Back to Question Center
0

Waarom in de Small Business loopgraven helpt me om franchisenemers te helpen

1 answers:
.
.
. dutch bike kid carrier.51503759398496241&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725830000000" alt="Helping Franchisees">

Nu de Multi-Unit Franchise Conference vandaag van start gaat in Las Vegas, ben ik verheugd om de komende dagen met franchisegevers en franchisenemers te praten over hun meest dringende financiële en zakelijke kwesties. Naar mijn mening is er geen belangrijker bedrijfssector dan franchisenemers - en multi-unit-operators vormen de kern van die sector.

Amerika is opgericht op kleine ondernemingen. Diezelfde principes van vorige generaties zijn nog steeds aanwezig in de huidige franchisenemers. En zoals de ondernemers van weleer, zijn veel hedendaagse franchisenemers veteranen of immigranten - elke dag weer in de frontlinie van kleine bedrijven.

Daarom help ik franchisenemers graag. Hoeveel mensen weten dat franchisenemers 900.000 vestigingen en meer dan 11 miljoen banen in de hele natie vormen?. Ik denk niet dat we als land voldoende aandacht schenken aan de bijdrage van franchisenemers aan de samenleving.

De franchisenemers zullen u vertellen dat zij dezelfde uitdagingen hebben - zaken als cashflow, dagelijkse activiteiten, personeel en kansen als andere kleine bedrijven. Maar er zijn ook situaties die uniek zijn voor franchisenemers. Vaak hebben ze aanzienlijke, ongeplande en onverwachte uitgaven die samengaan met zakelijke upgrades, zoals het toevoegen van nieuwe menuborden. Dit vraagt ​​om snelle toegang tot werkkapitaal en vereist vaak een lening voor kleine bedrijven .

Wanneer zich kansen voordoen, meestal in de vorm van de kans om extra eenheden te kopen, moet de exploitant snel handelen of verliezen. Nogmaals, hij of zij heeft vrijwel onmiddellijk een aanzienlijke hoeveelheid kapitaal nodig. Meer traditionele financieringsbronnen zijn meestal niet in staat om de tijdlijn te halen en vaak komt de exploitant mogelijk niet in aanmerking voor financiering. Dit is de reden waarom onze industrie explodeert.

Net als andere kleine bedrijven hebben franchise-exploitanten kapitaal nodig voor upgrades , uitbreiding , aankoop van nieuwe apparatuur , nieuwe technologie en inkoopinventaris. Dat is waar we als aanbieder van kortlopende zakelijke leningen en als voorschotten voor cash geld komen. Hoewel onze branche bekend staat als 'alternatieve financiering', is wat we bieden snel de norm aan het worden.

Bedrijven, inclusief franchisenemers, vertrouwen erop en vertrouwen ons steeds meer. BFS Capital financiert 150 tot 200 bedrijfseigenaars elke maand. Voor mij is dat indrukwekkend. We helpen verkopers die dagelijks hun kleine bedrijfje runnen.

We maken het een punt om met eigenaars van kleine bedrijven te werken. Aan het eind van de dag moet je soms geld lenen om geld te verdienen. Mijn uiteindelijke doel is om franchisenemers te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Een eenvoudige applicatie helpt u op weg en u hoeft de komende weken geen documentatie, uw bedrijfsplan, enz. Te verzamelen. Zodra u bent goedgekeurd, kunt u zo weinig geld binnen handbereik hebben. als twee werkdagen.

Als voormalig ondernemer begrijp ik wat ondernemers elke dag opnieuw doen. Ik heb het meegemaakt en ben in dezelfde loopgraven geweest. Dus vertel ik franchisenemers om mij direct te bellen, dag of nacht. Ik pak mijn telefoon 24/7 - nou ja, bijna ..

Als je me belt, zorg ik ervoor dat ik precies begrijp wat je probeert te doen. Vervolgens bespreken we uw beste opties voor uw cashflow- en groeibehoeften. Bij BFS Capital willen we wat het beste is voor u en voor uw bedrijf.Figuur met dank aan Phaitoon / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
. Scott Kantor
.
.

Scott Kantor is directeur bedrijfsontwikkeling bij BFS Capital. BFS Capital is er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg BFS op Google+ , Twitter en Facebook .

.
6 days ago