Back to Question Center
0

Tijdstips om uw Small Business-productiviteit te vergroten

1 answers:
.
.
. Small Business Productivity

Als eigenaar van een klein bedrijf is het nummer 1 op uw verlanglijstje de meeste dagen waarschijnlijk nog een uur of twee op de dag - kansas city e-commerce development. Maar experts zeggen dat actief beslissen en beheren van hoe je je tijd doorbrengt, je dagen kan uitbreiden op manieren die je je niet hebt voorgesteld.

U weet al dat eigenaars van kleine bedrijven een aantal unieke uitdagingen hebben als het gaat om tijd doorbrengen met de juiste dingen op het werk, dingen die maximaal rendement opleveren. Van nature waarderen veel eigenaren van kleine bedrijven onafhankelijkheid en houden ze van het hands-on karakter van het dragen van veel of alle hoeden. Koppel dat aan de niet-aflatende eisen en de hoeveelheid detail waarmee eigenaren van kleine bedrijven dag in dag uit geconfronteerd worden. De meeste bewegen zich razendsnel, van het omgaan met klanten en leveranciers tot het oplossen van voordelen, tot het sleutelen aan een temperamentvolle kopieermachine en weer terug.

Het voelt alsof je geen controle hebt over je tijd: moet je niet reageren op elke kwestie die naar boven komt?. Eigenlijk heb je meer controle dan je denkt. En hoewel het jouw taak is om responsief te zijn, is er meestal meer dan één manier om te reageren. Business Edge bij fedex. com biedt stappen die u kunt nemen om 'uw meest waardevolle bezit'-tijd te beheren - het gebrek aan dat het uw' grootste obstakel is.

Om meer te doen in minder tijd, maak gedetailleerde lijsten van alle taken, zelfs wanneer u tijd besteedt aan planning en besluitvorming. Voer een grondige analyse uit van hoeveel tijd u toewijst aan verschillende taken door een administratie bij te houden. U ziet patronen ontstaan ​​in gebieden waar u moet delegeren of outsourcen of helemaal wilt elimineren. (Je moet het idee dat alleen jij deze taken kunt doen!) Overwinnen. En hoewel minstens een deel van je dag onvermijdelijk is gewijd aan het blussen van branden, kun je je productiviteit verhogen door een dagelijkse routine op te zetten en zo dicht mogelijk bij de tijd te blijven. het als mogelijk. Niet alleen dat, u zult in staat zijn om een ​​deel van uw tijd om te zetten in groei, het genereren van inkomsten en zelfs het bereiken van een betere balans tussen werk en privé.

Business coach Wendy Hearn waarschuwt voor De top 10 tijdrovers . Van een gebrek aan focus en organisatie tot onderbrekingen van e-mail, deze tijdverspillers kunnen je besluipen en weg eten op je dag voordat je het je realiseert. En we doen ze allemaal!. Krijg de controle terug door eerst bewust te zijn en een lijst met uw eigen tijdverspillers te maken. Begrijp dat het overdadig verspillen van tijd een teken kan zijn dat je moeilijkere - en belangrijker - taken vermijdt. Hoewel het gewoon makkelijker is om gedachteloos te reageren op een reeks e-mails dan om in uw financiële staat te graven, aan het einde van de dag, zal het financiële overzicht nog steeds wachten en u zult zoveel verder achterblijven.

Nu je een time management-rol hebt, wil je ook eens kijken welke forbes. com zegt De 7 gewoonten van eigenaren van grote kleine bedrijven . Deze moeten meer doen met hoe effectief eigenaren van kleine bedrijven hun tijd kwalitatief investeren om de productiviteit en prestaties te verbeteren. Je kent ze waarschijnlijk wel maar oefent ze niet. En misschien heb je ze niet gekoppeld aan je eigen productiviteit. Deze lijst bevat zaken als voor jezelf zorgen en je leven beschermen buiten je bedrijf. Het stimuleren van interesses, evenals het brein en de fysieke gezondheid, volgens het artikel, zullen je een dynamischer bedrijfsleider maken. Afronding van de gewoonten: relaties onderhouden, georganiseerd blijven en doorslaggevend zijn, zullen allemaal bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsprestaties.Figuur met dank aan twobee / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
6 days ago