Back to Question Center
0

Wat is beter dan Fantasy Football?

1 answers:
.
.
. Fantasy Football For Charity

Ahhh, voetbalseizoen. De glorieuze tijd van het jaar waarin je uren achtereen kunt zitten voor een tv, schreeuwend en schreeuwend als een gek terwijl je quarterback nog een onderschepping werpt (ik kijk naar jou, Eli!) Of als de spijker van jouw rivaal een - software qualitätsmanagement. 36-yard velddoelpunt in overwerk om de laatste play-offspot te behalen.

En een tijdje, gewoon kijken naar een geweldige voetbalwedstrijd en juichen voor je team was genoeg om zelfs de meest gepassioneerde fan tevreden te stellen. Maar toen kwam Fantasy Football in beeld en veranderde het spel volledig. Nu is bijna elke NFL-game van cruciaal belang als je je opstelling opstelt en je spelers aanmoedigt in een poging om je games te winnen en uiteindelijk je Fantasy Football-competitie.

O, die zoete, zoete smaak van de overwinning. Het enige dat beter is dan het winnen van je Fantasy Football-competitie (en de opscheppende rechten die horen bij de titel) is het winnen van je Fantasy Football-competitie ten voordele van een welverdiende liefdadigheidsinstelling. En gelukkig voor ons, kregen we de kans om een ​​donatie van $ 4.500 te verdienen aan een liefdadigheidsinstelling die heel dichtbij en dierbaar is in onze harten The Wounded Warrior Project .

Voor degenen onder u die niet bekend zijn met The Wounded Warrior Project (WWP), is hun visie volgens hun website "de meest succesvolle, goed aangepaste generatie van gewonde dienstleden te bevorderen. in de geschiedenis van onze natie. "Via een aantal programma's die gewonde soldaten en hun gezinnen helpen om mentaal, fysiek en economisch te herstellen, nemen ze echt een holistische benadering om de dappere mannen en vrouwen die zoveel van zichzelf geven voor ons land te geven en te stimuleren en hen te helpen integreren in. de samenleving die ze wilden beschermen.

Dus toen we erachter kwamen dat Sean Murray van DailyFunder de tweede jaarlijkse Alternative Lending Fantasy Football League voor liefdadigheid organiseerde, waar we konden spelen voor de organisatie van onze. kiezen, het was een no-brainer. We wilden erin. En met Jose Terrier aan het stuur, wist ik dat we meer dan een vechtkans hadden om de hele kit en caboodle voor The Wounded Warrior Project te winnen.

Ik moet toegeven dat mijn passie voor Fantasy Football net zo goed is als ik van het spel, maar zelfs niet in de buurt komt van Jose Terrier , de directeur van interactieve marketing hier (. 25) Zakelijke financiële diensten . Nog voordat het NFL-seizoen begon, bestudeerde hij al zijn Excel-spreadsheets met kleurcodering met ranglijsten van spelers, terwijl hij door mock Drafts zat en analyseerde en strategiseerde hij voor alle vier zijn divisies (ja, dat klopt, hij houdt vier aparte scores bij). divisies, tot grote ergernis van zijn zeer geduldige vrouw).

Spelen voor een goede doel zo groot als WWP maakte ons nog vastberadener en gemotiveerder om te winnen. En win dat deden we!. Er waren enkele serieuze kanshebbers in onze competitie die voor even grote doelen aan het spelen waren, dus het was geen gemakkelijke overwinning door een longshot. Ik ging zitten met Jose om de ups en downs van ons Fantasy Football-seizoen samen te vatten.

Christina Memorio: Ik weet dat als ik het ontwerp in ga, je goed voorbereid bent, spreadsheets hebt en zo!. Kun je me een overzicht geven van hoe het ontwerp is gegaan?

Jose Terrier: Met de zevende keuze in de 12 ploegversie namen we Jamaal Charles als onze reu die terugliep voordat hij twee keer bovenaan ging. ontvangers in Brandon Marshall en Roddy White. Achteraf hadden we waarschijnlijk nog een terugweg moeten nemen in de derde ronde in plaats van White - vooral omdat het teruglopen van de diepte snel verslechterde en White een onproductief, verwond seizoen had. We hadden ook Frank Gore kunnen selecteren in plaats van Darren Sproles als onze RB2 en het beter gedaan met onze late ronde keuzes. Jamaal Charles bleek onze reddende genade te zijn, maar al met al was het een middelmatige schets die ons met een bittere diepgang achterliet.

CM: Ok, niet te slecht. Maar je leek het goed te maken door op de waiver-draad te blijven.

JT: Ja, absoluut. Vanwege vroegtijdige verwondingen en prestatie- en diepteproblemen, werden we gedwongen hooi te maken door zeer actief te zijn op de afstandsbedieningsdraad. Waiver wire pickups zoals Julius Thomas (TE) en Josh Gordon (WR) werden sterke toevoegingen aan onze ploeg. We hebben ook onze diepgangsproblemen in RB aangepakt door Andre Brown en Rashad Jennings op te nemen als krachtige mid-season RB-fill-ins toen we dit het meest nodig hadden.

CM: Leuk!. Heb een reuze op het rooster!. Breng me door de matchups en onze weg naar de play-offs.

JT: We hadden een ruwe 0-2 start na de confrontatie met de twee teams die zouden eindigen met de beste 11-3 records, Snap Advances en The Big Machers. We herstelden mooi met vier opeenvolgende overwinningen voor het afwisselen van verliezen en winsten van week 7 tot en met 11. Met een record van 6-5 in kritieke week 12 en week 13 match-ups met respectievelijk The Big Machers en Snap Advances staarden we de eliminatie in het gezicht. Gelukkig hadden we zeer sterke vertoningen van Charles, Gordon en Stafford die ons hielpen onze laatste drie wedstrijden te winnen en een play-offsplaats te behalen.

CM: Wauw, spreek over het naar beneden halen van de draad!. Met nog maar twee games over, is er geen ruimte voor fouten. Hoe deden we het in de play-offs?

JT: Hoewel we het seizoen met de meeste punten afsloten, waren we het 4 e zaad in de playoffs vanwege. naar ons 9-5-record en we speelden het beste team, The Big Machers, in onze halve finale. In die wedstrijd explodeerde Jamaal Charles met 51 punten op een vijf touchdown-uitvoering die ons naar een Fantasy Football Super Bowl-ligplaats leidde met het 2 e zaad, Snap Advances. We wonnen de kampioenswedstrijd met een score van 99. 38 tot 79. 38, met solide prestaties van Jamaal Charles, Julius Thomas en de verdediging van Cincinnati.

CM: Dat is geweldig!. Nog enige laatste opmerkingen over het seizoen?

JT: Om te beginnen denk ik dat het een fantastisch idee is om een ​​game te kunnen spelen waar we van houden voor het goede doel en Sean Murray verdient het lof om dit te doen. samen. Het is goed om te zien dat de alternatieve financieringsindustrie bij elkaar komt om plezier te hebben en tegelijkertijd een paar hele goede doelen te ondersteunen.

Uiteindelijk was het in het algemeen een leuk Fantasy Football-seizoen, met veel van de gebruikelijke ups en downs. We kijken absoluut uit naar een jaar lang opscheppen en het verdedigen van onze titel volgend seizoen. En hoewel we genoten van het ontwerp en het werken met de waiver wire, was het allerbeste mogelijk om een ​​aanzienlijke $ 4.500 donatie te winnen voor The Wounded Warrior Project en de helden die ze ondersteunen. Echt, er is geen grotere prijs dan te kunnen helpen de helden te ondersteunen die ons land hebben gediend en we zijn er trots op dat we dat kunnen doen. Met een beetje geluk hopen we volgend jaar hetzelfde te doen! .

.
.
. Christina Memorio
.
.

Christina Memorio is de Content Marketing Strategist bij BFS Capital. Haar inhoud omvat een breed spectrum van onderwerpen die relevant zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, van financieel advies en alternatieve financieringsoplossingen tot sociale media en contentmarketingpraktijken voor het MKB. In haar vrije tijd kookt Christina graag en is een die-hard fan van de Florida Gators. Verbinden met Christina op Google+ ! .

.
6 days ago