Back to Question Center
0

Handleiding voor het verbeteren van uw werkkapitaal door middel van financiering

1 answers:
.
.
- protein tozu nitro tech. Guide to Improving Your Working Capital through Financing

In het leven heb je geld nodig om te overleven. Voor een klein bedrijf heeft u voldoende werkkapitaal nodig om uw lopende uitgaven te betalen.

.

Werkkapitaal, dat wil zeggen vlottende activa minus kortlopende verplichtingen, moet positief zijn of uw bedrijf kan in ernstige problemen verkeren. Een negatief werkkapitaal is een ervaring die helaas de meeste kleine bedrijven delen, ongeacht welke sector. Er kunnen immers vertragingen optreden in klantenbetalingen, trage seizoenen, een onverwachte economische neergang of vele andere gebeurtenissen waardoor u met een tekort aan contanten uw directe rekeningen kunt betalen. Zelfs als je over een paar maanden in cash zwemt, helpt het je op dit moment niet. In feite is gebrek aan werkkapitaal de meest voorkomende reden die wordt aangehaald voor kleine bedrijfsproblemen.

.

Hoewel u kunt proberen uw werkkapitaal te verbeteren door uw bedrijfsplannen aan te passen, voorwaarden met schuldeisers te heronderhandelen of klanten ertoe aan te zetten om op een tijdiger manier te betalen, is het misschien niet genoeg. U moet mogelijk overwegen om financiering te krijgen. Gelukkig zijn er veel opties, maar je moet diepgaand ingaan op de keuzes om de beste oplossing voor je situatie te bepalen.

.

De eerste stap

.

Voordat u een financiering kiest, moet u precies weten hoeveel uw bedrijf nodig heeft en hoeveel u kunt betalen. U moet het tekortbedrag bepalen tussen het betalen van uw maandelijkse rekeningen en uw beschikbare contanten. Het is ook belangrijk om realistisch te zijn over je groeipotentieel en of je genoeg extra geld hebt om je maandelijkse rekeningen en een leningbetaling te betalen.

.

Besluiten, besluiten

.

Er zijn tal van opties om financiering te krijgen. Een van de meest voorkomende zijn banken en alternatieve financiële bedrijven.

.

Om bot te zijn, zijn grote banken, die doorgaans lagere rentetarieven hanteren, terughoudend in het verstrekken van kortlopende leningen, met name voor kleinere bedragen. Het is voor hen voordeliger om grotere leningen te hebben voor een langere periode. Dat is een van de belangrijkste redenen voor het acceptatiepercentage van banken van ongeveer 20% voor leningen voor kleine bedrijven. Bovendien zijn de vereisten behoorlijk streng, inclusief geweldige kredietscores en documentatie voor ten minste drie jaar. Banken kunnen heel specifiek zijn met betrekking tot de industrieën waaraan ze leningen verstrekken, omdat velen te riskant zijn, zoals restaurants. Het leenproces kan ook behoorlijk lang duren.

.

Alternatieve financieringsmaatschappijen zijn de afgelopen jaren in bloei gekomen vanwege de moeilijkheden bij het verkrijgen van bankleningen. Deze kredietverstrekkers hebben meer flexibele eisen met betrekking tot kredietscores en willen graag samenwerken met kleine bedrijven in alle bedrijfstypen voor kortlopende leningen en andere soorten financiering, zoals vooruitbetalingen voor verkopers. Het nadeel van alternatieve kredietverstrekkers is dat de rentetarieven hoger zijn dan die van banken, dus daar moet je rekening mee houden bij het uitzoeken van je geleende bedrag.

.

Vanwege de proliferatie van de alternatieve kredietverstrekkers, moet je oppassen dat je een lening krijgt van een nauwgezette geldschieter. BFS Capital , dat al 15 jaar actief is, heeft een A + -rating van het Better Business Bureau (BBB).

.

Het aanvraagproces voor BFS Capital en andere alternatieve geldverstrekkers is vrij eenvoudig vergeleken met banken in termen van papierwerk en documentatie. Na goedkeuring kan een bedrijfseigenaar het geld binnen twee dagen ontvangen.

.

BFS Capital en andere alternatieve kredietverstrekkers bieden ondernemers de flexibiliteit om het leninggeld op de best mogelijke manier voor hun bedrijf te gebruiken, in tegenstelling tot banken die uitgebreide documentatie nodig hebben over hoe het geld precies zal worden gebruikt.

.

Voorschotten aan contant geld , beschikbaar bij BFS Capital, maken gebruik van toekomstige dagelijkse creditcardverkopen voor werkkapitaal. Aangezien het geld elke dag van de creditcardverkoop wordt gehaald, lijkt het niet zo belastend, vooral omdat de verkoopvolumes toenemen.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica is een ervaren journalist en redacteur wiens ervaring bestaat uit Dow Jones Newswires en de Associated Press. Ze schreef over verschillende onderwerpen, variërend van sport tot complexe financiële kwesties.

.
6 days ago