Back to Question Center
0

Hoe leert u uw klanten beter kennen?

1 answers:
.
.
- vps on windows 7.
. Get to Know Your Customers

Customer connection-expert Kristina Evey stelde de volgende retorische vraag in een kolom over geleverde zaken. com: Wat is de beste manier om uw klanten beter van dienst te zijn en te kennen?

Haar antwoord is eenvoudig maar diepgaand: u vraagt ​​hen naar hun behoeften, wensen, pijnen en ideeën, omdat ze betrekking hebben op uw producten en diensten en op. algemeen ook. Zonder dit te doen geloven veel bedrijven dat ze voldoen aan de behoeften van de klant â € "maar in werkelijkheid missen ze het doel.

Begrijpen dat diepe klantkennis in de loop van de tijd moet worden opgebouwd, waar kun je nu beginnen?

Forbes. com-medewerker Dave Lavinsky zegt dat een van de grootste frustraties van het bouwen en runnen van een bedrijf is dat je na verloop van tijd waarschijnlijk minder tijd zult doorbrengen met je klanten. Dus hij stelt voor Een eenvoudige manier om uw klanten te kennen : evenementen organiseren. Lavinsky zegt dat dit directe klantcontact u zal helpen om hun behoeften beter te begrijpen. Tegelijkertijd kunt u verkopen: de energie en gezelligheid van een evenement vergroten gewoonlijk de ontvankelijkheid voor uw pitch. Dit is ook waarom evenementen perfecte plaatsen zijn om zowel klantreacties te krijgen als om uw personeel te stimuleren.

Van één gestroomlijnd idee naar 66!. In Inc. com , vertelt verkoopgoeroe Harvey MacKay over zijn klantgerichte kennisbenadering van het bedrijfsleven. (MacKay is ook een motiverende spreker en auteur, wiens titels Swim With the Sharks en Beware the Naked Man zijn die je zijn shirt aanbiedt.)

In 66 dingen die je moet weten over je klanten, zegt MacKay dat al zijn. verkopers moeten 66 vragen beantwoorden om te bewijzen dat ze hun klanten kennen. En geen van de vragen kan gaan over welke producten ze kopen. MacKay's gouden verkoopregel?. Ken uw klant.

MacKay noemt deze de MacKay 66 en zegt dat het gaat om het leren kennen - echt weten - van de mensen die besluiten om uw producten of diensten te kopen. En het profiel is sterk gericht op wie ze zijn als persoon - afgezien van zaken: wat vinden ze leuk en niet leuk?. Wat zijn hun prestaties?. Wat is het belangrijkste voor hen?. Met andere woorden, wat zorgt ervoor dat ze tikken?

Als klein bedrijf is de kans groot dat u nooit 66 dingen weet over elk van uw klanten. Maar dat is waarschijnlijk niet nodig. MacKayâ € ™ s principes zijn echter nog steeds van toepassing. Wat weet u echt van uw klanten als mensen, niet alleen als consumenten?. Bouwt u informatiebestanden op waarmee u aanbiedingen en e-mails kunt personaliseren - of herkent u ze wanneer ze binnenkomen?. En het allerbelangrijkst: hebt u uw medewerkers ingeschakeld voor deze waardevolle inspanning? Onthoud dat de beste manier om informatie over uw klanten te leren, is om het aan hen te vragen.

MacKay zegt dat uitstekende service alleen mogelijk is als u uw klanten als mensen kent - die loyaliteit zullen opbouwen en ervoor zorgen dat uw klanten niet weggaan. Hij verwijst naar Verkopen in moeilijke tijden, waarin auteur Tom Hopkins vijf tips geeft om deze relaties te versterken:

.
  • Loyaliteit is opgebouwd in de loop van de tijd, met constante aandacht voor uw klanten. Â
  • .
  • Beëindig elk gesprek met een klant met â € ~Is er nog iets dat ik voor u kan doen? Â € ™
  • .
  • Een aanpak met meerdere pijlers hebben om klantenloyaliteit te bouwen met telefoontjes, e-mails en zelfs direct mail. Â
  • .
  • Weet hoe klanten met problemen of klachten moeten worden benaderd en hoe ze hun vertrouwen en loyaliteit kunnen opbouwen. Â
  • .
  • Zoek andere bedrijven die bekend staan ​​om hun trouwe klantenbestand. Bestudeer hen - en neem enkele van hun strategieën op in uw bedrijf.
  • .


Figuur met dank aan fotostock / FreeDigitalPhotos. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
6 days ago