Back to Question Center
0

Tracking Marketing ROI helemaal haalbaar voor kleine bedrijven

1 answers:
.
.
. Tracking Marketing ROI for Small Business

Bij het runnen van een klein bedrijf zijn er een miljoen dingen die dagelijks gedaan moeten worden. Met alles wat u hoeft te doen, hoe kunt u mogelijk de tijd vinden om erachter te komen of uw marketing werkt en om de resultaten daadwerkelijk te meten?

Het korte antwoord is: dat moet - arçelik servis beyoğlu. Je zult nooit weten wat je in de toekomst moet doen als je niet kunt beoordelen wat je nu doet. Het echte goede nieuws is dat je geen analytisch genie hoeft te zijn of over de middelen van Apple beschikt om je marketingprestaties bij te houden. Er zijn tools beschikbaar en een aantal relatief eenvoudige manieren om het te doen.

Marketeers hebben lang moeite gehad met het meten van de ROI of de return on investment. Hoewel online adverteren en sociale media het speelveld hebben geëgaliseerd, hebben ze ook de problemen gecompliceerd. Wat meten we?. Wat voor soort klantactiviteit is zinvol?. Is er een nieuwe verhouding tussen uitgaven en uitgaven versus resultaten?

Forbes. com beweert dat ROI niet langer 'return on investment' betekent, maar in plaats daarvan moet worden gezien als 'return on impression', dat zowel 'harde' als 'zachte' statistieken omvat. Het artikel bevat geweldige informatie in Understanding the New Marketing ROI;. lees hier het volledige artikel .

Maar als eigenaar van een klein bedrijf wilt u er waarschijnlijk wel recht op doen met een aantal concrete hulpmiddelen en middelen voor het bijhouden van de ROI. Het Fox Small Business Center biedt 7 tools voor het meten van uw marketing ROI , slimme, goedkope suggesties die u helpen meteen aan de slag te gaan. Verschillende van onze favorieten zijn onder andere:

.
  • Vraag het uw klanten - elk van hen!
  • .

Het is niet zo moeilijk. Het betekent dat u alle contactpunten identificeert waar klanten met uw bedrijf omgaan en vervolgens ervoor zorgt dat de vraag op dat moment wordt gesteld: hoe heeft u ons gevonden? In persoon of online, inclusief ruimte voor extra opmerkingen. Bedrijven die dit doen zweren bij de informatie die het oplevert, vaak meer dan het antwoord op de oorspronkelijke vraag.

.
  • Oproep volgen.
  • .

De meeste bedrijven gebruiken meerdere kanalen. Specifieke berichten kunnen per kanaal verschillen, maar alle klanten worden aangemoedigd om het bedrijf te bellen. Wat u wilt weten, is niet alleen het totale aantal oproepen, maar ook welke kanalen de meeste oproepen genereren. We raden aan om bedrijven te controleren die gespecialiseerd zijn in het bijhouden van oproepen, zoals Twillio of CallFire.

.
  • Promotiecodes.
  • .

Speciale promoties om het verkeer te stimuleren zijn favoriet bij kleine bedrijven. Maar al te vaak weet niemand welke klanten reageerden of welke promoties meer klanten trokken. De oplossing is eenvoudig. Wijs gewoon een unieke code toe aan elke promotie of kanaal en vraag ernaar, in persoon of online, wanneer klanten reageren.

.
  • Google Analytics.
  • .

Laat je niet afschrikken door de term 'analyse'. 'Bedrijfseigenaren zeggen dat er bijna niets zo gebruikersvriendelijk of kosteneffectief is om online marketinginspanningen te meten, en de gegevens die u krijgt over zaken als verkeer en paginaweergaven zijn cruciaal om te weten hoe u uw aanpak in de toekomst kunt aanpassen.

Zorg ervoor dat u de aanbevolen extra hulpmiddelen bekijkt, inclusief die welke specifiek zijn voor sociale media of CRM (Customer Relationship Management).

Veel van deze soort informatie wordt versterkt door de nationale federatie van onafhankelijke bedrijven (NFIB) . Maar NFIB biedt nog een andere ROI-tip die het vermelden waard is: het volgen en beheren van uw contacten. Dit moet het houden en organiseren van informatie over alle klanten en potentiële klanten omvatten, inclusief hoe zij over u hebben gehoord en hoe zij in het verleden zaken met u hebben gedaan, allemaal op één plaats. Misschien wilt u hier een op internet gebaseerde CRM-service bekijken, vooral om uw systeem in te stellen.


Figuur met dank aan Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago