS Audit

Zeg het woord 'audit' en eigenaren van kleine bedrijven zoeken dekking. Niets genereert zoveel angst als het vooruitzicht om voor de IRS te moeten verschijnen en de belastinggegevens van een bedrijf te verdedigen - medical equipment appraiser.

.

Zelfs als alles in orde is, is het auditproces stressvol, tijdrovend en kostbaar. Maar wat zijn de kansen dat uw bedrijf zal worden gecontroleerd?

.

.

IRS-audittarieven & amp;. Rode vlaggen

.

Ongeveer een procent van het persoonlijk rendement is onderworpen aan een IRS-audit , maar de kansen nemen toe met het bedrijfsrendement, vooral als uw bedrijfsinkomen stijgt. Sommige bedrijfsretours worden willekeurig gekozen voor audits;. anderen zijn met de hand geselecteerd.

.

Blijkbaar weet niemand precies wat een audit in gang zet. Maar op Small Business Center van Fox Business , zegt fiscalist Bonnie Lee daar zijn enkele rode vlaggen. Enkele van de voor de hand liggende tips die ertoe kunnen leiden dat de IRS uw teruggave signaleert:

.
  • Uw inkomen komt niet overeen met de 1099-totalen;.
  • .
  • U overtreft de industriële normen van de IRS voor gemiddelde kosten;.
  • .
  • Je hebt grote cijfers in categorieën zoals reizen, maaltijden of amusement;. en
  • .
  • U hebt de retour zelf voorbereid.
  • .

.

Uw IRS-auditrisico minimaliseren

.

De belastingcode wordt niet eenvoudiger en verandert voortdurend. Om uw eenden op een rij te houden (en de IRS weg), moet u regelmatig een advocaat en belastingdeskundige raadplegen om ervoor te zorgen dat u niet alleen uw auditrisico minimaliseert, maar ook dat u ten volle profiteert van potentiële belastingtarieven.

Maar zelfs met voldoende aandacht voor belastinggegevens, zal een bepaald percentage van de belastingaangiften voor kleine ondernemingen worden gecontroleerd. Als u hier deel van uitmaakt, is de legale site nolo. com adviseert ondernemers eerst, geen paniek. Ten tweede, bereid je voor, bereid je voor, bereid je voor. Veel van dit advies is gezond verstand.

.

Voorbereiding IRS-audit

.

Je kunt het alleen doen, zegt de site, maar wie zou dat willen?. Zou niemand er baat bij hebben hun belastingprofessional / -voorbereider bij zich te hebben tijdens het auditproces?. Hoe dan ook, de voorbereiding is op beide manieren vrijwel hetzelfde.

.

Beoordeel uw geretourneerde aangiften en zorg ervoor dat alle cijfers kunnen worden onderbouwd. Idealiter hebt u voldoende documentatie, inclusief ontvangstbewijzen, cheques en andere items die van toepassing zijn. De IRS wil alles zien, dus zorg dat alles overzichtelijk en logisch is (dit is tenslotte de IRS).

Lee benadrukt ook netheid, omdat het het beoordelingsproces zal stroomlijnen en uw geloofwaardigheid in de ogen van de IRS zal vergroten. Als je goede gegevens hebt, zullen agenten je eerder het voordeel van de twijfel geven. Maar het tegenovergestelde is waar als ze door rommelige records moeten graven.

.

.

Met een IRS-audit is documentatie de sleutel

.


Het is een goed idee dat de IRS schriftelijke documentatie van uw uitgaven wenst. Maar ze kunnen ook verbale verklaringen accepteren. Als u een auditmelding krijgt, moet er een lijst zijn met de documenten die u bij de audit moet brengen:

.
  • Bankafschriften, geannuleerde cheques en ontvangsten. U kunt ook handgeschreven notities of een notitieboek gebruiken als u sommige dingen contant hebt betaald.
  • .
   • Elektronische gegevens, zoals creditcardafschriften, met naam, datum, bedrag en adres van elke begunstigde. Vergeet ook niet om elektronische gegevens over uw zakelijke leningen te verstrekken.
   • .
   • Boeken en bescheiden. Kleine bedrijven hoeven geen formele boeken bij te houden. Zonder deze kan de IRS inschatten en zelfs extra straffen opleggen.
   • .
   • Kalenders, afsprakenboeken, logboeken. Geloof het of niet, dit kan uw uitgaven rechtvaardigen als u merkt dat u oog in oog staat met een IRS-audit .
   • .
   • Registraties voor vermelde apparatuur (voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik). Mobiele telefoons, auto's en computers zijn de meest voorkomende. Inclusief kopieermachines, hightech calculators of andere apparatuur die u gebruikt voor de dagelijkse activiteiten van uw kleine onderneming.
   • .
   • Andere documentatie:
   • .
     • Autorecords: logboeken voor kilometers, gas en reparatiebonnen kunnen allemaal van pas komen bij het uitvoeren van een IRS-audit.
     • .
     • Reizen en amusement: als u een afsprakenboek of logboek hebt bijgehouden en overvloedige aantekeningen van uw activiteiten en uitgaven, ja. Stel anders de beste documentatie samen die u kunt maken. MAAR - probeer het niet te fronsen of de IRS voor de gek te houden, zegt Lee. Je verliest je geloofwaardigheid en het is bergafwaarts vanaf daar.
     • .
     • Overzicht van zakelijke huurkosten, rekening houdend met hoeveel u aan wie en wanneer betaalde .
     • .

  Meer IRS-audittips van de IRS zelf

  .

  Ga naar IRS-website en u kunt nog meer leuke tips leren om u te helpen in het geval dat u te maken krijgt met een audit. Wanneer u bijvoorbeeld uw records organiseert, moet u ze naast het categoriseren op basis van waar ze voor zijn, ook groeperen per jaar. En als u tijd heeft, schrijf dan een samenvattende lijst met transacties op zodat de auditor gemakkelijk kan zien wat ze waren.

  .

  Sommige audits worden per post uitgevoerd en andere worden persoonlijk afgehandeld. Als u bent gekozen voor een e-mailaudit, moet u ervoor zorgen dat u de gevraagde documentatie op de opgegeven deadline ontvangt. Als uw IRS-audit persoonlijk is en u meer tijd nodig heeft, neem dan rechtstreeks contact op met uw accountant om het verzoek in te dienen. Als hij of zij niet met u werkt of reageert, gaat de volgende stap naar de manager van de accountant.

  .

  Hoewel de IRS kan beslissen om een ​​eventuele terugkeer binnen de voorgaande drie jaar te controleren, gaan zij soms zes jaar terug en kijken naar de belastingaangiften die in die periode zijn voltooid. De meeste audits hebben geen betrekking op oudere retourzendingen, maar bij twijfel kunt u contact opnemen met uw belastingbereider of de IRS voordat u records vernietigt.

  .

  Ten slotte, als u het niet eens bent met de controlebevindingen, hebt u het recht om een ​​conferentie met een IRS-manager aan te vragen, om bemiddeling te vragen of beroep in te stellen.

  .

  Als je merkt dat je een van de te controleren accounts bent, zegt CNN Money dat er een kleine lichtpuntje is. Nu kunnen eigenaren van kleine bedrijven, zoals hun middelgrote en grote tegenhangers, een aanvraag indienen voor een snelle oplossing, wat betekent dat alles binnen 60 dagen kan worden afgehandeld. Plus, de site zegt, verlof en bezuinigingen bij de IRS hebben geresulteerd in dalende audit rates! .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met bedrijfseigenaren te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago