Back to Question Center
0

SOLOMO: merken ontmoeten klanten waar ze zijn

1 answers:
.
.
- rehvi kiirusindeks. SOLOMO Brands Meet Customers

Zelfs als u denkt dat u geen ander acroniem meer kunt leren, verwerp SOLOMO dan niet!. Als eigenaar van een klein bedrijf, moet u SOLOMO een deel van uw woordenschat en zakelijke praktijken maken - dat is essentieel voor uw zichtbaarheid en verkoop.

SOLOMO is waar sociaal, lokaal en mobiel elkaar kruisen: u moet sociaal zijn, lokaal denken en ervoor zorgen dat u verbinding maakt met uw klanten die veel tijd doorbrengen op sociale medianetwerken . en zijn allemaal de hele tijd mobiel met smartphones en tablets. En het voegt lokale informatie toe aan het zoeken die deze drie dynamische elementen samenbrengt.

Experts zeggen dat SOLOMO niets minder is dan een revolutie en een revolutie in het digitale marketinglandschap.

Dus wat is het nieuws hier?. Elk van deze gebieden is de afgelopen jaren gegroeid. Maar de nieuwe vraag naar kleine bedrijven , in het bijzonder, is de noodzaak om een ​​geïntegreerde strategie te hebben die alle drie de tanden bevat en ervoor zorgt dat ze elkaar aanvullen. Wanneer u dit doet, maakt u gebruik van een goed begrip van de gewoonten van uw klanten - letterlijk 'hen ontmoeten waar ze zijn. '

Wat drijft een geïntensiveerde push to go SOLOMO?. Bijna 120 miljoen smartphonegebruikers, voor starters, die voor driekwart toegang hebben tot verschillende vormen van winkelgerelateerde inhoud op hun smartphones - inhoud die hen vorig jaar heeft geholpen om bijna $ 160 miljard aan aankopen te doen!. Ze werken voortdurend bij met het bijwerken en delen van inhoud op sociale netwerken en gebruiken steeds vaker lokale check-ins om erachter te komen wat er in de buurt is.

Dit is hoe SOLOMO uitvalt:

SO = sociaal . Dit is het platform dat u nodig hebt om klanten te bereiken en uw bericht (en) naar hen te pushen. Het is hoe ze gepersonaliseerde informatie ontvangen en met elkaar praten. Voorbeelden zijn Facebook, Twitter en voor bedrijven, contentmarketing. Onderzoek zegt dat meer dan de helft van de marketeers zegt dat ze Facebook hun # 1 keuze voor reclame zouden maken.

LO = lokaal . Hoe dicht / toegankelijk bent u bij uw klanten - online of geo-lokaal?. Meer en meer consumenten taggen sociale media-berichten en updates en foto-uploads met hun locatie. Dat betekent dat wanneer u klanten prikkelt om in te checken op Foursquare, Yelp of Facebook, u ook gratis promotie voor uw bedrijf genereert.

MO = mobiel . Het medium dat uw merk verbindt met klanten en prospects moet zaken omvatten zoals ervoor zorgen dat uw website is geoptimaliseerd voor mobiele, mobiele advertenties en mobiele apps. Gebruikers bekijken mobiele advertenties en kopen als gevolg hiervan. Maar velen zeggen dat ze sommige van hun favoriete merken nog niet op mobiele apparaten zien.

Maar ondanks de kans die SOLOMO biedt, zeggen velen dat bedrijven gewoon niet genoeg doen of snel genoeg verhuizen om klanten te betrekken. Digital Media-goeroe Brian Stoller is daar een van. Hebben we niet allemaal geleerd dat consumenten op niemand wachten?. Als ze iets willen, zullen ze het vinden - hoe dan ook en waar ze het ook moeten doen. Stoller zei onlangs ( adweek. Com ) dat marketeers gewoon niet bijblijven met consumenten, dat alleen het gebruik van nieuwe platforms en technologieën niet voldoende is. In plaats daarvan, zegt hij, moet je een adaptieve marketeer worden door eerst te erkennen dat je mobiele consumenten openstaan ​​voor niets minder dan aangepaste, snel reagerende marketing. Als hij dat levert, bedoelt hij, is het snel analyseren van de gegevens die je krijgt, het uitzoeken van de 'kop' en het uitdragen van je bericht voordat je klanten besluiten om verder te gaan.Figuur met dank aan sippakorn / FreeDigitalPhotos. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago