Back to Question Center
0

Ochtendrituelen Elke kleine ondernemer moet dat doen

1 answers:
.
.
. Morning Rituals Small Business Owners

Als bedrijfseigenaar zitten uw dagen boordevol belangrijke taken - van het beheren van uw werknemers tot het omgaan met de financiën van uw bedrijf - бинбэги.

Het is belangrijk om de dag goed te beginnen, zodat u klaar bent voor de verantwoordelijkheden van het runnen van een klein bedrijf. Hier zijn een paar ochtendrituelen die je kunnen helpen je dag op een positieve manier te beginnen.

Er zijn een paar voordelen voor vroege vogels. Ten eerste is er een soort van rust in de ochtend die je op geen enkel ander moment van de dag kunt krijgen. U kunt nadenken over de dingen die gedaan moeten worden zonder 10 verschillende mensen in uw oor te hebben over andere kwesties, los van uw eigen taken. U kunt zich concentreren op wat u voor uw bedrijf of voor uzelf als individu moet doen.

Veel succesvolle ondernemers worden vroeg wakker. Maar waarom zou niemand de eerste dag een voorsprong willen nemen terwijl anderen nog slapen?. Vroeg wakker worden betekent natuurlijk vroeg gaan slapen. Volwassenen hebben 7-9 uur slaap nodig om een gezonde levensstijl te behouden . Je kunt niet verwachten dat je lichaam na vier of vijf uur slaap wakker wil worden. Krijg de rust die je nodig hebt, word vroeg wakker en begin je dag.

Sommigen slapen liever nog 10 minuten langer en slaan het ontbijt over. Dat is een slechte gewoonte om te hebben. Je hebt brandstof nodig voor je lichaam en geest. Het geeft u niet alleen energie om uw dag te beginnen, maar met een gezond ontbijt kunt u de focus ook tijdens de lange werktijden behouden. Je zult niet merken dat je talloze pauzes van je taken neemt om iets te eten te zoeken als je een goed ontbijt hebt, omdat je lichaam vanaf het begin voller zal zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat je brandstof moet gebruiken voor donuts of granen die meestal uit suiker bestaan.

Een gezond ontbijt eten kan meerdere voordelen bieden: meer kracht en uithoudingsvermogen voor fysieke activiteiten, betere concentratie en probleemoplossende vaardigheden, en een meer qua voedingswaarde compleet dieet dat hoger is qua voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Na het eten van een voedzaam ontbijt, voel je je de hele dag veel beter en ben je klaar om dingen voor elkaar te krijgen.

Gebruik de stilte van de ochtend om na te denken over uw zakelijke doelen - op korte en lange termijn. Breng uw dag in kaart en maak kantnota's die nodig zijn om te garanderen dat uw dag vlot verloopt. Als u het soort bedrijfseigenaar bent dat uw week van tevoren in kaart wil brengen, is dat ook goed. Maar kijk elke ochtend naar uw dagelijkse taken. Soms komen onverwachte dingen naar voren en moet je plan worden geherstructureerd of opnieuw worden geprioriteerd. De ochtend is de beste tijd om dit voor elkaar te krijgen.

Misschien wilt u de taak die u de afgelopen dagen of week boven uw hoofd heeft opgedragen boven aan uw lijst zetten. Zoals Mark Twain ooit zei: "Eet 's morgens een levende kikker en er gebeurt de rest van de dag niets ergers. " Eet de kikker en haal die projecten vroeg uit de weg zodat je de rest van de dag hebt om kleinere taken met een vastberaden vuur in je ogen aan te pakken.

Net als het eten van een gezond ontbijt, kunnen ochtendtrainingen u een boost van energie geven om uw dag te beginnen. Door te trainen wordt je adrenaline aan het pompen en ontwaak je je lichaam en geest. Wanneer u aan de slag gaat met uw werkdag, bent u klaar om te zorgen voor elk probleem dat u tegenkomt. Afgezien van alleen maar te zeggen dat je 'te moe' bent om te trainen, zijn er niet veel andere excuses die je 's morgens kunt gebruiken. Als je je ochtendtraining niet binnen krijgt, is dat omdat je het niet wilt. Niet omdat je dat niet kunt. Het enige wat je nodig hebt is een wandeling van 10 minuten of een jog van vijf minuten. Een paar push-ups of crunches zouden zelfs de slag kunnen slaan. Je begint al na een paar dagen een verschil te voelen. Gewoon een kanttekening: oefenen (op elk moment van de dag) zal je helpen om 's nachts beter te slapen;. daarom wordt je lichaam 's morgens gemakkelijker wakker. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Maak contact met Cecillia op Twitter .

.
6 days ago