Back to Question Center
0

BFS Capital kondigt nieuwe $ 165 miljoen kredietlijn aan

1 answers:

. Coral Springs, . Florida, . 4 februari 2016 - lhv krediitkaart.

BFS Capital Inc., een toonaangevend financieringsplatform voor kleine bedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een $ 165 miljoen Gewijzigde en geherformuleerde lening- en beveiligingsovereenkomst met Wells Fargo Capital Finance als administratief agent is aangegaan. De overeenkomst voorziet in extra verhogingen tot een maximum van $ 250 miljoen. De nieuwe faciliteit vertegenwoordigt een stijging ten opzichte van de vorige lijn van $ 135 miljoen ter ondersteuning van het vermogen van het bedrijf om de aanhoudende vraag naar financiering voor kleine bedrijven in Noord-Amerika aan te pakken.

.

"We zijn erg tevreden met deze deal, die onze sterke relatie met onze bankpartners versterkt", aldus Marc Glazer, medeoprichter en CEO van BFS Capital. "De verbeterde en uitgebreide kredietlijn vergroot onze financieringsmogelijkheden om aan de toenemende vraag van kleine bedrijven in verschillende sectoren te voldoen. De nieuwe faciliteit onderstreept ons vertrouwen in de duurzame groei van de industrie en onze toewijding om een ​​kampioen te worden voor kleine bedrijven. “

.

De toename van de financiering is de laatste in een reeks strategische groei-initiatieven. In juli doorkruiste het bedrijf de miljard mijl van de totale financiering voor kleine bedrijven , gevolgd door de aankondiging van de overname van Entrust Merchant Solutions in augustus. In september hernoemde de organisatie van Business Financial Services naar BFS Capital met een nieuw logo en een nieuwe website. Deze prestaties dragen het momentum in 2016 en benadrukken de voortdurende inspanningen van het bedrijf om zijn marktaandeel te vergroten, het klantenbestand uit te breiden en te blijven dienen als een betrouwbare bron voor eigenaren van kleine bedrijven.

BFS Capital is de voorvechter van de groei en de welvaart op de lange termijn van kleine bedrijven door tijdig flexibele financieringsoplossingen te bieden. BFS Capital's leidende financieringsplatform voor kleine bedrijven maakt gebruik van op maat gemaakte underwriting en eigen algoritmen om tot $ 2 miljoen te financieren voor bedrijven in alle 50 staten en Canada, en via haar gelieerde onderneming Boost Capital in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2002 heeft BFS Capital meer dan $ 1 beschikbaar gesteld. 3 miljard aan totale financiering voor kleine bedrijven in meer dan 400 bedrijfstakken. BFS Capital is gevestigd in Zuid-Florida en heeft kantoren in New York, Californië, Georgië en het Verenigd Koninkrijk. Het is een geaccrediteerd BBB-bedrijf met een A + -rating.

6 days ago