Back to Question Center
0

Waarom restaurantvernieuwingen belangrijk zijn voor groei

1 answers:
.
.
. Restaurant Renovations Growth

De Yelp! - telemedicine doctor. recensie die zei dat je restaurant "nog steeds in de jaren 90 woonde" was de druppel.

.

Niet dat er iets mis is met het herbeleven van Pearl Jam en flanel in je persoonlijke leven, maar als je restaurantinrichting eruit ziet alsof het niet is aangeraakt sinds de regering-Clinton, is het mogelijk tijd voor een aantal renovaties.

.

Maar u moet nooit het punt bereiken waarop klanten er commentaar op geven. Zoals bij de meeste dingen in het bedrijfsleven, is de sleutel om proactief te zijn in plaats van reactief. En uw restaurant er fris uit laten zien, kan net zo belangrijk zijn voor uw groei als uw eten en service.

.

Uit een recent rapport blijkt dat een renovatie van een restaurant de verkoop tussen 7% en 20% kan opdrijven. Het merkte ook op: "Als gasten eten hoger waarderen dan de algehele ervaring, daalt hun kans op een tegenbezoek met 20 procent als het verschil tussen de scores één punt is en 38 procent als dat verschil twee punten is. "Kortom, als je ambiance blabla is, komt er niemand meer terug.

.

Hoeveel kost restaurantvernieuwing?

.

Restauraties van restaurants kunnen gemiddeld tussen $ 100.000 en $ 1 miljoen kosten. Maar daarnaast kan uw restaurant, of op zijn minst gedeelten ervan, voor een aanzienlijke periode worden gesloten, en moet u in staat zijn om de verminderde cashflow te ondersteunen. Kijk naar de omzetcijfers van uw restaurant en kijk of het zinvol is om een ​​korte tijd volledig te sluiten (misschien het 'lage' seizoen waarin u bent) of slechts gedeeltelijk.

.

Als het geld er niet lijkt te zijn, dan heb je een paar opties. U kunt een uitgesteld compensatieplan bekijken, waarin u 100% van uw inkomsten vóór belasting kunt uitstellen en deze belastingvrij kunt investeren in de renovatie. Daarnaast zijn alternatieve financieringsbronnen - zoals we beschikbaar hebben bij BFS Capital - een uitstekende manier om de financiering te krijgen die je nodig hebt om je restaurant te renoveren . Als u op zoek bent naar financiering, vindt u hier een checklist voor restauranteigenaren die een lening voor kleine bedrijven aanvragen .

.

Zodra u weet of een renovatie mogelijk is, moet u een realistisch budget opstellen. Natuurlijk, misschien wil je het Faberge-interieur met LED-verlichting en THX surround sound voor je restaurant, maar dat is waarschijnlijk ook overdreven. Zelfs met financiering, bent u beperkt in wat u kunt doen, dus stel redelijke doelen in die passen bij wat u zich kunt veroorloven en nooit, nooit voorbij dat aantal komen. En vergeet niet dat renovaties bijna altijd over het budget gaan, dus zorg ervoor dat uw budget rekening houdt met onvoorziene omstandigheden.

.

Wat moet ik overwegen voor restaurantvernieuwingen?

.

Met uw budget in gedachten is het tijd om erachter te komen wat u precies moet renoveren. Hoe leuk het ook is om een ​​interieurontwerper volledig in te zetten op esthetiek, er zijn meer praktische dingen om te overwegen.

.
  • Luister naar je klanten: Die Yelper die zei dat je vastzat in de jaren 90?. Luister naar hem. Maar buiten de internettrollen, praat met uw vaste klanten en ontdek welke veranderingen zij van u zouden verwachten. Dit is je kans om feedback van klanten echt te integreren, en het zal je niet alleen een look geven die mensen leuk vinden, maar ook ervoor zorgen dat klanten zich gewaardeerd voelen
  • .
  • Zoek uit waar je inkomsten kunt genereren: Het uitbreiden van je balk is hier de meest voor de hand liggende keuze, omdat alcohol zulke hoge marges oplevert. Maar kijk ook naar zaken als privé-eetkamers, uitnamevensters en verbeterde zitplaatsen.
  • .
  • Concentreer u op uw gebieden met de grootste vraag: Als het grootste deel van uw gasten op tweetakken zit en u beschikt over een restaurant met zitplaatsen voor vier personen, maak dat dan vast. Als je in Happy Hour een gekke barbusiness doet, maar in jouw omgeving kunnen slechts tien mensen plaats bieden, overweeg dan om dat ook uit te breiden. Hetzelfde geldt voor zitplaatsen buiten of tafels met uitzicht. Wat je ook hebt, er is veel vraag naar en er is weinig aanbod, creëer meer aanbod, zodat je meer mensen kunt krijgen. Praat met uw keukenpersoneel en breng zelf een nacht door in de keuken om te zien waar dit gebied moet worden herschikt of opgewaardeerd. Herinrichting van de keuken kan de duurste zijn, omdat verhuis of upgrades soms opnieuw bedraad en sanitair nodig kunnen zijn. Dus houd daar rekening mee voordat u grootschalige veranderingen in uw keuken plant.
  • .
  • Kijk naar uw demografie: Misschien was uw restaurant toen u opende in een familiebuurt en waren uw klanten meestal mensen met kinderen. Maar nu kan de buurt veel jonger zijn scheef getrokken, dus misschien wil je inspelen op wat millennials in een restaurant zoeken . In plaats van de gewenste wijzigingen aan te brengen, moet u uw klantenbestand nu eens nader bekijken en renoveren om ze aan te trekken.
  • .
  • Ga klassiek, niet trendy: Renovaties zijn duur, en hoewel je misschien in de verleiding komt alles in je plaats te zetten in de 'nieuwste stijl', zou die stijl over een paar jaar verouderd kunnen zijn. En je komt terug als je reacties krijgt zoals 'vastzitten in 2016.' Kies voor looks die een tijdje op kunnen staan. Je bent misschien niet de coolste, maar je blijft op de lange termijn geld besparen.
  • .

Natuurlijk zal een belangrijke renovatie van een restaurant de groei niet garanderen. Maar het helpt uw ​​restaurant fris en relevant te blijven in het licht van nieuwe concurrentie. Hoewel het misschien wat geld van tevoren kost, en u mogelijk wat verkeer verliest, kan het uw restaurant uiteindelijk een nog grotere inkomstengenerator maken dan het al is. En een geslaagde renovatie kan uw restaurant introduceren bij een hele nieuwe groep klanten. Het verbouwen van uw restaurant is een goede investering en één BFS Capital helpt u graag. We zijn er om uw restaurantbedrijf te laten groeien.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago