Back to Question Center
0

Rays of Optimism Evident in State of Franchise Financing

1 answers:
.
.
.
- наполнитель для пуфа. State of Franchise Financing

In de competitieve bedrijfsomgeving van vandaag blijven onze marges uit alle richtingen geperst. Lonen blijven opblazen, grondstoffen blijven stijgen en energiekosten schommelen wild. De focus van de 2013 Multi-Unit Franchising Conference was 'Driving Profitability'. Als een groep herkennen we de uitdagingen waar we als franchisenemers dagelijks voor staan. Samen hebben we de middelen om strategieën te ontwikkelen die winst blijven genereren naar uw bedrijfsresultaten!

Eigenaren van meerdere franchisenemers uit het hele land hebben de oproep beantwoord en zijn gaan profiteren van het leren en de inspiratie die. zou komen van deze conferentie. Een van de grote successen was, zoals altijd, Darrell Johnson, President en CEO van FRANdata , een bedrijf dat onderzoekt en rapporteert over de franchisensector.

Johnson is een veelgevraagd spreker op franchiseconferenties en wanneer hij spreekt, luisteren mensen. Hij wordt aangeduid als de goeroe van franchisefinanciering, de autoriteit, de wijze, de expert, de analist, de expert. En terecht: hij heeft waarschijnlijk 95 procent gelijk in zijn voorspellingen voor de staat van franchisefinanciering . Hij heeft de waarheid nooit met suiker bedekt. Toen hij zei dat het erger zou worden, deden ze dat. En toen hij zei dat dingen zouden afvlakken, deden ze dat.

Dit brengt ons tot dit jaar â € "2013 â €" en het feit dat deze keer zijn boodschap enigszins anders was over hoe dingen trending zijn. Hoewel de economie nog steeds niet groot is, begint het net een beetje te draaien. Johnson beschreef het in termen van hoe grote economische factoren van invloed zijn op het bedrijfsleven en de franchisebranche in het bijzonder. Consument is nog steeds niet laag genoeg;. er is nog steeds teveel van daarbuiten. De woningmarkt verbetert maar heeft meer tijd nodig. Het consumentenvertrouwen is nog steeds laag en hoewel de retailuitgaven omhoog gaan, stijgt het gewoon niet snel genoeg. Het vertrouwen van kleine bedrijven begint echter een beetje te groeien.

Hoe verhoudt de verstrekking van kleine bedrijven zich aan dit brede economische landschap?. De toegang tot kapitaal wordt beter en het is waar dat banken de kredietverlening hebben verhoogd omdat hun deposito's groeien. Kredietofficieren versoepelen ook een beetje. Maar de bereidheid om te lenen is er gewoon niet.

De SBA helpt sommigen, maar leent het voor handelaars met een laag risico die al over het geld beschikken. Het kredietrisico is nog steeds krap. Van â € ™ 09 â € ™ 11, steeg het SBA-percentage van 13% naar 18%. Dat is enorm!

Johnson nam een ​​van mijn favoriete citaten van Winston Churchill in ontvangst: De VS snappen het nadat ze alle andere opties hebben uitgeput. Dit wordt natuurlijk tongue-in-cheek gezegd, maar dit zijn de feiten: Ja, de economie is aan het verbeteren. Je zult het misschien nog niet zien of voelen, maar de cijfers zeggen dat het beter wordt. De economie zal misschien nooit meer teruggaan zoals het was, maar de zaken worden eindelijk beter.

Â

Afbeelding met dank aan  jscreationzs / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
. Scott Kantor
.
.

Scott Kantor is directeur bedrijfsontwikkeling bij BFS Capital. Met een focus op Franchise Development werkt Scott samen met BFS Capital aan het behalen van zijn doel om werkkapitaal te leveren aan eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven. BFS Capital is er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg BFS op Google+ , Twitter en Facebook .

.
.
6 days ago