Back to Question Center
0

Schud de kou van je af en begin met het voorbereiden van je bedrijf op de lente!

1 answers:
.
.
- app developer site. Preparing Business for Spring

Het is voor velen een ruige winter geweest, een die nog niet ten einde is. Wie kan zich verzetten tegen gedachten over het opknappen van het huis, al die afwendingsprojecten doen en naar buiten gaan?
Ondernemers zijn niet anders. Glimpen van de lente brengen gedachten over dingen gedaan krijgen!. Maar het wisselen van de seizoenen betekent niet alleen narcissen en warm weer en langere dagen. Terwijl de winter zijn laatste verrassingen uitdeelt, kan dit voor ondernemers de perfecte tijd zijn om de zakelijke versie van voorjaarsschoonmaak en opknappen aan te nemen. Over het algemeen vallen deze projecten in vier grote categorieën:

.
  1. Effecten van de winter omkeren.
  2. .

.
  1. Opfrissen.
  2. .

.
  1. Planning voor onvoorziene omstandigheden.
  2. .

.
  1. Nieuw begin.
  2. ..


Ongeacht waar u zich bevindt, uw bakstenen hebben waarschijnlijk de gevolgen van het weer van de afgelopen maanden, of het nu temperaturen onder nul zijn, sneeuw en ijs, harde wind, zware regenval of wat. combinatie. Neem de tijd om de buitenkant van het gebouw en de omgeving te beoordelen op stokken, bladeren en ander puin en alles wat gebarsten of gebroken is, inclusief trottoirs. Het is nog steeds een beetje vroeg om met reparaties te beginnen, maar je kunt een lijst maken en beginnen met het opstellen van aannemers om het werk te doen als dat nodig is. En terwijl je bezig bent, controleer je bewegwijzering, je dak, je ramen en je ingang om te zien of alles intact is.

En vergeet de parkeerplaats niet als u er een heeft. In het noorden, middenwesten en oosten was dit een zeer grote winter voor kuilen!. Laat ze zo snel mogelijk verhelpen om ergernis van de klant te voorkomen.


Er zijn kansen buiten en binnen om op te knappen. Moet je opnieuw schilderen?. Reparatie?. Herschikken?. Hoe ga je je klanten het gevoel geven dat de lente is begonnen als ze je bedrijf naderen of binnenlopen?. Als je weergavevensters hebt, bedenk dit jaar dan iets extra opvallends. Idem voor displays binnen. Hoe zit het met een samenwerking met andere kleine bedrijven in de buurt?. Kun je samen één grote voorjaarspromotie aanbieden?. Een reis-weggeefactie?. Opfrissen kan betekenen dat u niet alleen uw omgeving verfraait, maar ook een nieuw perspectief krijgt.


Dit is een cruciaal onderdeel van uw voorjaarscontrolelijst: ervoor zorgen dat uw plannen voor rampenparaatheid worden bijgewerkt en in orde zijn, inclusief de bedrijfscontinuïteit. Als u niets anders doet, gaat u naar preparemybusiness. org , aangeboden door de Small Business Administration (SBA). Prepare My Business organiseert maandelijks gratis, educatieve webinarcursussen over bedrijfscontinuïteit en planning voor disaster recovery. De webinars behandelen alles om in overweging te nemen en op te nemen in uw geschreven levende plan, van communicatie tot weer (inclusief orkanen) aan werknemers. Eén kritiek punt dat bedrijfseigenaren over het hoofd kunnen zien: het plan delen met alle anderen in het bedrijf en individuele verantwoordelijkheden toewijzen om het in te zetten als dat nodig is.

Verwant uw verzekeringspolissen en bekijk ze opnieuw. Als je ze al een tijdje niet hebt overlopen met je verzekeringsagent, plan dan nu een vergadering. Controleer uw dekking en laat deze indien nodig aanpassen. Het extreme weer en de rampen van de afgelopen jaren hebben veranderingen in de industrie veroorzaakt.

En terwijl je toch bezig bent, maak een lijst voor dingen die moeten worden gecontroleerd op slijtage en / of storing. Hier zijn slechts een paar:

.
  • Laat het airconditioningsysteem inspecteren en afstellen.
  • .

.
  • Rookmelders / sprinklersysteem controleren.
  • .

.
  • Controleer uw verlichting;. is het optimaal voor je ruimte?
  • .

.
  • Controleer stopcontacten en zekeringenkasten. Heb functionele brandblussers op handige locaties. Als je hebt nagedacht over het introduceren van een nieuw product of een nieuwe service, is het voorjaar een uitstekende tijd om het uit te rollen, of het op zijn minst te testen. Als u nog geen klantenbindingsprogramma heeft, start er dan nu een of update uw huidige loyaliteitsprogramma. De stemming van iedereen wordt lichter als anticipatie op de langverwachte bouw van de lente maanden. Het is tijd om uw beste nieuwe ideeën naar voren te brengen: uw klanten zullen meer dan ooit ontvankelijk zijn!
   Figuur met dank aan Serge Bertasius Photography / FreeDigitalPhotos. net

   .

   Hoe maakt u zich gewoonlijk klaar voor de verandering in seizoenen?

   .
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago