Back to Question Center
0

Omnichannel-detailhandel: fysieke en online winkelen combineren

1 answers:
.
.
.
. лежанка для щенка.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575731840000000" alt="Omnichannel Retailing Combine Physical Online Shopping">

De winkelwereld is aan het veranderen. Window shopping betekende vroeger fysiek naar een winkelcentrum of winkelcentrum gaan, rondlopen en naar dingen kijken die we wilden hebben. Nu kijken de vensters die we bekijken op onze telefoons, tablets en computerschermen. Dankzij de hedendaagse technologie groeit het online winkelen via de detailhandel in een veel sneller tempo dan het traditionele winkelen in fysieke winkels.

Consumenten verwachten tegenwoordig dat informatie binnen handbereik is. Dat is waar omnichannel retailmarketing en -shoppen binnenkomen, waardoor een naadloze digitale en fysieke winkelervaring ontstaat. Consumenten en merken kunnen daarom altijd verbonden zijn, waardoor het voor bedrijven eenvoudiger wordt om de verkoop te stimuleren en klanten aankopen te doen.

Hier volgen drie manieren om Omnichannel Retailing uw bedrijf te helpen bij het bereiken van meer klanten:

The Best of Both Worlds

Er is geen. twijfel dat online winkelkanalen in de toekomst het roer zullen overnemen. Maar vooralsnog zijn fysieke winkels nog steeds de beste keuze voor consumenten. Met omnichannel-detailhandel kunnen bedrijven en consumenten het beste van twee werelden hebben.

Het ongemak voor klanten van winkelen in fysieke winkels is dat het hen verplicht om fysiek naar de winkel te gaan, rond te kijken en te beslissen over aankopen. Het ongemak van online winkelen is het wachten op productie en verzending. Met omnichannel-detailhandel kunnen de twee één worden. Klanten hebben de mogelijkheid om naadloos door online markten te bladeren, prijzen en producten te vergelijken zonder ooit hun huis te hoeven verlaten, en kiezen er zelfs voor om hun aankoop in de winkel op te halen en de lange wachtrijen over te slaan.

Met toegang tot bredere productselecties, meer mogelijkheden voor kortingen en meerdere opties voor afhaling of levering, hebben omnichannel-klanten ook de neiging meer geld uit te geven dan gewone kopers.

Klantenservice op aanvraag

In het verleden, toen klanten met iemand over een probleem met hun aankoop of een vraag over een product moesten spreken, hadden zij. om een ​​reis naar de fysieke winkel te maken om met een medewerker van de klantenservice te praten. Nu kunnen klanten gewoon online gaan naar de winkel van een winkel, waar er meestal een FAQ-sectie of optie om online te chatten met een vertegenwoordiger zal zijn.

Via point-of-service smart-apparaten en -toepassingen kunnen verkoopmedewerkers en vertegenwoordigers van de klantenservice direct toegang krijgen tot het winkelprofiel van een klant. De mogelijkheid om de winkelvoorkeuren en de koopgeschiedenis van een klant te zien, geeft de verkoper of klantenservicemedewerker een voordeel bij het aanbieden van nieuwe producten of services.

Waarde toevoegen aan de winkelervaring

Een van de meest cruciale en nuttige aspecten van omnichannel-detailhandel is de toegevoegde waarde voor de klantervaring. Dieper ingaan op de voorkeuren en activiteiten van de consument en hierop naadloos reageren, creëert een sterkere, langer aanhoudende ervaring voor klanten.

Omnichannel-detailhandel biedt, indien correct uitgevoerd, consumenten een consistente merkervaring op alle platforms â € "website, mobiele site , profielen van sociale media â €" en. op alle apparaten, zoals smartphones, tablets, computers en winkelkiosken. Deze ervaring kan bestaan ​​uit gepersonaliseerde berichten en promoties die worden gepusht naar mobiele en slimme apparaten van klanten, of een online winkel met dezelfde voorraad als de fysieke winkel.

Bedrijven moeten profiteren van omnichannel-detailhandel om de band die zij hebben met klanten te versterken. Het gaat niet meer om wat een bedrijf wil;. het gaat over wat de consument wil. Omnichannel-detailhandel is de start om precies dat te bieden. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Verbinden met Cecillia op Twitter .

.
.
6 days ago