Back to Question Center
0

3 Tips voor een gezonde levensstijl voor eigenaren van kleine bedrijven

1 answers:
.
.
. φαρμακειο υεθα.50150150150150152,0.428&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575730280000000" alt="Healthy Lifestyle Small Business Owners">

Een van de voordelen van het bezit van uw eigen bedrijf is dat u het in uw eigen tijd gebruikt. Natuurlijk, hoe harder je werkt, hoe succesvoller je zult zijn. Maar soms kan de levensstijl van een ondernemer of ondernemer een grote tol van uw gezondheid eisen. Het is niet gemakkelijk om tijd te vinden om gezonde maaltijden te plannen of om regelmatig te sporten na een lange dag werken. Als gezond leven niet hoog op je prioriteitenlijst staat, kun je betrapt worden op een brutale cyclus van slechte gewoonten en gebrek aan regelmatige fysieke activiteit die uiteindelijk tot vermoeidheid en verslechtering van de gezondheid zal leiden. Vooral voor eigenaren van kleine bedrijven , zou een gezonde levensstijl een prioriteit moeten zijn. Als gevolg hiervan zullen uw algehele stemming, energieniveaus, productiviteit en geluk verbeteren.

Hier zijn drie strategieën om te helpen bij het opbouwen en onderhouden van een gezonde levensstijl.

Er zijn verschillende onderzoeken geweest die het vroeg wakker worden met succes correleren. Harvard-bioloog Christoph Randler ontdekte dat mensen die vroeg opstaan, meer proactief zijn en sneller op problemen anticiperen en oplossingen efficiënter vinden. De rustige ochtendtijd kan een goed moment zijn om uw werkschema voor de dag, week of zelfs maand in te delen. Doelstelling en planning zijn essentieel voor een succesvol bedrijf. Het kan natuurlijk moeilijk zijn om vroeg wakker te worden als je voor 1 uur 's ochtends niet in bed ligt. Geef jezelf een bedtijd en dwing het jezelf aan. Gaan slapen om 1 uur 's morgens en wakker worden om 9 uur is heel anders dan gaan slapen om 10 uur en wakker worden om 6 uur' s ochtends. Hoewel de hoeveelheid slaap hetzelfde is, zeggen slaapdeskundigen dat eerder naar bed gaan en eerder wakker worden, je lichaam meer in harmonie brengt met de circadiaanse ritmes van de aarde en meer herstellende slaap biedt. Een ander voordeel van vroeg wakker worden is dat je de tijd hebt om te oefenen voordat de werkdag begint.

Dagelijks sporten zorgt voor een beter humeur en energieniveaus voor een productievere werkdag. Dit betekent niet per se dat je om vijf uur naar de sportschool moet gaan om twee uur hardcore ijzer te pompen. Dagelijkse lichaamsbeweging kan zo eenvoudig zijn als een wandeling van 5 minuten door het kantoor om het uur of in plaats van rijden naar lunch, wandelen of fietsen. Lichamelijke training biedt regelmatige benchmarks om te slagen en creëert een ruggengraat in uw dagelijks leven. Het is iets om op terug te vallen als alles uit de hand lijkt te lopen - wat alle ondernemers ten minste een keer in hun leven ervaren. Dagelijkse activiteit houdt je fysiek, mentaal en emotioneel gezond.

Het kan bijna onmogelijk zijn om de hele tijd stressvrij te zijn, maar het handhaven van een gezond evenwicht is de sleutel. Stress kan een poort zijn naar problemen van vermoeidheid, depressie en angst. Als u uw stressniveaus niet kunt beheersen, kunt u een zeer verwoestend pad afleggen. Voor sommigen is de stress chronisch en persistent. Voor anderen fluctueert het afhankelijk van situaties. Eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers zijn meer vatbaar voor chronische persistente stress vanwege hun toewijding aan hun werk en de eisen van het bedrijf. Wanneer u zich overweldigd voelt door uw werklast, neem dan even de tijd om het probleem te begrijpen. Probeer je gevoelens niet te negeren of te onderdrukken. Neem in plaats daarvan een paar keer diep adem en probeer jezelf te ontspannen. Denk aan de dingen die gedaan moeten worden en visualiseer de uitkomst. Het opnemen van elke vorm van meditatie, diepe ademhaling, bewuste ademhaling of geluidstherapie gedurende de dag als een dagelijkse oefening is een groot voordeel voor het dempen van de stressreactie.

Gewoonten worden na één keer geen gewoonten. Je moet blijven oefenen en je lichaam en geest trainen om deze lifestylingtips op te nemen. Er zijn veel dingen die een kleine ondernemer kan doen om zijn dagelijks leven te verbeteren, maar deze strategieën zijn een goed startpunt voor een gezond leven. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Maak contact met Cecillia op Twitter .

.
6 days ago