Back to Question Center
0

Wat eigenaren van kleine bedrijven moeten weten over equity Crowdfunding

1 answers:
.
.
- fitness protein tozu fiyatlari. What Small Business Owners Need to Know About Equity Crowdfunding

Elk bedrijf heeft opties als het gaat om het veiligstellen van de financiering voor de volgende groeifase. Over het algemeen vallen deze opties onder een van de twee categorieën: schulden of eigen vermogen.

Schuld, of het aangaan van een lening, is veruit de populairste methode, die grotendeels te danken is aan de verscheidenheid aan leenvoorwaarden en aflossingsopties. Op BFS Capital bieden we leningen voor kleine bedrijven en contante voorschotten voor handelaars van maximaal $ 2 miljoen met dagelijkse of wekelijkse betalingen. Elke lening is aangepast aan de behoeften van het specifieke bedrijf.

Maar een andere optie die nu beschikbaar is voor bedrijfseigenaren is equity crowdfunding. Hoewel crowdfunding via aandelen meestal bedoeld is voor startups en bedrijven in een vroeg stadium, is het een belangrijke toevoeging aan de zakelijke financieringswereld die zorgvuldig wordt overwogen. Dus wat moeten eigenaren van kleine bedrijven weten?. Allereerst wat achtergrondinformatie:

De Jumpstart Our Businesses Act van 2012 , of de JOBS Act, maakte het mogelijk voor particuliere bedrijven om financiering aan te trekken door het aanbieden van aandelenkapitaal, of een kleine participatie in het bedrijf,. aan geaccrediteerde beleggers.

Volgens de SEC wordt een geaccrediteerde belegger gedefinieerd als een persoon met ten minste $ 200.000 aan individueel jaarinkomen ($ 300.000 voor paren) of een nettovermogen van meer dan $ 1 miljoen, exclusief de waarde van. zijn of haar huis. Deze beperkingen zijn bedoeld om niet-geaccrediteerde beleggers (dat wil zeggen alle anderen) te beschermen tegen beleggen in potentieel risicovolle effecten, zoals aandelen in een klein bedrijf of een startup.

Op 30 oktober 2015 hechtte de SEC echter haar goedkeuring aan titel III van de JOBS Act, die voor het eerst niet-geaccrediteerde beleggers toestaat deel te nemen aan equity crowdfunding. De officiële regels worden van kracht 180 dagen nadat ze zijn gepubliceerd in het federale register.

Laten we nu eens kijken hoe equity crowdfunding werkt en welke beperkingen er momenteel zijn.

Om deel te nemen aan equity crowdfunding moet een bedrijf zich registreren bij de SEC en aangeven hoeveel kapitaal ze proberen te verhogen (tot $ 1 miljoen in een periode van 12 maanden) en voor hoeveel eigen vermogen. Na goedkeuring kan het bedrijf beginnen met het aanbieden van effecten, meestal online via een broker-dealer.

Individuele beleggers hebben intussen te maken met specifieke beperkingen wat betreft de hoeveelheid die zij kunnen investeren. Beleggers met een jaarinkomen of een nettovermogen gelijk aan of meer dan $ 100.000 kunnen 10 procent van het laagste van hun jaarinkomen of een netto waarde van maximaal $ 100.000 investeren gedurende een periode van 12 maanden. Ondertussen kunnen kleinere beleggers (dat wil zeggen die met minder dan $ 100.000) de grootste van $ 2.000 of 5 procent van het kleinste van hun jaarlijkse of nettowaarde beleggen.

Er zal een openbare commentaarperiode van 60 dagen zijn voordat de regels van kracht worden, dus de exacte cijfers kunnen enigszins variëren tegen de tijd dat alles geformaliseerd is. In het bijzonder stelde de SEC al voor om het maximumbedrag aan kapitaal dat een bedrijf kan verhogen te verhogen van $ 1 miljoen naar $ 5 miljoen. Er kunnen ook andere regels zijn om "slechte spelers" te ontmoedigen en extra bescherming van de belegger te bieden.

Wat betekent dit voor eigenaren van kleine bedrijven?. Voor bedrijven die kapitaal nodig hebben, biedt het een andere optie om fondsen te werven. Er zijn echter enkele belangrijke overwegingen die ondernemers in gedachten moeten houden. Bijvoorbeeld:

.
  • Crowdfunding vereist doorgaans een marketingbudget . In plaats van een bank of alternatieve geldverstrekker te moeten overtuigen dat een bedrijf de moeite van het lenen waard is, moet een bedrijf dat equity crowdfunding nastreeft, honderden of zelfs duizenden potentiële investeerders overtuigen. Als uw bedrijf nog niet over een bekend merk beschikt, kan een crowdfunding-campagne uw marketingbudget opslokken terwijl u probeert het bekend te maken. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de extra kosten voordat u deze strategie volgt.
  • .
  • Een crowdfunding-campagne kan lang duren . En zelfs als enkelen dat doen, kun je meestal geen beleggersdollars verzamelen totdat je de hele fondsenwervende ronde afsluit. Dat betekent wachten, mogelijk voor een lange tijd, voor geld dat misschien nooit zal komen. Voor kleine bedrijven die afhankelijk zijn van snelle toegang tot financiering, is dit wachtspel misschien niet de juiste manier om te gaan.
  • .
  • U verliest het voordeel als uw bedrijf van de grond komt . Als u een bedrijf heeft dat wordt gewaardeerd op $ 1 miljoen en beleggers via een crowdfunding-campagne toegang tot maximaal 5% van het vermogen biedt, betekent dit dat u maximaal $ 50.000 kunt verdienen. Als uw bedrijf het echter ongelooflijk goed gaat doen en het volgende jaar wordt gewaardeerd op $ 10 miljoen, wordt dat aandelenbelang $ 500.000, wat betekent dat u $ 450.000 aan potentiële voordelen bent kwijtgeraakt. Dus als u er zeker van bent dat uw bedrijf zal groeien, wilt u misschien zoveel mogelijk van het eigen vermogen vasthouden en in plaats daarvan kiezen voor een lening of een voorschot voor contant geld.
  • .

We bevinden ons nog steeds in de allereerste fase van de equity crowdfunding-sector en het valt nog te bezien hoe succesvol bedrijven zullen zijn om kapitaal aan te trekken. Voordat u equity crowdfunding als een fondsenwervende strategie nastreeft, moet u goed nadenken over wat uw zakelijke financieringsbehoeften werkelijk zijn en overwegen welke andere opties voor u beschikbaar zijn.

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago