Back to Question Center
0

Voorbeelden van Small Business Web Design - Who's Doing It Right

1 answers:
.
.
. Small Business Web Design Examples Who’s Doing Right

Als u geen website heeft, beginnen mensen zich over u af te vragen.

- logo creator app download.

"Wat voor soort onderneming heeft geen website?"

.

"Wat verbergen ze?"

.

"Waarom is de enige plaats om informatie over dit bedrijf te vinden op een Facebook-pagina met één post en drie vreselijke foto's?"

.

Je wilt niet dat mensen dat denken, en met kleine bedrijven is een website een must.

.

Een website is nu bijna net zo belangrijk als een winkel, en als u een online bedrijf leidt, is dit letterlijk uw etalage. Wat betekent dat een effectief, esthetisch aantrekkelijk siteontwerp een van de belangrijkste dingen is die u voor uw bedrijf kunt doen. Het inhuren van een webdesigner is een geweldige investering, maar ze zullen u onvermijdelijk vragen hoe uw site er uit moet zien. En omdat je inspiratie nodig hebt, zijn hier enkele van de beste websites voor kleine bedrijven die we hebben gevonden.

.

Zeroez

.

http: // www. zerorezatlanta. nl /

.

Deze winnaar van de 2016 Webaward voor de beste kleine bedrijfswebsite is een opmerkelijk rechttoe rechtaan rechtshandeling op het gebied van tapijtreiniging in Atlanta. Het eerste dat zichtbaar is bij het landen op de site zijn heldere, opvallende pictogrammen die heel duidelijk uitleggen wat Zeroez doet. Elk pictogram leidt naar een gedetailleerde pagina die beschrijft waarom elke schoonmaakservice belangrijk is, het proces dat Zeroez gebruikt om het te doen, met een snelle video om het hele ding te demonstreren.

.

Het leuke gedeelte komt als je naar beneden scrolt op elke pagina, waar animatie die is ontworpen om elke reinigingsmethode na te bootsen, bezoekers door het proces leidt terwijl ze naar beneden scrollen. De pagina wordt "schoner" terwijl ze scrollen, en laat zo het geweldige werk zien dat Zeroez doet. Het is een leuke, eenvoudige, gemakkelijk navigeerbare pagina die het bedrijf uitlegt en tegelijkertijd potentiële klanten een visueel hulpmiddel biedt voor de reden waarom de service belangrijk is.

.

UVE-kamers en wijnbar

.

http: // www. uvelanghe. zij / hij /

.

Wanneer u een rustieke herberg- en wijnproefkamer op het Italiaanse platteland bezit, heeft u echt niet veel meer nodig dan foto's om uw product te verkopen. Maar de afbeeldingen op deze site zullen letterlijk maken dat elke persoon die naar Italië wil gaan en in deze door een familie gerunde herberg wil verblijven. Grote, panoramische foto's van heuvels bedekt met wijngaarden verwelkomen de bezoekers meteen, gevolgd door even indrukwekkende beelden van het inbegrepen ontbijt, de wijnkamer en de spa.

.

Het ontwerp is eenvoudig, maar maakt meteen indruk. Toegegeven, de site is in het Italiaans en als je talenkennis roestig is, kan navigatie een kunstje zijn. Maar aangezien de doelmarkt hier is, zijn Italianen op zoek naar een weekendje weg, de visuals en voor de hand liggende informatie maken een weekend hier een voor de hand liggende keuze.

.

Craftcoffee. com

.

https: // www. craftcoffee. nl /

.

Net zoals bij elk nieuwsbericht of blogbericht, heeft een goede website een haakje nodig om dat publiek te grijpen. En deze koffie-abonnementsservice op basis van New York City maakt bezoekers meteen geïnteresseerd met een gedurfde claim: "Meer koffie brouwen. Betaal supermarkt prijzen. "Nou, wie zou daar nu niet meer over willen weten?

.

Na die reeks logica is het volgende gedeelte (zichtbaar zonder te bladeren op een bureaublad) "Hoe werkt het", zodat bezoekers hun grootste vraag hebben beantwoord zonder zelfs de muis te moeten verplaatsen. De site maakt gebruik van no-nonsense bewoordingen die het product echt verkopen: vers gebrande koffie, handig geleverd, met een prijs-matchgarantie. De bezoeker wordt verkocht zonder zelfs op een link te hoeven klikken, en wat betreft het inhaken van een publiek en het geven van wat ze willen, is deze site een perfect voorbeeld.

.

4 Rivers Smokehouse

.

https: // 4rsmokehouse. nl /

.

Vlees is altijd een grote aantrekkingskracht. En met een eenvoudige zin "18 jaar te beheersen. De verrukkelijke beelden vertellen het verhaal van het restaurant en zorgen ervoor dat bezoekers enthousiast worden om te ontdekken waar ze zo'n heerlijkheid kunnen vinden.

.

Het ontwerp maakt die informatie pijnlijk eenvoudig te ontdekken, met een "locaties" -tabblad dat bezoekers niet alleen naar een pagina brengt met alle locaties van 4 rivieren, maar elke locatie heeft ook een bijbehorende foto. De bovenste navigatie heeft eenvoudige tabbladen om door het menu te bladeren en meer te weten te komen over catering, dus iedereen die geïnteresseerd is in het consumeren van het glinsterende vlees in de hoofdafbeeldingen hoeft niet ver te zoeken om het te vinden.

.

Upturn

.

https: // www. teamupturn. nl /

.

Het verkopen van mensen op gegrild vlees of op het Italiaanse platteland heeft zelfs geen woorden nodig. Ze verkopen op technologisch advies voor organisaties die zich bezighouden met grote sociale problemen is iets gecompliceerder. Dit bureau heeft organisaties van de Wereldbank opgeleid tot het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden over hoe gegevens en technologie van invloed zijn op wat ze doen en hoe ze die technologie in hun voordeel kunnen gebruiken. Klinkt dit nog steeds ingewikkeld?

.

De site breekt niet alleen de grote klanten waar Upturn mee werkt, maar gaat in op eenvoudig geformuleerde details over hoe ze hebben geholpen. Het lettertype is groot en leesbaar, de kopie is schoon en gemakkelijk te begrijpen. En voor een ietwat gecompliceerd concept doet Upturn het fantastisch om zichzelf uit te leggen zonder de landingspagina te hoeven verlaten.

.

Het hakblok Chicago

.

https: // www. thechoppingblock. com / boot-kampen

.

Met een naam als "Chopping Block" kan de ongeïnformeerde bezoeker denken dat deze kookschool van alles is, van een steakhouse tot een messenfabrikant. Maar vragen worden beantwoord vanaf het moment dat een bezoeker zijn ogen op de site legt, met een navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina die precies uitlegt wat The Chopping Block doet: "Klassen, Feest, Winkel, Drinken, Boot Camp. "Bijna alles klinkt leuk, behalve misschien voor het Boot Camp-gedeelte.

.

Een nieuwsgierig bezoek aan een van deze tabbladen geeft bezoekers volledige kleurenafbeeldingen met eenvoudige uitleg met één zin. Of dat nu kooklessen, privéfeesten, een week lang intensieve 'bootcamp'-cursussen zijn of online kookgerei verkopen. De combinatie van detail en eenvoud in combinatie met verklarende foto's maakt dit een van de beste sites die we hebben gevonden voor het eenvoudig organiseren van complexe informatie.

.

Hotel Andra

.

http: // www. hotelandra. nl /

.

Zelfs als u geen woord Engels spreekt, vertelt dit boetiekhotel in Seattle het hele verhaal zonder de bestemmingspagina te verlaten. Ten eerste toont het de locatie van het hotel met een zonsondergangfoto van het gebouw op slechts een paar blokken van de Space Needle. De beelden verplaatsen zich vervolgens naar een uitnodigende lobby, compleet met met brandhout versierde gemeenschappelijke ruimtes, en vervolgens naar ruime kamers naar een modern-chique kantoorruimte. Zonder dat u naar één recensie hoeft te kijken, weet u precies wat u van Hotel Andra kunt verwachten.

.

Het telefoonnummer en de reserveringslink kunnen niet worden gemist en de eerste link die wordt vermeld vanaf de bestemmingspagina is naar foto's. Het is duidelijk dat de Andra begrijpt wat mensen willen van de website van een hotel, deze aan hen geeft en bezoekers in staat stelt om vrijwel onmiddellijk te beslissen of dit een hotel is dat ze leuk vinden.

.

Cat Connection

.

http: // www. thecatconnection. nl /

.

Als u een kattenliefhebber bent of iemand die van hem houdt, heeft deze site misschien wel de beste pop-up voor e-mailregistratie aller tijden. Na het navigeren op de site verschijnen er een paar angstaanjagende kattenogen op het scherm met de woorden "Obey your cat - Do not made poesje", waardoor bezoekers worden aangemoedigd zich aan te melden voor de e-maillijst van deze kattensite. En iedereen die de kwade hypnotiserende krachten van een kat kent, zal zijn e-mail binnendringen zonder erbij na te denken.

.

Die designgimmick terzijde, de rest van de site is zo eenvoudig dat een kat het waarschijnlijk zelf uit kan vinden. Cat Connection weet duidelijk zijn gehoor en hoe zijn taal te spreken. En wat betreft het aanspreken van klanten met een speciaal voor hen ontworpen site, is dit een uitstekend voorbeeld.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
6 days ago