Back to Question Center
0

3 dingen die u moet nagelen bij het inhuren van uw groeiende bedrijf

1 answers:
.
.
.
. long term care insurance arizona.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728610000000" alt="Small Business Hiring Process">

Het vermogen om de juiste werknemers in dienst te nemen komt rechtstreeks door het juiste proces op zijn plaats te hebben. Er zijn drie hoofdcomponenten:

.

  • Uitvoeren van de juiste soort (en) interviews
  • .

A .

  • De juiste vragen stellen
  • .

A .

  • De juiste combinatie van interviewers hebben die de vragen stelt
  • .De concurrentie en de kosten van het aantrekken van nieuwe werknemers zijn aanzienlijk. Dus het doordenken van je wervingsfilosofie, het definiëren van je proces, het delen met anderen in het bedrijf en het ontvangen van regelmatige feedback van alle betrokkenen zijn allemaal kritisch. Voor groeiende kleine bedrijven , "huurrecht". is nog belangrijker, omdat een misstap - een werknemer die niet past in uw bedrijfscultuur of iemand die niet in staat blijkt te zijn om het werk te doen - kostbaar kan zijn. En niet alleen in dollars!

.


We hebben allemaal meerdere interviews gehad, maar weinigen denken na over hoe verschillende individuele interviews kunnen zijn. De positie en de stijl van de interviewer spelen een rol, maar het is waar het interview in de interviewreeks valt, die ook bepaalt welk type interview het meest geschikt is en de meest bruikbare informatie oplevert.

Aan Over. com Job Job Search , HR-expert Alison Doyle beschrijft meer soorten sollicitatiegesprekken dan je ooit voor mogelijk had gehouden! Â Onder hen: gedragsinterviews, groepsinterviews, telefonische interviews, video-interviews, tweede interviews en dinerinterviews. De doelstellingen, de keuze van interviewer (s), aanpak en welke vragen worden gesteld / hoe ze worden ingekaderd, moeten allemaal worden geïnformeerd door het interviewtype. Klik hier om Doyle's inzichten te lezen.

.


Als je ooit een interview hebt afgenomen en het gevoel hebt dat je de dingen die je zoekt niet hebt geleerd, zou je waarschijnlijk niet de juiste vragen stellen of ze formuleren op een manier die. haal moeiteloos goede informatie op. Het vergt enige aandacht en inspanning bij de voorbereiding om de vragen goed te krijgen. En er is ook een bepaald soort onbevreesdheid voor nodig. In zijn HR-best practices voor kleine bedrijven, Monster. com zegt dat veel interviewers ongewapend zijn met goede interviewvragen en zelfs bang zijn om te interviewen en in te huren!. Een belangrijke reden: de inzet is hoog en wordt steeds hoger.
Eigenlijk zegt de site dat het formuleren van de juiste soort vragen tamelijk intuïtief is en u kan leiden naar kandidaten die goed bij elkaar passen en die een directe bijdrage kunnen leveren aan uw organisatie. In feite leidt het artikel u door een aantal actuele vragen die u kunt gebruiken of aanpassen. Waar ben je naar op zoek?

.

  • Kandidaten met een goed niveau van zelfbewustzijn
  • .

A .

  • Verenigbaarheid met uw bedrijf en cultuur, niet alleen met kandidaat-voorkeuren
  • .

A .

  • De "afhankelijke factor" van de kandidaat
  • .
.


U hebt het gezegde gehoord â € œTwee koppen zijn beter dan één. â € ™ Dit geldt ook voor interviews. Verschillende vragen en perspectieven van verschillende interviewers zullen bijna altijd net rijkere informatie bevatten dan een enkele interviewer ooit zou kunnen. Dus, ongeacht de grootte van uw bedrijf, probeer voor meerdere interviewers met elke potentiële kandidaat. Experts zeggen dat interviewers niet noodzakelijkerwijs in hetzelfde veld of een vergelijkbare baan hoeven te zijn als de open positie. Kies in plaats daarvan personen die doordachte, inzichtelijke vragen stellen en die goede vervolgvragen kunnen stellen aan de kandidaat.

Interviewers moeten echter wel voorbereid zijn. Neem een ​​kijkje op Monster. Niet alleen zullen uw interviews succesvol zijn, maar ze zullen ook elke interviewer als ambassadeur voor het bedrijf positioneren en kandidaten laten weten dat u hen waardeert.
Figuur met dank aan digitalart / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
6 days ago