Back to Question Center
0

Hoogtepunten van de Multi-Unit Franchising Conference 2013

1 answers:
.
.
.
- moebel transporthilfe. Multi Unit Franchising Conference 2013

De Franchising-conferentie voor meerdere eenheden was opnieuw een succes. Er waren uitstekende sprekers, geweldige paneldiscussies en break-outsessies, om nog te zwijgen van netwerken met de absoluut grootste mensen ter wereld.

Op de conferentie van dit jaar was er voor elk wat wils. Zoals gewoonlijk trok de adviesraad alles uit de kast wat betreft programmeren. Als deelnemers leerden we niet alleen meer over het bedrijf als een multi-unit franchise-operator , maar er was ook veel inspiratie en veel levenslessen rondom.

Hier zijn slechts enkele hoogtepunten:

.
  • Capt. Mark Kelly , Keynote Speaker (foto hierboven), Commandant van de laatste missie van Space Shuttle Endeavour, U. S. Navy Aviator, auteur
  • .

Capt. Kelly was misschien mijn favoriet en niet alleen vanwege de geweldige foto die ik met hem had gemaakt!. Hij was zo innemend, een gewone vent met een echt gevoel van nederigheid â € "ondanks zijn vele prestaties. En natuurlijk is er zijn vrouw Gabby Gifford, de congresvrouw die iets meer dan een jaar geleden tragisch in zijn hoofd werd geschoten.

Capt. Kelly sprak over zijn 39 gevechtsmissies als een jager en over het overwinnen van tegenspoed, vooral in het kielzog van zijn familietragedie. Hij klonk veel op iemand van ons toen hij op een ochtend klaagde over een pijnlijke elleboog bij het ontbijt - en de reactie van zijn vrouw met opgetrokken wenkbrauwen die snel zijn perspectief herstelde.

.
  • Peter Gruber , Keynote-spreker, filmproducent, auteur, eigenaar van het sportteam
  • .

Gruber sprak over het belang van het vertellen van verhalen in het bedrijfsleven en het verbinden met anderen via verhalen. Zeker Social media hebben een doel, maar als we ons beperken tot slechts 140 tekens op Twitter, verliezen we bijvoorbeeld de menselijke aanraking en het vermogen om verbinding te maken?. Aan het einde van de dag moeten we verhalen kunnen vertellen, met elkaar kunnen praten en kunnen deelnemen.

.
  • Darrell Johnson , president en CEO van FRANdata
  • .

FRANdata doet onderzoek naar en rapporteert over de franchisebranche en Johnson is een veelgevraagd spreker op deze conferenties. De afgelopen jaren was het nieuws dat Johnson meldde niet goed geweest. Maar dit jaar waren er voor het eerst wat reepjes optimisme doorheen gluren. Blijf op de hoogte voor mijn aanstaande bericht voor al het nieuws van Johnson en FRANDATA.

.
  • David Akers , Six-time Pro Bowler en NFL Kicker
  • .

Het thema van de inspirerende boodschap van Akers was â € œVeranderen van één leven;. je hoeft de hele wereld niet te veranderen, â € ??. terwijl hij sprak over Franchising Cares.

Teruggeven is erg belangrijk voor de franchise-industrie. Akers herinnerde ons eraan dat we er één tegelijk helpen, of we nu veteranen, anderen in nood, of onze klanten in het algemeen helpen.

En als de sprekers niet genoeg waren, werd iedereen die aanwezig was geïnspireerd en bewogen door Rocco Fiorentino, Jr. van The Little Rock Foundation voor blinden en slechtzienden, die God Bless America zong.

Maar net zoals ik in het verleden heb meegemaakt, kwamen enkele van de beste inspiratie en leren van de multi-unit-franchisenemers zelf. Het is echt een van de unieke aspecten van de franchisensector als geheel dat concurrenten samenkomen om hun succesverhalen, kennis en ervaring met elkaar te delen. Ik kan niet voor hen spreken, maar voor mij is de boodschap dat dit mensen zijn die zo van harte geloven in de franchise-industrie, dat ze willen dat iedereen slaagt en dat ze in feite wroeten voor elkaars successen. Met een focus op Franchise Development werkt Scott samen met BFS Capital aan het behalen van zijn doel om werkkapitaal te leveren aan eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven. BFS Capital is er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg BFS op Google+ , Twitter en Facebook .

.
.
6 days ago