Back to Question Center
0

9 Valentijnsdag promoties Zeker om je kleine bedrijf te laten zien. Een beetje liefde

1 answers:
.
.
. Valentines Day Small Business Promotions

Weet u wat het op een na grootste bestedingsseizoen na Kerstmis is? - human resources software programs. Je hebt het geraden. Arbor Day.

We maken maar een grapje. Je kunt natuurlijk de krantenkoppen lezen, dus het antwoord is Valentijnsdag. En hoewel sommigen het een Hallmark Holiday zouden kunnen noemen, ontworpen om de uitgaven te stimuleren tijdens de langzame maanden tussen Kerstmis en de zomer, wel, dus wat?. Cynici hebben het niet vertraagd omdat vorig jaar Amerikanen $ 13 hadden uitgegeven. 9 miljard.

Dat is genoeg om de Dallas Cowboys 8 keer te kopen.

En in tegenstelling tot Kerstmis is dit een seizoen waarin (meestal) jongens op zoek zijn naar kleine bedrijven om dat perfecte, intieme Valentijnsdiner te plannen. Of geef haar het perfecte cadeau, een spabehandeling of een boek. Dit is een seizoen waarin een klein bedrijf echt een aanwinst kan zijn voor een clueless Valentijnsdag-shopper, dus hier zijn enkele dingen die je kunt doen om ze te lokken.

Er zijn jongens die Valentijnsdag daadwerkelijk van tevoren plannen. Je zou kunnen denken dat deze jongens een 3/3 delen met Santa Claus en de Tooth Fairy, maar je bedrijf kan er echt een helpen creëren door je promoties vroeg te beginnen en kortingen te geven aan de eerste 30 mensen die een reservering bij je restaurant maken. , boek een behandeling in uw spa , of geef het geschenk van belastingvoorbereiding.

Er zijn helaas een groot aantal jongens wiens vriendin echt hun '68 Mustang is. Of een groot aantal vrouwen wiens grote liefde in het leven een rood paar Louboutins is. En veel van deze mensen zijn vrijgezel en trots. Ontwerp een speciale advertentiecampagne rond 'Geven aan degene die er echt toe doet', en je zult een verrassend aantal mensen vinden die dat geld op Valentijnsdag uitgeven aan datgene waar ze het meest van houden: zelf.

Let op het ontbreken van het woord "met" hier. Wat we zeggen is net zo onaangenaam als het is om uw werknemers te vertellen "U bent ALLES mijn valentines", niemand zal klagen als u hen bioscoopcadeaubonnen geeft zodat zij zonder u van Valentijnsdag kunnen genieten.

Vergelijkbaar met hoe je op Valentijnsdag iets leuks moet doen aan de persoon die je ondersteunt, in plaats van potentiële nieuwe .. um ... "business" te achtervolgen, behandel de mensen die je lichten aansteken als de liefde van je leven en krijg. ze iets om je waardering te tonen.

Er zijn misschien wat vrouwen die het niet menen als ze zeggen dat uitgaan op de dag voor Valentijnsdag "prima is. "Maar dat is niet echt jouw probleem. Je probleem is concurreren met elk restaurant ter wereld voor Valentijnsdiners, en als je de dag ervoor een special uitvoert, krijgt elk publiek dat de menigte haat een tafel voor de 13e.

Veel mensen zullen denken dat ze in aanmerking komen, maar slechts twee stellen zullen dat doen. Je kunt eindigen met een restaurant vol pasgetrouwden en bejaarden, maar dat kan op zich al vermakelijk genoeg zijn.

Voor alleenstaande jongens is Valentijnsdag misschien beter dan Kerstmis. Voor alleenstaande dames, nou, maak het kerstachtig voor hen door dingen als gratis champagne aan te bieden voor groepen vrouwen die naar je bar komen. Want als alleenstaande jongens weten dat er alleenstaande meisjes champagne drinken op Valentijnsdag aan je bar, betalen ze vrijwel elke prijs die je vraagt.

Geef ze aan iedereen - Het uitdelen van vliegers voor uw bedrijf op straat is vervelend en zwerfvuil veroorzaakt 364 dagen per jaar. Maar maak er een Valentijn van?. Ineens heb je iemands dag gemaakt. Breng een pen en vul hun naam onder de "Aan" -regel in om het te personaliseren, en zij zullen het voor 100% mee naar huis nemen en het aan iemand laten zien. Al was het maar om te zeggen: "De enige Valentijn die ik dit jaar kreeg was van een stomerij. “.

Stel bijvoorbeeld dat u een kledingwinkel , een spa-, salon- of schoenenwinkel bent en wilt dat mannen hun dames iets kopen voor uw bedrijf. Bied dan aan om de rollen vóór Vaderdag om te keren. Iedereen houdt van een one-stop-shop! .

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago