Back to Question Center
0

Waarom uw medische praktijk digitaal moet gaan

1 answers:
.
.
. asphalt road paving in maryland.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732030000000" alt="Medical Practice Digital EMR EHR">

Digitalisering van uw medische praktijk is niet alleen een kwestie van gemak. Het is de wet.

In het geval u het heeft gemist, vereist de Amerikaanse herstel- en herinvesteringswet dat alle medische praktijken nu elektronische medische dossiers (of EMR) gebruiken, of het risico loopt tot 1% van de Medicare-terugbetalingen te verliezen. En als u nog meer hightech wilt krijgen, biedt de overheid prikkels om over te stappen naar elektronische medische dossiers (of EPD's) - de door de cloud verkregen medische dossiers waarmee artsen overal toegang hebben tot patiëntinformatie.

Wat u ook kiest, digitaal gaan is geen snel proces en vereist veel planning, tijd en extra aandacht. Maar als het klaar is, zult u zich afvragen hoe u ooit eerder bent uitgekomen.

Afgezien van de federale wet, wordt uw praktijk veel efficiënter en hopelijk winstgevender.

Uw personeel zal hiervan profiteren omdat ze niet langer naar een archief moeten lopen, kaarten hoeven uit te trekken en ze moeten doorzoeken voor relevante informatie. Alles kan binnen enkele seconden worden opgerakeld, waardoor het eerste contact met een patiënt efficiënt is.

Daarnaast kunnen zaken zoals het opnieuw inplannen van afspraken, recepten navullingen, correspondentie buiten de deur en doorverwijzingen ook op deze manier worden gedaan, wat betekent dat uw personeel meer tijd kan besteden aan interactie met patiënten of u kan bijstaan ​​bij uw praktijk. Deze tijdsbesparing maakt het ook mogelijk om meer afspraken in te plannen, omdat er minder legwerk aan te pas komt. En meer afspraken betekenen natuurlijk meer inkomsten voor uw medische praktijk .

Patiënten waarderen het wanneer hun spreekkamer digitaal wordt, niet alleen vanwege het gemak, maar de extra efficiëntie bij de receptie betekent ook kortere wachttijden voor hen.

Afgezien van deze verhoogde efficiëntie, houden EMR's ook in dat artsen niet naar het kantoor hoeven te lopen om een ​​grafiek te controleren wanneer ze een noodoproep krijgen. Het betekent ook dat ze kunnen werken aan zaken als diagramnotities, speciale berichten en beoordelingen van thuis aanvullen in plaats van naar het kantoor te moeten gaan. En aan het einde van de werkdag is er aanzienlijk minder papierwerk, wat betekent dat u eerder thuiskomt.

Dus tussen de voordelen van digitaal gaan en het federale mandaat, ben je behoorlijk verkocht, toch?. Maar er zijn een heleboel dingen waar u aan moet denken voordat u uw medische praktijk verandert.

Denk eerst aan de huidige staat van uw praktijk. Als je financieel worstelt, maakt een overstap als deze het alleen maar erger. Evenzo verspil je tijd en geld aan EMR's als het personeel dat je nu hebt, wordt teruggeschroefd of wordt uitgeschakeld. Je moet het gewoon nog een keer doen.

Als uw praktijk zich al onderbezet en overweldigd voelt, is het misschien niet het moment om over te stappen. Net zoals met geld, kan de tijdsinvestering de zaken alleen maar erger maken. U zult ook willen zien of uw huidige grafieken klaar zijn om te worden geconverteerd. EMR's organiseren op magische wijze geen ongeorganiseerd kantoor, dus zorg dat ze gesorteerd zijn voordat u contact opneemt met een leverancier.

Spreken van leveranciers, er zijn veel dingen om uit te kiezen, die allemaal zeer verschillende producten en serviceniveaus bieden. Sommige hebben een aanvankelijk lage instelprijs, maar maken dit goed met hoge ondersteuningskosten. Anderen zullen je niet ter plaatse trainen, terwijl anderen je reiskosten voor hun trainer in rekening zullen brengen. Je moet ook weten hoeveel mensen ze zullen trainen en of nieuwe werknemers een training krijgen zonder of met weinig kosten. Zoals bij elke leverancier, ga nooit met de eerste en zorg ervoor dat u de beste deal voor uw specifieke praktijk krijgt.

Vanzelfsprekend hebt u zoveel mogelijk relevante informatie over uw patiënten nodig als u kunt krijgen. Maar hun immunisaties vanaf de middelbare school?. Waarschijnlijk niet.

Ten eerste hebt u een aantal opties voor gegevensconversie. Dit is een relatief snelle methode - ervan uitgaande dat je een goede scanner hebt - maar het maakt de diagrammen net zo moeilijk om te doorzoeken als de oude.

De andere optie is om alles rechtstreeks in EMR-bestanden in te voeren. Dit kan uren duren voor wat ingewikkeldere patiënten, maar het zal uiteindelijk tijd besparen.

U moet overwegen hoeveel informatie moet worden omgezet. Veel handelingen bevatten basisinformatie, actuele informatie, zoals allergieën, actieve medicijnen en actieve problemen. Houd papieren kaarten bij de hand als extra informatie nodig is. Dit is een goede optie als u niet veel tijd hebt, maar mogelijk inefficiënt blijkt te zijn in noodsituaties.

En tenzij uw personeel veel downtime heeft - of u wilt overuren betalen - wilt u misschien kijken naar de uitbesteding van de gegevensinvoer of het inhuren van tijdelijke werknemers. Sommige leveranciers bieden deze service zelfs aan, soms tegen een toeslag. Maar het kan de moeite waard zijn om voor deze service te betalen om een ​​gemotiveerd personeelsbestand te behouden.

Verander ten slotte niemand's gegevens tot hun eerste bezoek na de overstap naar EMR. Het laatste dat u wilt doen, is uren doorbrengen met het overbrengen van gegevens voor een patiënt die heeft besloten om van arts te veranderen. Dus hoewel het frustrerend kan zijn om al die bestanden nog steeds op kantoor te hebben, zal het veel tijd besparen in het lang verkeerd om alleen actieve patiënten te wisselen.

Uiteindelijk duurt de conversie gewoonlijk ongeveer 12 weken tussen de training en de bestandsoverdracht, dus zorg ervoor dat u een paar maanden van plan bent terwijl de conversie plaatsvindt. Fasering van het proces is meestal wat wordt aanbevolen.

In het verleden zijn er naast de medische geschiedenis van patiënten nog veel meer dingen over de EMR's gegaan.

Het belangrijkste voor u is facturering en debiteuren, met een registratie van de verzekering van de patiënt, betalingen en openstaand saldo, stroomlijnt uw incassoproces en bespaart uw personeel ontelbare uren najagen van verzekeringsmaatschappijen en Medicare-claims.

U zou ook een soort van correspondentiefunctie moeten hebben, zowel voor interne berichten over octrooien als voor externe documenten die aandacht behoeven.

Uw EMR's hebben ook een planningsfunctie nodig voor afspraken, een werkstroom voor laboratoriumresultaten en verwerkingsmogelijkheden voor navraagverzoeken.

Het vooruitzicht om uw praktijk te veranderen in EMR's lijkt misschien ontmoedigend. En hoewel u wat overgangsstoornissen kunt ervaren, moet overschakeling op digitale records de efficiëntie verbeteren en uiteindelijk uw mediale praktijk ten goede komen.

Afbeelding met dank aan Stuart Miles bij FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago