Back to Question Center
0

Alternatieve leningen: kleine bedrijven mogelijk maken door alternatieve financiering

1 answers:

Het is geen verrassing dat zowel startups als doorgewinterde kleine bedrijven zich tot alternatieve bedrijfsfinanciering hebben gewend om hen te helpen het kapitaal te krijgen dat ze nodig hebben om te groeien. Zoveel mensen worden afgewezen voor kredieten aan kleine bedrijven van een traditionele instelling, waarbij slechts ongeveer 39 procent succesvol is bij het nemen van die route. Het aantal leningen aan kleine bedrijven (minder dan $ 1 miljoen) dat door banken wordt uitgegeven is sinds de recessie ongelijk , waardoor nieuwe vormen van alternatieve leningen zich hebben ontwikkeld om hun plaats in te nemen. Wanneer u geen traditionele lening voor kleine bedrijven kunt krijgen, overweeg dan deze andere opties om uw bedrijf te laten groeien.

- repair asphalt lutherville.

Kortlopende zakelijke leningen

.

Kortlopende zakelijke leningen zijn een van de snelstgroeiende alternatieve financieringsmogelijkheden van slimme eigenaren van kleine bedrijven. Aangezien de terugbetalingsvoorwaarden flexibel zijn en meestal 12 tot 18 maanden worden opgezet, gebruiken bedrijven kortlopende leningen om de groei snel te versnellen. Ze vereisen geen uitgebreid papierwerk en de kortlopende zakelijke leningen van BFS Capital kunnen binnen slechts twee werkdagen worden gefinancierd.

.

Werkkapitaalleningen

.

Laten we zeggen dat u een gevestigde instelling runt die net een slechte maand heeft gehad. Als u geld nodig hebt om de kortetermijnkosten te dekken, zoals loon van medewerkers, te betalen rekeningen en operationele kosten, krijgt u een werkkapitaallening . Het zijn alternatieve zakelijke leningen voor kortetermijnbehoeften;. je zou het niet gebruiken om uitrusting of langetermijnactiva te kopen, alleen om je naar de volgende maand te krijgen. Degenen in de maakindustrie krijgen vaak een werkkapitaallening voor lage maanden.

.

Voorschotten van verkopers

.

Dit is een van de meest populaire vormen van alternatieve leningen die beschikbaar zijn en is speciaal ontwikkeld voor leveranciers die creditcards gebruiken. Een bedrijf maakt gebruik van toekomstige creditcardverkoop voor een forfaitair bedrag. Omdat vooruitbetalingen voor handelaars rekening houden met creditcardafschriften in plaats van met kredietgeschiedenis, zijn ze een meer flexibele oplossing voor mensen met een slechte kredietsituatie.

.

Microleningen

.

Dit zijn, voor alle doeleinden en doeleinden, maar kleine leningen voor kleine bedrijven. Ze werken op dezelfde manier, maar voor een gemiddeld bedrag van ongeveer $ 13.000 en een maximum van $ 50.000. Ze kunnen gemakkelijker zijn voor een startup-bedrijf, hoewel de toe te passen processen vaak hetzelfde zijn.

.

Kredietlijnen

.

Zakelijke kredietlijnen en kleine bedrijfskredietkaarten kunnen, indien verstandig gebruikt, een bedrijfseigenaar toegang geven tot contant geld indien nodig, waardoor een flexibele, flexibele lijn van snel kapitaal wordt geopend die kan worden gebruikt zoals het is. nodig zijn. Met deze alternatieve bedrijfsfinancieringsoptie wordt een vooraf vastgesteld bedrag aan kapitaal ingesteld dat een bedrijfseigenaar kan gebruiken wanneer dat nodig is. U betaalt geen rente totdat u het geld daadwerkelijk gebruikt. Het is zeker een goed idee om hier op te vertrouwen in plaats van een persoonlijke creditcard, maar u moet nog steeds geen late betalingen doen. Veel bedrijven maken gebruik van hun kredietlijnen om aan de voorraadbehoeften te voldoen of bruggen te slaan in de cashflow.

.

Uitrustingsleningen

.

Als u een gevestigd bedrijf heeft en grote apparatuur moet aanschaffen, van alles van telefoonsystemen tot tractoren tot een oven, kunt u een apparatuurlening kopen om dat product te kopen. Ze lijken vaak op een autolening, hoewel elke geldverstrekker andere voorwaarden zal hebben.

.

Factuurfinanciering

.

Een andere manier om directe uitgaven, factuurfinanciering, te dekken, bestaat erin de debiteuren van uw bedrijf te verkopen om werkkapitaal te krijgen. Voor degenen met redelijk grote debiteuren kan het de cashflow verbeteren. Alternatieve kredietverstrekkers noemen dit soms ook "factoring" of "debiteurenfinanciering". “

.

Peer-to-Peer (P2P) leningen

.

Dit is een vrij nieuw type van alternatieve commerciële leningen waarbij het gaat om het krijgen van geld van individuen zonder betrokkenheid van een bank. Sites zoals Prosper. com zijn voorbeelden van P2P-leningen.

.

Crowdfunding

.

Een paar jaar geleden raakten mensen erg enthousiast over deze vorm van alternatieve bedrijfsfinanciering. Hoewel de roze bril mogelijk los is geraakt, is crowdfunding nog steeds een van de betere manieren waarop unieke startups van de grond kunnen komen. Websites zoals Kickstarter. com zijn vooral geweldig voor nieuwe ideeën, hoewel ze enigszins een populariteitswedstrijd kunnen zijn.

.

Angel Investing and Venture Capitalists

.

Dit is de droom van veel startups: dat iemand met veel geld en enthousiasme zal instromen en investeren in hun idee omdat ze erin geloven. Hoewel het niet zo waarschijnlijk is als misschien tien jaar geleden, kunnen durfkapitalisten en 'engelen' nog steeds instappen, hoewel netwerken je sterke voorbeeld moet zijn.

.

Persoonlijke, vrienden- en gezinsfondsen

.

De laatste optie waarop veel mensen willen leunen, is hun familie-, vrienden- en eigen spaargeld om hen te helpen hun bedrijf draaiende te houden, hoewel veel mensen hier wel gebruik van maken als de tijden zwaar zijn. Als je niet goed genoeg bent om banken terug te betalen, is dat één ding. Maar als u niet goed genoeg bent om alternatieve geldschieters terug te betalen, hoe weet u dan dat u uw dierbaren of uzelf kunt terugbetalen?. Het is een groot risico.

6 days ago