Back to Question Center
0

Toegankelijk online leren, perfect voor bezitters van drukke bedrijven

1 answers:
.
.
- telemedicine. Online Learning for Business Owners

Of u nu een restaurant , een bloemistwinkel of een bedrijf voor huisdierenbenodigdheden bezit, als u een typische eigenaar van een klein bedrijf bent, is het meeste van wat u hebt geleerd over het runnen van uw bedrijf. van de school van harde klappen. Hoewel het 'vallen en opstaan', 'OJT'-leren tot de beste behoort, willen veel eigenaren van kleine bedrijven het voordeel van wat meer formeel onderwijs.

Maar wie kan de tijd sparen, vooral als de cursussen informatie bieden die grotendeels academisch is?. Hoe waardevol dat ook is, wat ondernemers willen en nodig hebben, is kennis uit de praktijk die ze nu in hun eigen bedrijf kunnen toepassen .. op gebieden zoals accounting, planning, budgettering, marketing, management en operations.

Online leren is de laatste jaren explosief toegenomen en eigenaren van kleine ondernemingen zijn een van de belangrijkste begunstigden. Er zijn onderwerpen en indelingen voor verschillende leerstijlen en voorkeuren. Drie geweldige en zeer verschillende online alternatieven worden hieronder besproken.

Een eigenaar van een klein bedrijf vond de perfecte oplossing en deelde zijn ervaring eerder dit jaar in de blog You're the Boss over nytimes. com.

Paul Downs, die Paul Downs Cabinetmakers oprichtte, struikelde per ongeluk Coursera , het bedrijf voor online onderwijs dat gratis cursussen aanbiedt voor een breed scala van onderwerpen, waaronder bedrijven, voor iedereen die wil ondernemen. hen. Onder verwijzing naar zichzelf als een 'sociaal ondernemerschap', werkt Coursera momenteel samen met 62 grote universiteiten om cursussen te verzorgen die worden gegeven door topprofessoren.

Downs vonden een cursus met de naam An Introduction to Operations Management. Zijn bedrijf runnen had hem veel geleerd, maar hij wist dat hij meer moest weten over het toewijzen van middelen - mensen, ruimte, machines - om de productie in een fabrieksomgeving te laten stromen.

Downs breidde niet alleen zijn kennis uit tijdens de cursus van zes weken (videolessen, huiswerk en discussieforum), hij deelde ook enkele van de lezingen met zijn werknemers. Downs beschrijft de cursus, en vooral de video-indeling, als een perfecte pasvorm voor drukbezette mensen.

Andere bedrijfseigenaars zweren bij de online onderwijstools die worden aangeboden door de Harvard Business Review (HBR). Laat je niet afschrikken door de naam: de soorten informatie die HBR biedt, zijn niet alleen voor bedrijfsleiders. Bedrijfseigenaren die ze hebben gesampled, zeggen dat de online seminars en tutorials ook zijn gericht op diegenen die kleine bedrijven runnen en alle hoeden dragen. Voorbeelden: Harvard ManageMentor ® biedt 44 modules over kritieke beheersproblemen en helpt u bij het opbouwen, verbreden of opfrissen van uw vaardigheden. En misschien wilt u het dynamisch gesimuleerde leren over onderwerpen als prijsstelling, marketing, werkkapitaal en groei proberen.

Afhankelijk van uw behoeften biedt de nationale federatie van onafhankelijke bedrijven (NFIB) permanente educatiemiddelen en -artikelen voor ondernemers die willen 'blijven leren' en 'op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. trends in de industrie. 'Van belastingen en gezondheidszorg tot netwerken en werk-privé balans, NFIB bestrijkt het scala aan relevante onderwerpen en zal u in de juiste richting wijzen voor meer informatie.Figuur met dank aan kangshutters / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating

6 days ago