Back to Question Center
0

Eigenaren van kleine bedrijven hebben genoeg te zeggen over de actuele onderwerpen van vandaag

1 answers:
.
.
.
. комутатор switch.jpg?center=0.49145299145299143,0.58270676691729328&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725910000000" alt="Small Business Owners on Todays Hot Topics">

Toegang tot kapitaal en gezondheidszorg

.

Eigenaren van kleine bedrijven hebben altijd veel te zeggen. Â Het is waar om te zeggen dat ze vorig jaar nogal wat rond deze tijd zeiden - en zijn sindsdien vrijuit uitgesproken. Eigenlijk was het tijdens het afgelopen jaar dat Small Business Week van start ging, dat SBA-beheerder Karen Mills aankondigde dat het voorgaande jaar een record was voor SBA, die voor $ 30 miljard leningen aan kleine bedrijven had gegarandeerd.

Hoewel dit een grote verbetering was ten opzichte van een aantal jaren daarvoor, waren kleine ondernemingen uitgesproken over het aanhoudende leed als gevolg van de economische neergang. Hun # 1 zorg was â € "en isâ €" toegang tot kapitaal . Niet alleen dat, eigenaren van kleine bedrijven zijn onvermurwbaar dat ze als een groep moeten worden opgeleid over toegang tot kapitaal â € "zowel om te begrijpen wat een enorme verantwoordelijkheid het krijgen van een lening van een klein bedrijf is en ook om meer te leren over. waar vind je betrouwbare plaatsen voor extra financiering.

De andere grote onderneming is ook niet minder sterk: de financiering van de gezondheidszorg voor werknemers. De effecten van de Affordable Health Care Act op kleine bedrijven zijn nog grotendeels onbekend, hoewel het lijkt alsof iedereen een mening heeft over hoe het allemaal zou kunnen verlopen. Op zijn minst blijft de gezondheidszorg een bron van financiële stress voor ondernemers, maar het kan ook een ontwrichtende, vertrouwenwekkende factor zijn voor werknemers, wat iedereen nerveus maakt.

.

Wat betreft economisch herstel

.

Ondanks aanhoudende zorgen â € "toen en nuâ € MarketWatch meldt dat nieuwe gegevens van PNC Financial Services Group Inc. wijzen op een aanhoudend voorzichtig optimisme bij eigenaren van kleine ondernemingen . De PNC-gegevens toonden een toename van het optimisme voor kleine bedrijven met betrekking tot verkoop, winst en huizenprijzen. Tegelijkertijd gaven veel deelnemers aan dat ze het aannemen zouden uitstellen, waarschijnlijk geen lening of kredietlijn zouden nastreven en waarschijnlijk niet zouden spenderen aan kapitaalinvesteringen. Zelfs met flitsen van optimisme is het herstel voor de meesten te traag geweest, vooral kleine bedrijven, die sterk afhankelijk zijn van consumentenbestedingen en / of andere kleine bedrijven voor de verkoop.

.

Op sociale media

.

Eigenaren van kleine bedrijven zijn ook openhartig over sociale media . WSJ. com meldde eerder dit jaar dat zes van de tien eigenaren van kleine ondernemingen denken dat hulpmiddelen voor sociale media waardevol zijn voor de groei van hun bedrijf. LinkedIn leidde het pakket (bijna 40% koos het);. YouTube en Facebook volgden. Dat is het goede nieuws. Het nadeel van de sociale media voor kleine bedrijven is blijkbaar Twitter, wat niet zo veel indruk heeft gemaakt op veel bedrijfseigenaars als een geweldige manier om klanten te bereiken met zijn 140-karakters berichtenformaat. Twitter zegt dat het net begint om de kleine bedrijven echt voor de rechter te krijgen en heeft meer inspanningen geleverd om de waarde van Twitter voor hen te demonstreren.

.

Politieke oorzaken

.

Ondertussen zou het niemand verbazen dat duizenden eigenaars van kleine ondernemingen tijd nemen om deel te nemen aan het politieke proces en hun mening te geven aan de wetgevers. Bijvoorbeeld denkprogressie. com meldde in februari dat een coalitie van groepen van meer dan 150.000 Amerikaanse bedrijven en $ 9 vertegenwoordigt. 5 biljoen aan collectieve bezittingen ondertekenden een brief waarin president Obama werd geprezen vanwege zijn sterke houding tegenover het klimaatbeleid.

Nog een voorbeeld (een van de vele): eigenaren van kleine ondernemingen hebben zich hard teruggedrongen tegen de Kamer van Koophandel en anderen die zij zeggen niet vertegenwoordigen hen door anti-corruptie te zijn. belastingen. Nogmaals, ze verhieven hun stem door een gezamenlijke brief waarin ze belastingstrategieën ondersteunden om hun inkomsten te verhogen. Deze ondernemers willen bezuinigingen stopgezet in onderwijs, gezondheidszorg en infrastructuur - alle gebieden die cruciaal zijn voor het opbouwen van een sterke economie. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
6 days ago