Back to Question Center
0

9 manieren om uw restaurant gezonder te maken

1 answers:
.
.
- airplane appraisals. 9 Ways to Make Your Restaurant Healthier

Gezondheidsvoedsel. Ew.

Deze twee woorden roepen beelden op van smaakloze graancombinaties en saaie groene dingen die je als kind moest eten, en zeker nooit iets dat je zou betalen om te eten.

En het zijn deze houdingen die ons in de zwaarlijvigheidsgroenten hebben gebracht waarin we ons bevinden.

Tot dusverre zijn gezonde eetopties een enorme factor geworden wanneer mensen besluiten waar ze willen eten. Uit de meest recente Industrie-prognose voor restaurants van de National Restaurant Association blijkt dat 71 procent van de volwassenen gezonder probeert te eten op. restaurants dan twee jaar geleden.

Dat betekent natuurlijk dat uw restaurantbedrijf behalve smakelijke opties ook gezonde opties moet bieden. Hoe doe je dat?. Hier zijn negen snelle dingen die u kunt doen om uw restaurant gezonder te maken.

Aanbiedingsopties die voldoen aan de gezondere richtlijnen voor restaurantmaaltijd

Je ziet veel ketenrestaurants tegenwoordig kleine "harten" naast items op hun menu zetten. Het is niet omdat ze zeker weten dat je van ze zult houden, het is tenslotte een ketenrestaurant. Het geeft aan dat de items voldoen aan richtlijnen uiteengezet door RAND Health , waaronder:

.
  • ≤ 700 calorieën
  • .
  • ≤ 10 procent van calorieën uit verzadigd vet
  • .
  • & lt;. 0. 5 gram kunstmatig transvet per maaltijd
  • .
  • ≤ 35 procent van de calorieën uit totale suikers
  • .
  • Geen met suiker gezoete dranken
  • .
  • ≤ 770 milligram natrium
  • .
  • ≥ 1. 5 kopjes groente en / of fruit (niet meer dan 1/2 kop witte aardappel)
  • .
  • Volle graan, indien van toepassing
  • .


Dus als u van plan bent uw menu te maken - of misschien vernieuwt - moet u erop wijzen dat er ten minste één gezond gemiddelde is in elke menusectie die aan deze criteria voldoet. Geef het dan aan met een schattig pictogram op je menu. Of een hart.

Gebruik Natural Flavor Enhancers

Ja, ok, technisch gezien is zout natuurlijk omdat het uit de zee komt. Maar in plaats van je voedsel in natrium te dompelen, vind je sterk gearomatiseerde kruiden en groenten die op een gezondere manier smaken naar boven halen. Kalk, gember, citroengras, koriander en citrus zijn slechts een paar voorgerechten. En zelfs als je denkt dat die niet traditioneel passen in de keuken die je serveert, probeer het dan. Het wordt innovatie genoemd en mensen vinden het leuk.

Gebruik felgekleurde groenten

Die felle kleuren zijn niet alleen voor de show. Het zijn tekenen dat de groenten veel voedingsrijker zijn en zorgen voor een gezondere maaltijd. Dus in plaats van de zijkanten van bloemkool en aardappelen serveren, ga voor dingen zoals rode en gele paprika's, broccoli en spinazie. Je kunt kinderen niet laten eten, maar, je hebt het tenminste geprobeerd.

Gebruik vers sap in alles

Net zoals die smaakversterkers die we hierboven vermeldden, voegen vers sap en zoetheid een sterke smaak aan alles toe. Ook zal de natuurlijke suiker in vers sap een veel gezondere manier zijn om alles, van je desserts tot je brood en je voorraden, te zoeten. Het geeft je (of je chef) ook een kans om veel creatiever met die smaken te werken.

Gebruik zo weinig mogelijk vet

Ja, boter smaakt beter, maar olijfolie is een veel gezondere vetstof die het cholesterolgehalte van uw menu aanzienlijk verlaagt. Druivenpitolie, hoewel duurder dan olijfolie, is een nog gezondere optie. Of u kunt de vetten in sommige gevallen helemaal overslaan en uw pannen op smaak brengen. Dit maakt je eten niet alleen minder vet, maar geeft de menu-items in je restaurant een aparte smaak die mensen nergens anders zullen vinden. Normaal is natuurlijk relatief, maar mensen voldoende eten geven zodat ze tevreden zijn, leidt niet tot een heleboel slechte Yelp!. beoordelingen. Het gebruik van drie tot vier gram eiwit zou voldoende moeten zijn, maar meer daarvan aanbieden en minder zetmeel zullen de gasten eigenlijk tevredener laten terwijl ze minder calorieën consumeren. En welke chef-kok voelt zich slecht wanneer mensen geen restjes achterlaten?

Laat mensen je eigen menu-item maken

In het geval je het hebt gemist, het vermogen om. eigen maaltijd bereiden is een van de dingen waar millennials naar op zoek zijn in een restaurant . Maar afgezien van het feit dat het een groot verkoopargument voor millennials is, kan het de klanten van uw restaurant laten afzien van spek, kaas, zure room, gefrituurde spullen en wat ze anders misschien "ongezond" vinden. "En het geeft je bijna onbegrensde gezonde opties op je restaurantmenu.

Nooit, OOIT, Gebruik American Cheese

Terwijl Amerika bekend staat om een ​​groot aantal innovaties die de wereld hebben geprofiteerd, van de auto tot penicilline tot vliegreizen,. innovatie waar niemand ons voor bedankt, is zwaar verwerkt voedsel. Het beste voorbeeld hiervan is onze naamgenootkaas, die is gemaakt van maïszetmeel, gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën en sporenhoeveelheden WERKELIJKE zuivelproducten. Er zijn veel betere opties die er zijn, en hoewel niemand ze zou doorgeven als gezondheidsvoedsel, zijn ze niet de diabetesmagneet die Amerikaanse kaas is.

Gezondere opties voor traditionele ingrediënten vervangen

Dit is een vrij brede verklaring. De goede mensen van THE Ohio State University hebben dus een mooie grafiek van vier pagina's gemaakt met de gezondere ingrediënten die u kunt gebruiken in de keuken van uw restaurant.

Overweeg op universeel niveau bruine rijst in plaats van witte rijst, olijfolie en azijn in plaats van een romige ranch, Griekse yoghurt in plaats van zure room of appelmoes of gepureerde bananen in plaats van boter in uw restaurant aan te bieden. Er is meer dan dat, natuurlijk, maar het is een goed begin.

Als eigenaar van een restaurant is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in voedingstrends en voor restaurants , zodat u zich hieraan kunt aanpassen. Hoewel het een uitdaging is om gezonde opties te maken op het menu van uw restaurant en toch mensen die graag eten willen, is het niet onmogelijk. Zie het als een oefening in creativiteit. Omdat als je eenmaal iets kunt maken dat smakelijk en niet complex schuldig is, je kansen op succes onmiddellijk een stuk hoger zijn geworden.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago