Back to Question Center
0

Hoe kan een minimale loonstijging van invloed zijn op uw kleine onderneming?

1 answers:
.
.
. Minimum Wage Hike Small Business

- en iyi kilo aldirici gainer.

8 vragen om jezelf te stellen voor paniek

.


Terwijl de stem van de Senaat het plan van president Obama om het federale minimumloon op te trekken tot $ 10 effectief vermoordde. 10 tegen 2016, denk niet dat dit de laatste is die we zullen horen. Terwijl bijna 75 procent van de Amerikanen een minimumloonstijging ondersteunt, bleek uit een recente CNN Money-enquête dat slechts 43 procent van de eigenaren van kleine bedrijven dat deed. Op het eerste gezicht lijkt Wal-Mart en Gap dit soort kosten veel gemakkelijker op te kunnen vangen dan uw bedrijf zou kunnen. Maar voordat u begint met het plannen van wie u het eerst gaat ontslaan, zijn hier acht dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u uitzoekt hoeveel een verhoging kan kosten.

.
  • Is uw sector werkelijk getroffen?
  • .Sommige restaurants en detailhandelaren kunnen een legitieme reden hebben om in paniek te raken, maar veel industrieën - zoals constructie (. 11) en autoreparatie - zal niet veel worden beïnvloed, omdat werknemers in die gebieden al ver boven het minimumloon uitkomen. Volgens findthedata. org, de enige mensen die minder verdienen dan $ 10. 50 uur per uur in het veld "constructie" zijn werknemers die reizen in attracties voor het pretpark samenstellen. Het veld voor automatisch onderhoud betaalt ook hoger, omdat zelfs de gemiddelde reinigingsspecialist al $ 11 verdient. 20.

.
  • Waar is uw bedrijf?
  • .Twintig staten en het District of Columbia hebben al minimumlonen hoger dan het federale minimum. En studies hebben aangetoond dat in metropolitane gebieden waar de kosten van levensonderhoud hoger zijn, degenen die in de onderste 10 procent van het uurloon verdienen, al bijna $ 10 per uur verdienden, zo niet meer. Net zoals met de afhankelijkheid van de industrie, zou je al kunnen betalen - of moeten betalen - meer dan de loonstijging zou opleggen.

.
  • Hoeveel meer betaalt u in Belastingen?
  • .Als je op dit moment koortsachtig probeert te berekenen hoeveel een verhoging van $ 2 per uur je zou kunnen kosten, vergeet dan niet om er nog eens 8 mee te nemen. 65 procent. voor Medicare en Sociale Zekerheid, plus wat je gebied aankan voor invaliditeit, werknemers en werkloosheid. In a CNN. com artikel , schatte een dagopvang eigenaar in New Jersey een bijna-11 procent stijging van zijn totale payroll-uitgaven toen zijn staat het loon verhoogd van $ 7. 25 tot $ 8. 25 in januari.

.
  • Welke andere kosten zullen waarschijnlijk stijgen?
  • .Datzelfde CNN. com artikel citeerde ook een Burger King franchise-eigenaar in Wisconsin, die vreesde dat zijn bijkomende kosten zoals sneeuwploegen, CO2-levering, apparatuurreparaties en gebakken goederen ook zouden kunnen stijgen. En hoewel die trickle-down-angst een geldige is, moet u eerst overwegen hoe de loonstijging uw leveranciers beïnvloedt. Bijvoorbeeld, transport werknemers verdienen gemiddeld al meer dan $ 10 per uur, net als zware apparatuur mensen en bezorgers repareert. Als u echter afhankelijk bent van leveranciers die een minimumloon betalen, bijvoorbeeld een schoonmaakservice voor particulieren, kunnen deze kosten stijgen.

.
  • Wat zijn de nadelen van de werkgelegenheid?
  • .De omzet van werknemers is duur. En wanneer werknemers meer worden betaald, zullen ze minder snel vertrekken. Een studie uit 2013 wees uit dat provincies met hogere minimumlonen veel minder omzet en dus meer groei hadden. Evenzo bleek uit een onderzoek uit 2011 van Georgia State University dat staten met hogere minimumlonen grotere groei van kleine bedrijven zagen, vooral in de detailhandel. En een eerdere studie uit 2006 van het Fiscal Policy Institute vond hetzelfde resultaat. Het komt erop neer dat als je gelukkiger werknemers hebt, meer verdient (en meer uitgeeft), je uiteindelijk meer kunt verdienen dan je eerder had gedaan. De studie van het Economic Policy Institute waaruit bleek dat 27. 8 miljoen Amerikanen loonsverhogingen bereikten tegen 2016, had slechts 16.7 miljoen daarvan als minimumlonen. De rest zou zijn dat mensen in hogere lonen gelijktijdige verhogingen ontvangen, iets waar u waarschijnlijk rekening mee moet houden of het risico loopt langer bestaande en meer geschoolde werknemers te verliezen.

.
  • Hoe anders kunt u de kosten controleren?
  • .Het Congressional Budget Office schatte dat 500.000 tot 1 miljoen banen zouden worden gekapt als gevolg van een minimumloonstijging. Maar er zijn andere manieren om kosten te besparen, waarbij mensen hun baan niet verliezen. In de studie van Georgia State 2011 noemde slechts 8 procent van de managers het knippen van banen de beste manier om kosten te besparen. Het populairst: hogere prestatienormen. Ze noemden ook dingen als het aanpassen van werktijden, het inhuren van meer parttime versus fulltime werknemers en het verminderen van voedselverspilling en energie-uitgaven.

.
  • Hoeveel moet u echt nodig hebben om de prijzen te verhogen?
  • .De meest voor de hand liggende oplossing voor hogere arbeidskosten is het verhogen van de prijzen. De inherente vrees is echter dat je daardoor misschien wat zaken verliest. Maar eerst moet je bedenken hoeveel je echt nodig hebt om te verhogen. In een examinator. com artikel , berekende een eigenaar van een Reno coffeeshop dat een verhoging tot $ 10. 10 zou hem er alleen toe brengen om zijn gemiddelde prijs 5 cent per beker te verhogen. Een wandeling die de meeste mensen die koffie kopen voor $ 4-5, zou nauwelijks opmerken.

Figuur met dank aan nongpimmy / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago