Back to Question Center
0

Top 3 manieren om snel je leiderschapskwaliteiten te verbeteren

1 answers:
.
.
. villa spain for sale 0.534&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605844490000000" alt="Top 3 Ways to Quickly Improve Your Leadership Skills">

Het leiden van een klein bedrijf is een complexe klus, en het is twijfelachtig of iemand wordt geboren met alle nodige vaardigheden om succesvol te zijn.

.

Dat betekent dat je kunt leren een topleider te zijn, maar het brengt veel werk en tijd met zich mee om die lessen op te lossen. Maar er zijn ook manieren om je leiderschapsvaardigheden nu te verbeteren. Hier zijn drie manieren waarop je de leider kunt worden die je hoort te zijn.

.

Evalueer uw vaardigheden

.

Sta open voor het beoordelen van uw leiderschapskwaliteiten. Hoewel het moeilijk kan zijn om je fouten te zien, is er geen andere manier om te verbeteren als je je zwakheden niet begrijpt.

.

Als u problemen ondervindt om aan de slag te gaan, bieden veel organisaties online quizzen om uw vaardigheden te evalueren. Onder hen is de gratis afkorting van een acht minuten durende test van de Harvard Business School om een ​​eerste indruk te geven van uw leiderschapsvaardigheden en een vergelijking met uw leeftijdsgenoten. U kunt zich hier aanmelden voor de test .

.

Na het nemen van een online test, heb je iets om aan te gaan, maar een echte evaluatie vereist input van anderen. De beste evaluatie, omvat uw standpunten samen met die van voormalige bazen, uw werknemers, collega's en anderen met wie u in de loop der jaren samenwerkte.

.

Stuur een korte e-mail met het verzoek om feedback van collega's en anderen te ontvangen waarin u uitlegt dat u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw leiderschapsvaardigheden en eerlijke feedback wilt waarderen. Hier zijn enkele gebieden waar je mensen kunt vragen om je te rangschikken van 1-10.

.
  • Leiding
  • .
  • Communicatie en interpersoonlijk
  • .
  • Organisatie
  • .
  • creativiteit
  • .

Vergeet bij het ontvangen van feedback niet om een ​​bedankbriefje te sturen voor het nemen van de tijd om u te helpen. Nadat u de antwoorden hebt bekeken, kunt u zien hoe ze geleren met uw eigen perspectief. Het zou je een startplaats moeten geven om eraan te werken een betere leider te worden.

.

Meer communiceren!.

.

Communiceer met uw gehele personeel. U kunt deze week beginnen met wekelijkse vergaderingen. Zorg er dan voor dat u ook individuele gesprekken opneemt, probeer een online nieuwsbrief te lanceren en andere manieren waarop u kunt verzinnen. Vergeet niet om een ​​tweerichtingsgesprek te voeren, geen monoloog. Dat betekent dat je moet praten en echt moet luisteren naar wat mensen zeggen. Studie na studie heeft aangetoond dat mensen willen werken waar ze eerlijk worden behandeld en dat meningen worden gewaardeerd.

.

Een goede leider creëert een sfeer waarin medewerkers niet bang zijn om slecht nieuws te leveren, zoals het niet halen van verkoopdoelen voor het kwartaal. Het is beter om dit eerder dan later te weten, zodat u snel actie kunt ondernemen om de situatie te verbeteren. Maar als werknemers zich meer zorgen maken over je emotionele reactie, proberen ze misschien niet degene te zijn die het slechte nieuws brengt. Ook al kan het heel moeilijk zijn om je emoties onder controle te houden, een echte leider weet hoe hij gevoelens op het werk niet laat overnemen.

.

Blijf leren

.

Uw tijd en geld zijn beperkt als eigenaar van een klein bedrijf. Maar je moet er een prioriteit van maken om je leiderschapsvaardigheden aan te scherpen. Nieuwe theorieën en methodologieën zijn altijd in opkomst, dus je moet op de hoogte blijven om zeker te zijn dat je in ontwikkeling bent. Hoewel je het een goed idee zou moeten zijn om de nieuwste boeken en artikelen over het onderwerp te lezen, helpt het ook enorm bij het bijwonen van professionele seminars en andere evenementen.

.

Er zijn ook veel online cursussen van hoge kwaliteit. Hier zijn enkele van de beste gratis online cursussen die u volgens uw eigen planning kunt volgen:

.
  • Niveau 5 Leiderschap : Deze cursus van een uur biedt een overzicht van hoe je een Niveau 5-leider kunt worden en is gebaseerd op het Ann Arbor SPARK Entrepreneurial Boot Camp-programma. Het concept is gemaakt door bedrijfsauteur Jim Collins en is gebaseerd op het idee dat mensen die leiden met persoonlijke nederigheid en professionaliteit superieure resultaten zullen behalen. U kunt leren over de nieuwste theorieën en concepten in leiderschap.
  • .

Alison. com is een website die gratis cursussen biedt voor ondernemers. Er zijn veel leiderschapscursussen, waaronder 'Leadership Skills in Business'. “.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica is een ervaren journalist en redacteur wiens ervaring ook Dow Jones Newswires en de Associated Press omvat. Ze schreef over verschillende onderwerpen, variërend van sport tot complexe financiële kwesties.

.
6 days ago